One Piece, Different Styles

Slovensko

 

Vítam vás opäť pri novom (fashion) článku! Pred pár dňami som na blogový instagram pridala menšiu outfitovú montáž vo forme videa s myšlienkou poskladať niekoľko outfitov okolo jedného kúsku - bielej košele. A keďže sa mi výsledok nesmierne zapáčil, rozhodla som sa tieto outfity pridať aj sem, na blog, aby som vám aj sem priniesla menšiu módnu inšpiráciu.


Ja a zvieracie vzory, k tomu sa už na tomto blogu nemusím ani len vyjadrovať. Z úplnej jednoduchosti vedia vyčariť zaujímavý outfit, ktorý však vôbec nemusí pôsobiť ťažko, ba naopak. Pri kombinovaní s basic kúskami daný vzor krásne vynikne a vy zaručene zaujmete nejeden pohľad. Ďalším trendom, ktorý sa mi veľmi zapáčil sú nohavice s koženým efektom, ktoré sú taktiež zaujímavým prvkom. No a čo tie rozkošné svetríky? Kto by im predsa odolal!


Neviem aký názor máte vy, no pre mňa je trendy aj klasická kombinácia jeansov a košele, po novom s doplnkom v podobe korzetov či takýchto "podprseniek"/topov. K tomu len minimum doplnkov a módny outfit je na svete! Pre "chanel" look stačí rifle zameniť za tvídovú sukňu so sakom alebo s motorkárskou koženkovou bundou pre viac rebelský vzhľad. Nevyhnutnosti vám postráži malá "baguette" kabelka, ktorej comeback ste už každá zaručene zaregistrovala!


Posledné trio tvorí aj outfit s krásnou bundičkou do pasa s pepito vzorom, ktorá krásne odhalí krivky a zvýrazní pás. Ak však máte náladu na niečo extra, košeľu skombinujte s čiernymi koženkovými nohavicami a čiernym sakom, cez ktoré len prehoďte mohutnejší opasok. Zopár metalických doplnkov a červený rúž, a modelkovský look behom niekoľkých minút!


Ktorý outfit vás zaujal najviac? Snažíte sa nasledovať trendy? Ktorý je váš najobľúbenejší?

7 comments

  1. Such an inspiring post! It is always wonderful when you have really versatile items that can be worn a lot of different ways.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. Já trendy moc nesleduju, ale ta druhá kombinace se mi moc líbí. Skvělý nápad na článek.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Super inspirace! :) Moc se mi líbí, když se jeden kousek dá takto variabilně zkombinovat :) Sama přemýšlím, že si bílou košili koupím, jen jsem ještě nenarazila na tu pravou :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  4. Tenhle styl mě vážně baví, jen mi poslední dobou chybí otevřené obchody, abych si kousky mohla vyzkoušet. :/ Koláže se ti moc povedly, skvělá inspirace! :))

    ReplyDelete
  5. Mně se líbí ten předposlední, ale košile nosím úplně jinak :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.