35 PERFECT CHRISTMAS PRESENTS | FOR HER

Dánsko

 

Áno, už je to tu! Prvé príspevky s vianočnou tématikou! Hoci je stále ešte November, pomaly sa nám blížia decembrové dni a s nimi spojené aj vianočné sviatky. Keď príde na vymýšlanie a kupovanie darčekov, sú len dva typy ľudí - tí, ktorí ich kupujú s predstihom a tí, ktorí túto činnosť odďalujú a darčekami sa zaoberajú až na poslednú chvíľu pár dní pred samotnými Vianocami.

Rozhodla som sa teda urobiť mini sériu, ktorú samozrejme zazdieľam aj na blogovom instagrame (follow me) a prvým článkom bude práve inšpirácia na darčeky pre nežnejšie pohlavie, pre nás damy! Spolu je to 35 nápadov z rôznych oblastí, takže v inšpirácii nájdete nie len darčeky, ktorými môžete staviať na istotu, ale aj tie originálnejšie, ktoré by človek možno hneď nečakal. Netreba však zabúdať aj na to, že Vianoce nie sú len o darčekoch, kupovaných, či hmotných. Radosť určite urobíte aj ručne vyrobeným či nejakým zážitkom, na ktorom sa môžete podieľať spoločne! Je to predsa o tých čarovných chvíľach a momentoch! 🤍


Pokiaľ však váhate, čo zaobstarať napríklad vašej polovičke opačného pohlavia alebo len členovi domácnosti mužského pohlavia, určite sledujte blog a následujúci článok s inšpiráciou, ktorý bude venovaný práve pánskym darčekom! A nebude ich veru málo!


Do ktorej skupiny ľudí patríte, pokiaľ ide o kúpu darčekov? Preferujete hmotné alebo zážitkové darčeky? Ako si predstavujete "originálny" darček vy?


12 comments

  1. Asi úplně všechno z tvého výběru by mi udělalo radost :) Těším se na inspiraci na pánské dárky :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to ma veľmi teší! Pánsky výber bude teda zaujímavý! :)
      FRENCHSTYLE

      Delete
  2. All of these ideas are absolutely incredible! Anyone would be happy to receive them!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. Já jsem určitě pro hmotné dárky, protože naše rodinné osazenstvo není nejmladší a nechci se netrefit do vkusu :-) kosmetika něbo něco dobrého k snědku nikdy nezklame :-)

    ReplyDelete
  4. Nejvíce se těším na dárky pro muže, protože pro ně mám vždycky největší problém něco najít. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  5. Pělné nápady, věřím, že mnoho holek by toto potěšilo :).

    ReplyDelete
  6. Děkuji za skvělé tipy na dárečky. Já nakupuji s předstihem, protože kdybych měla nakupovat dárky pár dní před Vánoci, tak nestíhám vůbec nic 😂🙂

    ReplyDelete
  7. Skvělé tipy na krásné dárečky, určitě si mezi nimi každý najde své! :))

    ReplyDelete
  8. Krásné tipy, já sama hrozně ráda kupuji svým blízkým, kde skoro ani rady nepotřebuji a kupuji vždy včas, abych se pak nemusela stresovat, zda vše stihne příjít, nebo zda mám čas to třeba vyměnit, kdyby se něco stalo. A s přítelem si každý rok píšeme seznam s detaily, abychom třeba nemuseli měnit a dáváme si tam jak dražší tak i levnější dárky. Ale dost mě mrzí, že letos nemohu pořídit žádný nehmotný dárek, nechci úplně riskovat, zda by se dal v příštím roce použít :(

    ReplyDelete
  9. Já dostávám nejradši zážitky (loni mi/nám přítel kupoval poukaz na slevomatu na dovolenou v Mariánských Lázních), ale letos raději nic takového vzhledem k situaci a opatření se mění pomalu každým dnem. Hrníček se žirafou je boží! :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
  10. fakt si vybrala nazaj skvelé varianty darčekov, keby dostanem aspoň jednu vec z toho by som sa veľmi tešila :)

    ReplyDelete
  11. Vše je moc krásné, stačí opravdu málo, aby člověku tohle udělalo radost, kort v dnešní době :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.