NATURA SIBERICA OBLEPIKHA AND HONEY BODY SCRUB

Slovensko

Po dlhšej dobe tu mám pre Vás opäť nový článok! Nakoľko bolo popri škole naozaj veľmi málo času venovať sa blogu aktívne, nechcela som články pridávať aj napriek tomu, že som sa na to práve necítila. Dnes tu však pre Vás mám recenziu na telový peeling od Natura Siberica.

A little bit more about it...

  •  rakytníkový cukrový telový peeling dokonale čistí a osviežuje pokožku
  •  hlboko vyživuje, zjemňuje a posilňuje pokožku
  •  pohánkový med dodáva pokožke pružnosť a BIO šalviový extrakt zbavuje toxínov a pokožku zanechá hladkú a jemnú
  • obsahuje organický altoi rakytník, olej z malinových semien, olej z organickej morušky a extrakt z ľubovníka bodkovaného


Natura Siberica Oblepikha and Honey Body Scrub 300ml

Značka Natura Siberica ma vždy zaujímala, no nikdy som s jej produktmi nemala žiadnu skúsenosť, až kým som sa nedostala k tomu voňavému telovému scrubu. Nakoľko telové peelingy majú skvelé účinky na pokožku, vždy som sa ich snažila nejako zaradiť medzi produkty, ktoré používam. Tentokrát som sa rozhodla siahnuť po tomto rakytníkovom.

V prvom rade, to balenie je fakt obrovské a celkový design s kombináciou farieb Vás rozhodne ihneď zaujme. Peeling má veľmi zvláštnu vôňu, ktorá zo začiatku síce nebola mojou šálkou kávy, no postupom času som si na ňu zvykla a je mi oveľa príjemnejšia. Peelingové zrná sú akurát veľké a naozaj ho stačí nanášať v malom množstve. Treba ho však používať na dostatočne vlhkú pokožku a len jemne rozotrieť, určite na to myslite. 

Pokožka je po použití tohto scrubu naozaj veľmi hladká a jemná a aj napriek tomu, že som sa zo začiatku obávala, ako sa k pokožke bude správať aj čo sa týka hydratácie/vysúšania, bola som milo prekvapená, nakoľko je pokožka naozaj krásne hydratovaná a zvláčnená a taktiež som nespozorovala žiadne podráždenie či vysušenie pokožky. Za mňa je tento scrub určite super produkt a prvá skúsenosť so značkou Natura Siberica, takže pokiaľ by ste si chceli zakúpiť nový peeling, určite sa poobzerajte aj po tomto!



Veľmi pekne ďakujem BENU Lekárni za sponzorovanie tohto článku!


3 comments

  1. This sounds wonderful! I'm glad it leaves the skin feeling so fabulous.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. Vypadá hodně zajímavě, scruby moc ráda používám, tak třeba mu dám také někdy šanci! :)

    ReplyDelete
  3. Nevěřila bych, že něco takového mají v BENU lékárně. Koukala jsem u nás a mají tam spoustu dalších vychytávek od této značky, takže díky za tip, určitě něco pokoupím :))
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.