Catching (Danish) Sun Rays

Dánsko
 

Nehovorí sa len tak, že spontánne veci sú (vo väčšine prípadov) najlepšie (klop, klop, klop)! Ako som si prechádzala inšpiráciu fotiek na Pintereste, narazila som opäť na niečo, čo sa mi zapáčilo a tak mi nedalo využiť krásneho počasie (a tiež príležitosti si opäť dať na seba tieto princeznovské šaty zo Zary) a urobiť zopár záberov len tak. Mne osobne sa fotky neskutočne páčia a hoci boli nafotené na telefón, podľa mňa vyšli naozaj skvelo. Ďalej v článku nájdete aj nejaké tie songy z albumu, do ktorého som sa zamilovala hneď po tom, ako vyšiel a počúvala som ho bez prestávky. 

 


Tiež si z času na čas urobíte nejaké spontánne fotenie? Kde hľadáte inšpiráciu vy? Akú umeleckú fotku by ste si chceli urobiť?


13 comments

  1. Fotky jsou opravdu boží! Musím říct, že já radši stojím za fotakem než před ním :) většinou nevím, jak stát či se tvářit. Ale hledat inspiraci na pinterestu je super nápad :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veľmi pekne ti ďakujem! :) Musím povedať, že som na tom úplne rovnako ako ty, no tentokrát som si to aspoň na chvíľu chcela vyskúšať pred fotoaparátom, keďže som našla krásnu inšpiráciu :)

      Delete
  2. Me encanta la sesión fotográfica ♥ El vestido es ideal

    ReplyDelete
  3. Krásný fotky! Já tohle vždycky obdivuju, neumím pózovat a všude vypadám hrozně :D Ale Pinterest je můj asi hlavní zdroj inspirace:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veľmi pekne ti ďakujem! :) Pózovať neviem ani ja, ale na chvíľu som si to chcela vyskúšať haha

      Delete
  4. Já jsem v Zaře ještě nic nekoupila a nechápu, kde jsi tam takové krásné šaty našla. Když jdu do obchodu tak nikdy nic mě tam nezaujme. Fotografie jsou krásné.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja v Zare nakupujem len niekedy, no tieto šaty som tiež videla u niekoho a hneď som sa do nich zamilovala :)

      Delete
  5. To jsou krásné fotky. Úplná modelka. Já vůbec neumím stát před fotakem a nějak pózovat.. vždycky při tom vypadám jak brambora.. 😁🙊😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veľmi pekne ti ďakujem! Ja teda tiež neviem pózovať, ale výsledok sa mi veľmi páči :)

      Delete
  6. Moc krásné šaty a moc ti sluší :) takové jsem také chtěla, ale nevím, zda by seděly dobře na moji postavu, protože jsem menší.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veľmi pekne ďakujem :) Aj ja som nízka a šaty vyzerajú na postave pekne, akurát sú z trošku viac priesvitnej látky

      Delete
  7. Fotky nemají chybu, opravdu se moc povedly! :))

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.