MY CURRENT SKINCARE FAVORITES

Dánsko

 

Prajem vám príjemný začiatok nového týždňa! Tí, ktorí ma sledujete na blogovom instagrame, ste určite zaregistrovali stories s týmito produktmi, ktoré som zdieľala ako svojich momentálnych skincare obľúbencov a pri tom mi napadlo, prečo to nezdieľať rovnako tak aj na blogu vo forme článku? Tak a tu je!


Sú to produkty, ktoré buď používam dlhodobo a lepšie "náhrady" pre nich za mňa neexistujú alebo produkty, ktoré sú novo-objavené, avšak ich používam už nejaký ten čas, aby som dokázala reálne zhodnotiť, prečo mi vyhovujú práve oni. Nakoľko niektoré z produktov nájdete iba online, odporúčam sa pozrieť napríklad na stránky Notina, odkiaľ som väčšinu z nich objednala aj ja.

Freeman Deep Clearing Manuka Honey + Tea Tree Oil Clay Mask and Cleanser

Trošku dlhý názov produktu, áno, ja viem, avšak táto maska robí s mojou pleťou skutočne divy! S maskami od Freeman som sa stretla už veľmi dávno, avšak vždy som si kupovala len jednorázové malé balenia a asi pred 2 rokmi som nutne potrebovala masku, takže som vtedy v obchode siahla po tejto a používam ju prakticky do dnes (samozrejme nie to isté balenie haha). Pre moju pleť úplne ideálna, íl pleť krásne prečistí a vďaka manuka medu a tea tree oleju pôsobí protizápalovo a lieči akné. Musím povedať, že vždy ked vidím, ako sa mi pleť opäť plní upchatými pórmi, vždy ju mám po ruke a je to jednoducho skutočný záchranca. Okrem toho nádherne vonia a jedno balenie vám vydrží niekoľko mesiacov. Jedinou nevýhodou je asi zmývanie masky, avšak pri týchto ílových to nie je žiadne prekvapenie. 

Revolution 30% AHA + BHA Peeling Solution

Pokiaľ si chcem urobiť naozaj intenzívne čistenie pleti, po predchádzajúcej maske si občas na pár minút na tvár rozotriem tento môj druhý zázrak, o ktorom som písala samostatný článok a tak sa tu o ňom veľmi nebudem rozpisovať. Avšak, musela som ho jednoducho zahrnúť aj v tomto článku!

Herbalife Skin Toner

Uf, ja a tonery/toniká, nikdy sme neboli priveľkí kamoši, možno preto, že som tento krok v mojej beauty rutine nepovažovala za podstatný a to bola veľká chyba. Práve tento toner som si kúpila u svojej kozmetičky a za mňa teda pecka! Za prvé, nádherne, ale že skutočne nádherne vonia a aplikáciu si môžete prispôsobiť podľa vlastnej preferencie, buď teda nastriekaním priamo na tvár (čo mi príde oveľa praktickejšie a skôr sa ho donútim používať) alebo tampónikom. Pleť mi po jeho používaní príde oveľa viac rozjasnená a určite super pôsobí aj na póry. Akurát mi príde, že si naň pleť pomaly zvyká a už nemá taký účinok, ako pri začiatkoch jeho používania. Každopádne, používajte tonery/toniká!


Delia Brightening Face & Neckline Vitamin C Serum

Ďalším mojim obľúbencom je aj toto sérum s vitamínom C, ktoré som si kúpila kvôli tomu, aby som začala nejako riešiť "spots" po akné, ktoré som mala naozaj dosť výrazné. V podstate mi vôbec nezáležalo na značke a tak som siahla po prvom, ktoré som vtedy uvidela a musím povedať, že som nešľapla vedľa. Som s ním veľmi spokojná, je príjemné, rýchlo sa vstrebe, krásne vonia a hlavne naozaj vidím zmeny. Pleť sa pomaly tónuje a aj napriek tomu, že som sa trošku obávala tej mini veľkosti, stačí vám pár kvapiek na celú pleť! 

Balea Clean Skin Anti Pimple Nose Strips

A zase sme pri tých čiernych bodkách, avšak problematická pleť sa nevolá problematickou len tak pre nič za nič. Treba sa o ňu jednoducho starať a udržiavať ju v čo najlepšom stave. Alebo sa o to aspoň minimálne posnažiť. S tým mi dlhé roky pomáhajú tieto Balea pásiky , ktoré doslova vyťahujú čierne bodky. Ľudia sú ohľadom toho skeptickí, avšak pokiaľ si nájdete postup, ktorý vám vyhovuje, budete sa veľmi čudovať, ako veľmi funguje tento obyčajný produkt za pár eur. Trik je len v tom, aby ste mali dostatočne navlhčený nos a pásik na pokožku dali práve v ten presný čas, pretože aj mne sa veľakrát stálo to, že nevytiahol vôbec nič. Avšak keďže mám skúsenosť, že to dokáže, viem, že len musím postupovať podľa toho "správneho" procesu. Ak sa vám však stane, je nos príliš mokrý, stačí si pásik nechať na pokožke o niečo dlhšie až kým "nestvrdne" a potom len uvidíte zázraky. Tip odomňa by bol, aby ste si pásik dávali najlepšie po sprche, kedy sú póry viac otvorené. Ja ho väčšinou používam po maske pre ešte hlbšie čistenie pleti.

Burt's Bees Honey Lip Balm

No a posledným produktom je hydratačný balzám na pery od Burt's Bees, konkrétne v čisto medovom prevedení. Hydratácia ✓ Vôňa ✓ Kvalita ✓ avšak možno niekoho môže odrádzať práve cena a siahne radšej po lacnejšom balzáme, no ak uvažujete nad nejakým od tejto značky, za mňa určite odporúčam!



Máte už nejakú skúsenosť s týmito produktmi? Akí sú vaši momentálny skincare obľúbenci? Aký máte typ pleti?



10 comments

  1. Velmi mě zaujala ta maska od Freeman, vypadá skvěle a po nějaké jílové už dlouho koukám! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite ju odporúčam! Má nádhernú vôňu a určite si jej účinky zamiluješ! :) Rovnako tak odporúčam aj ílové masky od Saloos!

      Delete
  2. All of these products look fantastic. It is wonderful that you take such great care of your skin!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! You should totally try some of them!

      Delete
  3. Masku od Freemana jsem měla vždycky moc ráda, vlastně díky tomuto článku jsem si uvědomila, že už jsem dlouho žádnou neměla, tak bych mohla vyzkoušet třeba zrovna tuhle :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  4. Tak tú masku musím vyskúšať. ďakujem za tip
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie je vôbec za čo! Určite odporúčam! :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.