FALL FASHION | MY PICKS

Dánsko

 

Každá z nás to pozná. Telefón plný aplikácií na nakupovanie, v ktorých sa košíky plnia novými a novými kúskami. Museli by sme byť miliardárkami, aby sme si mohli dovoliť všetky tie nádherné veci, ktoré nám učarovali, no nechce sa nám ich vymazávať, nakoľko si stále v hlavách opakujeme frázy, "veď nabudúce si to už objednám" alebo "ešte chvíľu počkám". Počkám, až kým to neuchmatne niekto iný.

A práve takto nejako vznikol aj tento článok. Brázdila som po aplikáciach a prezerala najnovšie kúsky rôznych značiek a obchodov. A nakoľko práve H&M je vždy istotkou a v ich výpredajovej sekcii viete veľakrát nájsť poklady, zablúdila som aj tam. Našla som niekoľko zaujímavých kúskov, ktoré určite nie sú len na jednu sezónu a opäť sú dôkazom, že aj v SALE oddelení viete nájsť chic kúsky. Čudujme sa svetu, keď aj oni boli raz novinkami. Či už holdujete tejto značke alebo ste len vášnivé milovníčky módy, dúfam, že v tomto článku nájdete inšpiráciu na tohtoročnú jesennú sezónu a možno sa niektoré kúsky, ktoré tu nájdete, stanú aj vašimi favoritmi a úlovkami!

Nevieme ako to máte vy, no vo mne sa niekedy bijú dve osobnosti. Aj napriek tomu, že si rada oblečiem tmavšie či voľné veci a mám rada komfort aj v móde, mám obdobie, kedy zase milujem blúzkové topy a volány a úplne si to v nich užívam. Preto mi oči padli aj na tento nádherný biely top, ktorý som skombinovala s úzkymi jeansami a jesennými kozačkami. A samozrejme jemné doplnky nemôžu chýbať.

Och! Ako ja milujem koženkové nohavice. Mohla by som ich nosiť stále dokola a naozaj s hocičím. Pretože sa práve hodia k akémukoľvek kúsku oblečenia. Odkedy som prišla do Dánska, ihneď som si všimla konkrétny štýl, ktorý sa tu nosí a dovtedy som mu teda veľmi nevedela prísť na chuť, no Dánky to jednoducho vedia predať a myslím, že sa mi to aj miestami páči (a samozrejme, že som ho už aj skúsila, haha). Reč je o šatách/sukniach v spojení s nohavicami/legínami v jednom outfite. Ono to síce znie veľmi čudne, ale verte mi, tie ženy vedia, čo robia. Pri zvolení tých správnych kúskov to vyzerá naozaj super! Nekecám!

Ďalšou vecou, ktorú som si úplne zamilovala, je béžová farba. Vždy som sa nejako držala názoru (ktorý ani vlastne neviem, odkiaľ pochádzal), že blondínkam sa jednoducho nehodí béžová farba oblečenia a s bledými vlasmi to vyzerá lacno. A tak som sa vždy nejako držala iných farieb a k béžovej som sa veľmi nepribližovala. Teda až do poslednej doby, kedy som jej úplne podľahla a pomaly si tento názor vyvraciam. A to ani nehovorím o tom, že sa mi neskutočne zapáčili monochromatické outfity v tejto farbe, čo môžete vidieť práve pri týchto dvoch outfitoch! No nevyzerá to nádherne?

Aký by to bol článok, keby v ňom aspoň raz nespomeniem zvierací vzor? Presne tak! Máme tu opäť (môjho milovaného) leoparda, ktorého som jednoznačne musela zahrnúť. Stojím si za názorom, že práve kúsky s akýmkoľvek vzorom vedia outfity a celkovému looku dodať tú zaujímavosť, ktorá je niekedy potrebná. 

A keďže tu mám určite aj milovníčky leta, ktoré vždy vnútorne plačú na konci letných dní, rozhodla som sa vytvoriť outfit, kde veľmi jednoducho môžete zakomponovať svoj obľúbený letný kúsok, alebo jednoducho len dôkaz toho, že to ide. Pretože kto povedal, že "letné" veci musia ostať len pre toto obdobie? V tomto prípade som našla krásny letný overal, ku ktorému sa perfektne hodil teplý sveter a kabát a aj napriek tomu, že som zvolila tenisky, kotníkové topánky by boli rovnako skvelou voľbou. Do jesenného looku sa dajú krásne zakomponovať aj šortky a to úplne tým istým spôsobom, ako sme na to "zvyknuté" so sukňami. Nebojte sa experimentovať ani s kombináciou viacerých vzorov alebo sa popozerať po vzorovaných silonkách, ktoré vedia krásne celý vzhľad doplniť. Váš obľúbený vzor nemusí ostať iba pri topoch či spodných dieloch!


Ktorý outfti vás zaujal najviac? Aký máte názor na monochromatické outfity? Zahŕňate do svojich outfitov aj vzory?



11 comments

  1. So many incredible looks! I am absolutely loving all of the gold accessories. They pair perfectly with these pieces.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. Béžový svetr z HM jsem si nedávno také pořídila, ale nejsem si jistá, zda je to úplně ten samý. Každopádně všechny kousky se mi moc líbí - super inspirace! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem, veľmi ma to teší! Aspoň sa môžeš inšpirovať a vyskúšať ho "nastajlovať" v podobných štýloch! :)

      Delete
  3. Nádherný výběr! :) Podzimní móda mě baví čím dál tím víc :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  4. Krásne outfity. Môj favorit je ten s úpletovou sukňou. Presne nejaký taký kúsok by som si aj ja rada kúpila.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! Úpletová sukňa už veľmi dlho láka aj mňa, bavia ma outfity, ktoré sa s ňou dajú vytvoriť! :)

      Delete
  5. Krásné kousky, tohle je přesně styl, který by se mi hodil do práce. Jinak znám to, na e-shopy se dívám teď pořád...

    somethingbykate

    ReplyDelete
  6. Skvělý výběr! :) jestli jsem si něco poslendí dobou vážně oblíbila, tak jsou to rozhodně tady tyhle neutrální barvy a hlavně doplňky - řetízky, náramky, náušnice :D miluju. Líbí se mi všechny outfity, hned bych je brala u sebe ve skříni :D.

    Belle âme

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.