Rakúsko & Nové vlasy | #1

Rakúsko

Konečne si po mesiaci opäť sadám k blogu a píšem pre vás nový článok. Neviem ako vy, ale ja mám veľmi rada články typu my diary a spomínala som to veľakrát aj tu, na blogu. Preto som sa rozhodla túto rubriku/kategóriu obnoviť a pridať tak prvý článok do DAILY série a podeliť sa s vami nie len o články zamerané na módu či kozmetiku, ale aj niečo z môjho súkromného života.  


Minulý mesiac som sa konečne po skoro dvoch rokoch dostala ku kaderníčke a dodala vlasom to, čo po tak dlhej dobe potrebovali. Vlasy mi rastú pomerne rýchlo a tak som už nutne potrebovala skrátiť a tiež obnoviť blonde balayage, ktorú som si pri poslednej návšteve kaderníčky nechala robiť. Okrem toho sme pridali aj zopár jemných blond pramienkov na face-framing a s celkovým výsledkom som nadšená. Vlasy sú zbavené odumretých a rozštiepených končekov a čerstvý strih proste miluje každá z nás. Čo na to hovoríte? 💖 (PS: Fotky sú trošku nižšej kvality, nakoľko som ich sťahovala z FB stránky kaderníctva. 



Feldkirch. 💗


Po úspešnom ukončení môjho AP Degree na vysokej škole v Dánsku som si išla dopriať zaslúžený oddych do Rakúska a pobehala všetky miesta, ktoré vždy s radosťou opäť vidím pri každej návšteve Rakúska. Bez potuliek práve v nich by to už jednoducho ani nebolo ono a aj napriek tomu, že nám počasie nie vždy prialo, našlo sa zopár teplejších a slnečných dní. Aspoň malá (a príjemná) zmena od vysokých teplôt na Slovensku, ktoré boli miestami už naozaj neznesiteľné.


Bregenz a Bodensee. 🐚🐠


Moje dve najobľúbenejšie fotky. 💕


Nemohli chýbať ani tradičné nákupy a tá architektúra v mestách je jednoducho nádherná! 😍

Po asi týždni v Rakúsku som sa vybrala za priateľom do Švajčiarska, kde teraz budem niekoľko dní a taktiež sa budem snažiť zaznamenať čo najviac fotiek a momentov, takže určite sa môžete tešiť aj na pokračovanie v článku #daily a to zo Švajčiarska!



Ako ste tieto dni či týždne trávili vy? Aké miesto by ste chceli toto leto navštíviť? Aké je vaše obľúbené miesto, kam sa radi/y vraciate?


15 comments

  1. Já se nejraději vracím do Paříže, mám to tam ráda a moc se mi tam líbí. Ale už jsme dlouho nikde nebyli. Jinak vlasy máš nádherné. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paríž milujem, hneď by som sa tam išla opäť pozrieť! A veľmi pekne ďakujem! ♥

      Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

      Delete
  2. Já teda nevím, z čeho jsem víc paf, jestli z té skvělé barvy vlasů nebo nádherných fotek. Fakt pecka! Pro mě je srdcovka jednoznačně italská část Emilia-Romagna, ale ráda bych se na příště posunula trochu níž a okusila vyhlášené Toskánsko. Letos to ale moc nadějně nevidím.

    Tady ty denní zápisky mě osobně moc baví, takže se budu těšit na ty švýcarské. :)

    E | Ve znamení býka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toskánsko by som určite chcela niekedy navštíviť aj ja :) A veľmi pekne ďakujem!

      Delete
  3. V Rakousku jsem byla jen jednou, ale na úplně jiném místě. Vypadá to tam nádherně a tvé fotky se opravu povedly! :)) Jedním slovem dokonalost a to samé tvé vlasy. :))

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky, tyto typy článků mám též moc ráda.
    Já si nejvíc přeji jet domů, do Česka, kde jsem byla před rokem, bohužel aktuální opatření mi to naprosto znemožňují, stejně jako jet kamkoliv jinam mimo UK, ale v UK mám ještě mnoho míst, kam se podívat, takže kromě toho, že nemohu domů mi to zas tolik nevadí :) Švýcarsko ale vypadá nádherně!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je skvelé, že si chceš pobehať aj UK! :)

      Delete
  5. Krásne fotky (ako vždy :) a vlasy máš úplne nádherné! :)
    What A Fancy World

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem veľmi pekne! Veľmi si toho vážim! :)

      Delete
  6. Jeee, ty vlasy jsou naprosto boží!! Nádherná balayage! Snad jednou také takové docílím, nebo aspoň podobné. :D
    Jinak krásné fotky. Navštívit Rakousko je můj sen. Jelikož je od nás takový kousek, tak to není úplně nereálné, jen je potřeba najít parťáka.. :)) A Švýcarsko by mě též lákalo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem veľmi pekne! Tiež to chvíľku trvalo, no momentálne som s ňou veľmi spokojná a som z toho nadšená :)

      Delete
  7. Máš krásné vlasy. Já jsem se byla také před 14 dny stříhat :) vzali mě hodně, asi o 20 cm :D ale také mi rostou rychle, takže v pohodě :)
    Moc hezké fotky <3 určitě jste si to užili, i přes nepřízeň počasí
    Leník

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.