THROWBACK TO SUMMER | PART ONE

Praha, Česko

 

Trvalo mi nejakú tu chvíľu, kým som sa dokopala k tomu, aby som zhromaždila všetky fotky z leta a pripravila pre vás článok. Osobne mám veľmi rada články v štýle my diary a práve preto som po dlhej dobe chcela pridať jeden aj sem, na blog. Okrem toho mi príde, že mám niekoľko veľmi pekných záberov, tak prečo ich s vami nezdieľať, však? Dúfam, že sa vám článok bude páčiť a môžme sa naň rovno vrhnúť!


Hluboká Nad Vltavou, Český Krumlov & Hrad Rokštejn

Najlepšie bude asi začať tým, kde som vlastne bola a čo som tam robila. Súčasťou môjho tretieho semestra na vysokej škole je práve povinná stáž/internship vo firme, ktorú si sami vyberieme a samozrejme vzhľadom na študovaný odbor, ktorý je v mojom prípade Branding and Marketing Management orientovaný na módny priemysel. Voľba krajiny môjej stáže bola pre mňa hneď zo začiatku jasná a to práve Česká republika. Prahu milujem a preto som bola veľmi vďačná za to, že sa mi podarilo dostať internship práve tam a zároveň som do Česka chcela taktiež so zámerom, aby som mohla aspoň trošku viac času tráviť s mojím priateľom, ktorý je z Česka. A v tomto prípade vám už je asi jasné, kde som strávila najviac môjho času počas letných mesiacov a o čom celom tento článok bude!


Hneď ako bolo možné na začiatku leta do Českej republiky opäť vycestovať, hneď som mala kúpený lístok. Pred tým, ako mi oficiálne začala stáž a ja som sa ponorila do môjho home officu, sme si pobehali niekoľko miest. Jedným z nich bol Zámok Hluboká Nad Vltavou a Český Krumlov. Na oboch miestach som bola úplne prvýkrát a ani si neviete predstaviť, ako mi obe učarovali. Ďalším menším výletom bol aj Hrad Rokštejn, lepšie povedané to, čo po ňom ostalo a tak sme aspoň chvíľku strávili aj v prírode.




Praha
A tu nezačína nič iné, ako Praha a v podstate aj začiatok môjho internshipu, kvôli ktorému som niekoľkokrát do Prahy "odskočila" od priateľa. Nemohli však chýbať ani fotky, ktoré sú prevažne teda z môjho osobného instagramu (@susilovaaa). Počasie teda bolo naozaj krásne a aj napriek tomu, že niektoré dni bolo naozaj neznesiteľné teplo, Prahu sme si trošku pobehali a hlavne užili! Aj niekoľkými zastávkami vo Wokine, haha. 🙈



A kde som ešte bola okrem Prahy? To sa dozviete v pokračovaní tohto článku!


Ako ste si užili leto Vy? Kam ste si pozreli? Objavili ste aj Vy nejaké nové miesto?

10 comments

  1. Prahu milujem a neskutočne mi toto mesto chýba. Jediné výlety boli do Tatier - Popradské pleso, Štrbské pleso, Vodopád Skok a Pleso nad Skokom :)
    ⋒ Budúcnosť blogu a ateliéru
    BarsAtelier na Instagrame Etsy Shop ⋒

    ReplyDelete
  2. So many gorgeous pictures! I am so glad you were able to see such incredible places.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. Krásné místa jste navštívili. A Praha je nádherná. Těším se na pokračování.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
    Replies
    1. To veru sú! Ďakujem a veľmi ma to teší! :)

      FRENCHSTYLE FRENCHSTYLE

      Delete
  4. Na Hluboké jsem byla minuly rok a je to tam nádherné! :) moc krásné fotky :)

    LITTLETHINGSFOREM

    ReplyDelete
  5. Mně se Praha celkem líbí, ale nikdy jsem si ji takto pořádně nerpošla. :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite sa oplatí ísť aj keby len na predĺžený víkend! :)

      FRENCHSTYLE FRENCHSTYLE

      Delete
  6. Nádherné fotky, Hluboká nad Vltavou je krásné místo pro výlet. :))

    ReplyDelete
  7. Nádherné snímky i článek 🤗. V Praze máme prostě krásně 😍, je tu plno krásných míst a zákoutí a taky vyhlídek, odkud je krásný pohled na celou Prahu 🤗. Hluboká byla vždy mým snem se tam podívat, jednoho krásného dne mi to přítel splnil a já byla tak šťastná, moc se mi tam líbilo 😍. V Českým Krumlově jsme ještě nebyli, ale moc ráda bych se tam jela někdy podívat 😊.

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.