HOME-OFFICE CORNER TRANSFORMATION | BUDGET-FRIENDLY

Dánsko

Prajem vám príjemný štvrtok! Ako si ho spríjemniť? No predsa novým článkom! A to nie len tak hocijakým! Z našich domovov, izieb a niekedy aj postelí, sa stali home-offices a či už študujete alebo máte možnosť pracovať z domu, určite ste si už svoje miesto na home-office našli.

Avšak ak ste postrehli, že vám chýba motivácia a home-office vás nudí čím ďalej tým viac, možno práve samotné miesto či kútik je tým problémom a spúšťačom. Prečo si ho teda "neprerobiť" tak, aby ste si prácu či štúdium z domu užili naplno a cítili sa príjemne? Samozrejme, tento kútik nemusí slúžiť len na spomínané účely, ale pokojne i na iné aktivity, ktorými napríklad trávite svoje (aj voľné) chvíle. Preto tu pre vás článok plný inšpirácie, ako si pretransformovať svoj home-office kútik na miesto plné motivácie a dobrej energie. Nezabúdajte, že čo i len malá zmena môže viesť k lepšiemu pocitu!

POHODLNÉ SEDENIE

Nie je nič dôležitejšie, ako pohodlie! Správne kreslo sa však okrem iného môže stať aj hlavným a najzaujímavejším prvkom celého designu. Dnes už sa dá vyberať z rady designov a tak si každý môže nájsť práve to, ktoré mu "pasuje" najlepšie. Základom je však aj správna kombinácia so stolom! (tipy na designy na konci článku). Štýl a design kresiel som vyberala najmä podľa svojho vkusu a úplne si viem hociktoré z nich predstaviť aj vo svojom kútiku!

ÚTULNÉ TEXTÍLIE

Máte pocit, že vo vašej miestnosti chýba práve kúsok útulnosti? Textil to všetko zachráni! Mäkký, huňatý či vzorovaný koberec? Jasné! A čo tak teplá deka? Tá sa predsa hodí vždy! Ak však stále nemáte dosť, vankúše môžu byť tým pravým orechovým. A pokojne aj v home-office kútiku! 

ROSEGOLD & WHITE DEKORÁCIE

Musím povedať, že kedysi mi hocičo rosegold nebolo úplne po chuti a niekedy som nevdela pochopiť, čo na tom všetci vidia a prečo je okolo toho taký obrovský ošiaľ. Avšak objavovaním rôznych vecí som si k tejto farbe našla cestu rovnako aj ja a do kombinácie práve s bielou farbou som sa tak trochu zaľúbila! Sama neviem, čo skôr by som si z týchto doplnkov povyberala, no nakoľko som sa stala milovníkom kovových násteniek a zbožňujem aj designové pracovné či stolné lampy, určite by som sa najskôr vrhla práve na tieto kategórie!

ORGANIZÁCIA A ÚLOŽNÝ PRIESTOR

Môžete mať krásne zariadený kútik, avšak bez správnej organizácie to nepôjde! Tiež ste si všimli, že pri neporiadku sa sústredi a pracuje oveľa horšie? Netreba preto zabúdať ani na úložné možnosti a organizáciu, s ktorou vám rýchlo pomôžu úložné boxy či koše. Skvelým nápadom je zaobstarať si aj designový odpadkový kôš, ktorý v tomto prípade môžete využiť práve na triedenie papiera!

RADOSTI HOME-OFFICU

Každý z nás ich predsa miluje a nikdy ich nie je dost! Reč je o drobnostiach, ktoré nám však vedia urobiť veľkú radosť! Všetky tie zápisníky, diáriky, perá a iné kancelárske drobnosti. Sama mám vždy na stole aspoň jeden! No a či ste už milovníčkami kávy alebo teplého čaju, čo tak sa poobzerať aj po nejakom hrnčeku? Hocijaký nápoj sa hneď bude vychutnávať oveľa lepšie!

VÔNE

Posledným, a pre mňa celkom dôležitým prvkom a doplnkom sú sviečky a vône. Tie vedia vyčarovať tú právu atmosféru a z pracovného miesta sa tak na chvíľu stane miesto oddychu a relaxu. Práve aromaterapiou viete upokojiť vaše myšlienky z celého dňa a zrelaxovať si nielen myseľ, ale aj telo. Pre rýchlejšie rozvoňanie miestnosti tiež odporúčam vyskúšať bytové spreje či rôzne vonné vrecúška a difuzéry, ktoré sú mimochodom aj krásnym darčekom


Tento článok vznikol v rámci spolupráce s internetovým obchodom Biano a Bonami.


Ako vyzerá váš home-office kútik? Ktorú vec by ste na ňom zmenili? Ktorý design sa vám páči najviac?





 

6 comments

  1. moc krásný výběr, líbí se mi i ty dva možné designy - přesně tak bych si představovala i svůj home office corner. krásný:)

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    ReplyDelete
  2. All of these items are just perfect for a home office! I really love those chair options!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. Skvělá inspirace a nápady - svíčky nikdy nesmí chybět, zvláště teď na podzim. :))

    ReplyDelete
  4. Krásny a inšpiratívny článok :-)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.