Letná premena | Šatník + Outfity

Slovensko

Dúfam, že ste si víkend poriadne užili a načerpali trošku vitamínu D počas krásne slnečných dní! Konečne sa nám trošku otepľuje a zažívame prvé známky leta, preto som sa rozhodla pripraviť článok práve v tomto duchu! Snáď vám dodá trošku inšpirácie, ako si na leto skrášliť šatník a ako kombinovať outfity tak, aby ste sa v nich cítili pohodlne, ale zároveň trendy!

Neviem ako vy, ale ja som odjakživa milovala dekorovanie a vymýšľala rôzne dizajnové zmeny. Predovšetkým pri zmenách sezón, kedy je (aspoň pre mňa) nemožné nezaobstarať si nejaké tie tématické dekorácie, ktoré navodia atmosféru o to viac. Mám však pocit, že čím som staršia, tým viac sa zaujímam o dizajn ako taký a veľmi ma baví hľadať inšpiráciu a vytvárať si rôzne nástenky s vysnívanými dekoráciami a miestnosťami, ktoré by som si samozrejme rada splnila. No a keďže som tento článok chcela poňať viac v módnom duchu a trošku sa kreatívne vyhrať, rozhodla som sa "poskladať" nejakú tú vysnívanú chodbu, šatník alebo časť priestoru tomu podobnú, a to práve s kombináciou letných dekoračných prvkov a dizajnu. Inšpirovať to však môže samozrejme aj vás, či už len hľadáte nejaké dekorácie na leto alebo sa reálne idete pustiť do premeny takéhoto priestoru.



A ako môžete vidieť, primárne som použila zlatú farbu v kombinácii s tmavou zelenou a krásnou staroružovou farbou. Aj napriek tomu, že som vždy bola nadšenkyňou striebornej farby (a stále som), zlatá a medená farba mi veľmi evokuje leto a pripomína slnečné lúče, a hoci sa nachádza iba v detailoch, práve tie sú pre mňa veľmi dôležité, nakoľko vedia priestoru dodať presne tú správnu bodku. Veľmi mi padla do oka aj kombinácia tmavej zelenej a staroružovej, preto som sa ju rozhodla použiť práve na nábytok a teda väčšie plochy, na ktorých bude krásne viditeľná. Jednoduché, no elegantné kreslo a zamatový puf nesmú chýbať ani v šatníku a samozrejme rovnako tak ani odkladacie poličky a samotný nábytok. Pre ešte krajšiu atmosféru je kľúčové zamerať sa aj na rastlinky (aj keby len na zopár) a na obzvláštnenie priestoru (najmä ak je potrebné dodať "útulný" pocit) pomôže zakomponovanie koberca (a práve do tohto som sa úplne zamilovala!).

A samozrejme ako by to bolo, keby to novo-premenej šatne nepribudlo aj niekoľko trendy kúskov oblečenia, doplnok a rovnako tak pohodlnej obuvi? 



Leto je práve tým obdobím, kedy klobúk v šatníku nesmie chýbať. Nech už si vyberiete akýkoľvek štýl či materiál, je to kúsok, ktorý outfit obvzláštni a krásne sa hodí k rôznym iným kúskom. Základom je aj pohodlná obuv bez ohľadu na to, či ste milovníčkami tenisiek alebo sandálok.


Tenisky som si však úplne zamilovala práve k šatám, kedy vedia pôsobiť buď ako nosný a masívny kúsok celého outfitu (ako napríklad tenisky na ľavom outfite) alebo môžu byť viac-menej nenápadné, no stále štýlové. Kombinácií môžete vytvoriť naozaj niekoľko a to je predsa na móde tak skvelé, no nie? 


Šaty však nie sú jediným prvkom, ktorý počas leta nosíme najradšej. Netreba zabúdať ani na sukne v rôznych štýloch, farbách a strihoch a pre mňa je úplnym základom práve sukňa s koženkovým efektom (ktorá sa však dá nosiť celoročne) a stredne dlhá sukňa s leopardím vzorom (to by som predsa nebola ja!). A ako môžete vidieť, aj v tomto prípade môžu byť tenisky skvelou voľbou a pohodlie máte hneď zaručené, nech už idete kamkoľvek.


Posledné módne duo ponúka pohodlie nielen v obuvi, ale aj v outfite ako takom. Pokojne by som povedala, že práve cyklistické šortky sa stali jedným zo základných prvkov v šatníku a môžete ich nosiť naozaj na hocijakú aktivitu od potuliek po meste po prechádzky v prírode. Ja ich nadšene nosím s oversize tričkami či mikinami a samozrejme netreba zabúdať ani na doplnky.

Tento článok vznikol v rámci súťaže internetových obchodov Bonami a Footshop. Všetky dekorácie a obuv v tomto článku môžete nájsť práve na týchto e-shopoch!


Aký máte vzťah k dekoráciam a dizajnom? Ako vyzerá vaša vysnívaná šatňa? Aký je váš najobľúbenejší typ obuvi na leto?


8 comments

  1. Až na ty biker shorts jsou to moc pěkné outfity. Ten trend těch šortek moc nechápu.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  2. Letní třídění šatníku nikdy není na škodu, budu se do toho muset také pustit! :) Skvělá inspirace!

    ReplyDelete
  3. Oh my gosh! Everything looks fabulous. I really love that band t-shirt with the ruffled leather skirt. That is such a cute outfit!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  4. Krásná inspirace!
    Moc se mi líbí ty růžové a puntíkaté šaty, jen ty tenisky k tomu nejsou můj šálek, ty bych si vyměnila :D

    ReplyDelete
  5. Outfit s černou sukni je naprosto super

    ReplyDelete
  6. Moc pěkný článek. Můj vysněný šatník je místnost zvlášť :D

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  7. Kombinace barev do chodby se mi mooc líbí! Akorát se přiznám, že outfity nejsou zrovna můj šálek kávy :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.