BALÍČEK ORGANICKEJ A PRÍRODNEJ KOZMETIKY

Slovensko

Prajem vám krásny štvrtok! Dnes tu pre vás mám opäť nový článok, no tentokrát sa zameráme na beauty oblasť. V rámci spolupráce mi prišiel tento krásny balíček s kozmetikou a tak by som vám o konkrétnych produktoch rada povedala niečo viac.


Ako prvé tu máme produkty od značky Natura Siberica a to konkrétne šampón na vlasy s kondicionérom, a oba sú určené práve na poškodené vlasy. Natura Siberica Shampoo For Damaged Hair je organickým prírodným šampónom s obsahom hydrolátu z borovice sibírskej, ktorý obnovuje vlasy zvnútra, dodáva im silu a chráni pre vonkajšími vplyvmi. Obsah prírodnej zložky je 97,8%. Natura Siberica Conditioner For Damaged Hair je rovnako tak organický a prírodný kondicionér z rovnakej rady. Avšak okrem regenerácie a ochrany sľubuje jednoduché rozčesávanie a lesk. Oba produkty sú certifikované a zložky pochádzajú z organických fariem.


Ďalším produktom je tuhý deodorant v tyčinke od značky Ben & Anna s vôňou japonskej čerešne. Jedná as o 100% prírodný produkt určený pre citlivú pokožku a so svojím zložením sa radí do skupiny Vegan produktov. Obal je možné zrecyklovať a okrem podpory jeho produkcie v Holandsku kúpou tohto deodorantu podporíte aj čistenie oceánov. Určite je vhodné zmieniť aj to, že produkt neobsahuje žiadny hliník a svojou šikovnou veľkosťou sa zmestí do každej kabelky.


No a na záver tu máme sprchový krém od Weledy, ktorý ste už určite neraz postrehli a možno aj vyskúšali. Sprchový krém (skvelý pre citlivú pokožku) obsahuje mandľový olej, ktorý pokožku krásne vyživuje a zanechá jú jemnú a hebkú. Zloženie neobsahuje mydlo a rovnako tak je vhodné aj pre Veganov

Posledným produktom je bio kávový peeling od Purity Vision s bio bambuckým maslom. Okrem hodvábnej a jemnej pokožky, odstraňuje samozrejme odumreté bunky kože, pokožka ostáva vyhladená a dobre prekrvená. Okrem toho tiež pomáha v boji s celulitídou a obmedzuje tvorbu strií. Peeling je taktiež certifikovaný Fair for Life Fair Trade a radí sa medzi Cruelty-free a Vegan produkty.


Ktorý z produktov vás najviac zaujal? Aký máte vzťah k prírodnej, organickej či cruelty-free/vegan kozmetike? Uprednostnili by ste takúto kozmetiku pred tou bežnou?




Veľmi pekne ďakujem internetovému obchodu HOLIME.EU za možnosť spolupráce a vyskúšať si tieto skvelé produkty s ešte skvelejším zložením!

4 comments

  1. To je krásný balíček. Snad budeš se vším spokojená. Já mám doma ten kávový peeling a jsem s ním velmi spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  2. Nádherný obsah balíčku, kosmetika vypadá skvěle už jen svým designem! :))

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.