Netflix Favorites to Watch | Part 2

Slovensko

Dnes tu mám pre vás niekoľko tipov na sledovanie! Určite to poznáte, aj napriek tomu, že máte kopec vecí na robote, stále si hľadáte výhovorky a iné (nepotrebné) veci, ktorými oddiaľujete svoje povinnosti. Áno, nie vždy je to dobré, avšak niekedy je prokrastinácia predsa len potrebná, tak čo si takto počas nej niečo pozrieť?

Netflix mám pripravený všade, či už v "obľúbených" na laptope alebo vo forme mobilnej aplikácie, a vždy si rada pozriem, čo je nové. Za posledné mesiace som narazila opäť na niekoľko príjemných (prevažne girly) filmov a seriálov, pri ktorých netreba na nič myslieť a stačí si len užívať ich romantický náboj. Ak by ste si chceli pozrieť predchádzajúci článok, ktorý bol tiež venovaný nápadom na filmy a seriály, stačí kliknúť SEM. Dúfam, že sa týmto výberom inšpirujete a nejakého z favoritov si prípadne obľúbite aj vy!



Akú platformu najčastejšie využívate na sledovanie filmov? Aký film či seriál vás v poslednej dobe (najviac) zaujal? Zaujalo vás niečo z tohto výberu?

7 comments

  1. Ja mám taký pocit, že teraz keď končím bakalársky stupeň a mala by som písať bakalárku, tak prokrastinujem, keď robím čokoľvek iné, haha. Ale to samozrejme nie je pravda, treba si aj oddýchnuť. Skvelý článok, hlavne sa mi páči, že sú seriály rovnakého/veľmi podobného žánru, ja vždy keď sa mi niečo páči,tak hľadám niečo podobné. The 100 som pozerala, ale už dosť dávno, ale to bol skvelý seriál.A Emily in Paris toľko kamosiek už videlo a vychvalovalo, ale ja som sa k tomu ešte nedostala, trochu sa bojím, že ma to sklame, keď je to tak vyhvalovane. Inak my máme doma tiež Netflix, tam je práve super, že na základe filmov pozeranych predtým nám tam potom hádže podobne. Ale často filmy aj sťahujeme, lebo nie vždy na Netflixe sú. A mňa v poslednej dobe najviac zaujal film The foster family, alebo tak podobne sa to volalo, nádherný film, ten ti veľmi odporúčam :)

    ReplyDelete
  2. Skvělý výběr. Emily in Paris mě docela zaujal. Já teď poslední dobou spíše hodně čtu a na seriály a filmy už není čas. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Já upřímně na romantické filmy / seriály vůbec nejsem, takže jsem z výběru viděla pouze The 100 :) Jinak využívám také nejčastěji Netlix či HBOGo :)

    ReplyDelete
  4. wau, moc krásny dizajn! Nádhera. Ja pozerám filmy hlavne na Netflixe, ale nič také zaujímavé som v poslednej dobe nevidela, ale dnes mi oficiálne skončilo skúškové a už sa teším ako si večer pozrie tretiu sériu Sabríny
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  5. Skvělé tipy na seriály, zrovna jsem přemýšlela, na co začnu koukat a díky tobě mám hned inspiraci. :))

    ReplyDelete
  6. Já už nutně potřebuji další díly Emily, to bylo správné! :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  7. Platformu používám pouze Netflix :)
    Bohužel nejsem moc na romantické komedie, tudíž mě z tvého výběru nezaujalo nic (až na Mean girls, to je snad klasika :D). Jsem spíše na psychothrillery, podle skutečných událostí aj. V poslední době mě hodně zaujala minisérie na Netflixu s názvem The Serpent a s přítelem koukáme na Breaking Bad :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.