Spring Fashion Inspiration

Slovensko

 

Prajem vám krásnu jarnú sobotu! Dnes som sa konečne odhodlala sadnúť si a pripraviť nový článok do rubriky fashion s inšpiráciou na niekoľko jarných outfitov. Scrollovaním na instagrame som narazila na zopár outfitov, ktoré ma zaujali a tak som sa ich rozhodla zahrnúť do tohto článku!  


Spolu je to teda 5 outfitov, ktoré sa akurát hodia na momentálne počasie, kedy je miestami ešte chladno, no dajú sa krásne prispôsobiť aj teplejším jarným dňom plným slniečka. Rozhodla som sa vybrať oblečenie, obuv a doplnky z bežných reťazcov, nakoľko sú najdostupnejšie väčšine a myslím, že som sa s výbermi trafila celkom dobre. Prvky som sa teda snažila nájsť podobné tým na fotkách, avšak niekedy to nebolo možné a tak som trošku zaimprovizovala a skombinovala kúsky, ktoré do podobného štýlu. Dúfam, že sa vám tento výber bude páčiť a hlavne sa inšpirujete pri vašom najbližšiom nákupe či vyberaní outfitu!


Začala by som teda asi outfitmi, ktoré sú trošku teplejšie, avšak dajú sa prispôsobiť len zhodeným vrchnej vrstvy buď v podobe motorkárskej bundy s koženým efektom alebo čiernym kabátikom. V prvom outfite sa mi veľmi páčila jednoduchá kombinácia čiernej farby s béžovou a hlavne rebrovaný set sukne a svetríku. Druhý outfit ma oslovil najmä krásnym predĺženým svetríkom v zelenej farbe, ktorá nie je vôbec vtieravá a perfektne sa hodí k jarnej palete farieb. Kombinovaný so zaujímavými silonkami s potlačou a vyvýšenými čižmami vznikne naozaj skvelý outfit, ktorý veru nenosíte každý deň!


Ďalšie duo tvoria dva od seba o trošku odlišné štýly, avšak opäť veľmi zaujímavé kombinácie. Prvý outfit tvoria basic kúsky, s ktorými môžete veľmi ľahko pracovať aj v iných outfitoch a sú naozaj kúskami, ktoré by jednoducho mali byť v šatníku. Myslím, že pohodlie sa stalo naozaj dôležitým aspektom našich životov a najmä preto ma neskutočne zaujala táto krásna hoodie, ktorá vás ihneď upúta najmä svojim strihom a vďaka pásu na gumičku taktiež krásne zvýrazní postavu. Druhý outfit nemusí byť hneď šálkou kávy pre každého, avšak každý jeden kúsok váš šatník trošku obohatí iným štýlom. Tiež vám trošku pripomína outfit, ktorý by si dala na seba Ariana Grande?


Posledný outfit je, musím priznať, jeden z mojich najobľúbenejších z celého článku a aj napriek tomu, že som nikdy nebola priveľkým zástancom inej farby ako je ružová, táto krásna zelená ma fakt začína dostávať, rovnako ako aj pastelová fialová. No a teda ak chcete ísť trošku za bossy business woman, kompletík to istí!


Ktorý z outfitov vás najviac oslovil? Aký je váš obľúbený jarný prvok v šatníku? Akú farbu preferujete na jar?

20 comments

  1. Pěkný článek. Můj styl jsou asi nejvíce ty první dva outfity a hrozně se mi líbí koženková bunda.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  2. Beautiful outfits! The snakeskin boots looks amazing!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    ReplyDelete
  3. Páni, najít ty věci muselo dát spoustu práce! Mě se z každého outfitu líbí něco :) Ale kdybych měla jeden vybrat, je to rozhodně ten třetí :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
  4. Outfity jsou super, nejvíc se mi líbí první a třetí, miluju tady tu smetanovou barvu. A růžový kabát v posledním outfitu je taky krásný.
    Já na jaře nejradši nosím trenčkoty.

    ReplyDelete
  5. Kožená bundička je klasika, mám jí moc ráda na jaro. :) Líbí se mi kombinace barev té růžové se zelenou, to vypadá opravdu krásně! :))

    ReplyDelete
  6. Great selection dear
    Thx for share

    https://softcutieblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Nádherná inspirace, moc se mi líbí outfity, co jsi vytvořila :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veľmi pekne ďakujem! :) Teším sa, že sa ti outfity páčia

      Delete
  8. Toto je nádherné. Milujem ako si to vytvorila. Moc pekné. Ja si neviem vybrať, ale za mňa určite posledné pastelové outfity spolu s predposledným. Tie by som hneď brala

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem krásne! :) Pastelová u mňa taktiež vyhráva!

      Delete
  9. Krásně zpracováno! Já jsem velký milovník křiváků a právě na ten se konečně na jaře těším, asi i proto je mi nejbližší outfit číslo jedna!

    ReplyDelete
  10. Máš to moc hezky zpracováno. :)

    Těžko vybrat, ale ten poslední je asi nej. :)

    Ela

    ReplyDelete
  11. I love your options. Thanks for sharing such a great post.Love,
    Alexandra |
    The Clip Hair Extensions Review

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.