THROWBACK TO SUMMER | PART TWO

Česko & Rakúsko

 


Dnes tu mám pre Vás pokračovanie článku Throwback to Summer, s ktorým si opäť trošku pripomenieme tohtoročné leto. Ak ste čítali článok, ktorý predchádzal práve tomuto, veľmi dobre poznáte, kde som trávila najviac času. No a teraz si môžete prečítať jeho pokračovanie! 


Telč
Nakoľko bol Telč od nás vzdialený len niekoľko minút autom a počas víkendu sa tam konala akcia s teplovzdušnými balónmi, rozhodli sme sa ísť na ňu pozrieť a trošku si spestriť program. No a samozrejme, že sme nafotili aj nejakú tu outfitovku, haha. Počas môjho "českého" pobytu nechýbali ani rôzne dobroty a návšteva skvelej vietnamskej reštaurácie! Okrem toho sme si užívali horúce dni napríklad aj na chate. 🌲🌼⛅





Rakúsko

Leto som zavŕšila týždňovou návštevou Rakúska, ktorého miesta som na blogu zdieľala už niekoľkokrát a tieto už spomínané miesta neboli výnimkou ani pri tejto návšteve. A samozrejme, ako správna nákupná maniačka, som nemohla z Rakúska odísť bez menších nákupov.





Kde ste sa tento rok boli počas leta pozrieť Máte miesta, ktoré radi/y navštevujete? Čomu ste sa počas leta venovali Vy?



8 comments

  1. All of these pictures are gorgeous! I am so glad you were able to make lots of wonderful memories this summer.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. Koukám, že jsi měla léto plné krásných zážitků! :)

    ReplyDelete
  3. Z toho balónu musí být krásný výhled, ale asi by mě do něj nikdo nedostal. :-D My jsme přes léto byli doma. Udělali jsme si jen pár výletů v našem okolí.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to je skvelé! Tiež preferujem skôr pohľad na balón ako z neho! :D

      Delete
  4. Rakousko je srdcovka, já tam byla 14 dní zpět. :)

    somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.