TRENDY LOOKS | PART III

Približne pred 2 mesiacmi som na blog pridala článok zo série Trendy Looks a dnes som sa rozhodla pre Vás pripraviť opäť ďalší! Aj napriek tomu, že momentálne sú najviac trendy maximálne tak tepláky a pohodlná mikina, je ideálny čas trošku sa odreagovať a zabaviť sa aspoň štipkou módy!

Kráľovnou dnešného článku bude Bershka, v ktorej som pár rokov dozadu nakupovala ako blázon a jej štýlu som sa nevedela nabažiť. Vybrala som si ju nielen kvôli aktuálnemu veľmi zaujímavému výberu (ktorý môžete vidieť nižšie), ale aj špeciálnym cenám, pri ktorých sú dané kúsky naozaj na zváženie. Identita a štýl Bershky sa jednoducho nezaprie a bije do očí snáď z každého dostupného produktu. No aj napriek jej veľmi mladistvej móde sa stavím, že Vás z môjho výberu určite niečo zaujme!

Prvý outfit sa skladá z dvoch "matching" kúskov a za mňa musím povedať, že tento trend ma úplne dostal už minulý rok a veľmi sa mi páčil! Práve preto som pri objavení týchto kombinovaných kusov oblečenia ani len neváhala a ihneď ich zahrnula do článku. Prvotne som ich chcela skombinovať s chunky sneakers v bielej farbe, no nakoniec vyhrali elegantné čierne čižmičky s jemnou textúrou.

Ďalším prebiehajúcim trendom, ktorý si získal moje srdce, sú aj bodky! Pravdupovediac, nikdy som nebola ich veľkým fanúšikom, no v takomto prevedení sú jednoducho neodolateľné! 


Tretí a štvrtý outfit naberá trošku iný vibe a povedala by som, že oba najviac charakterizujú aktuálnu Bershku a celkovo looky, ktoré sa dostávajú v poslednej dobe do popredia. Ale poviem Vám, pokiaľ máte niekedy presne tú chvíľku, kedy "nemáte čo na seba", práve kombo oversized "vynoseného" trička  s napríklad vzorovanými nohavicami (ako to môžete vidieť vľavo) alebo len s obyčajnými skinny jeans, ktoré sú zaujímavé rozparkami či rôznymi zámernými "chybičkami krásy", Vás vždy zachránia. 

Posledné tri outfity sú moje najobľúbenejšie najmä kvôli tomu, že sú spojením viacerých trendov a kúskov, ktoré mám rada a jednoducho sa v nich cítim najpohodlnejšie. Na klasiku v podaní kvetinových šiat proste nedám dopustiť a ľadvinky sa už viac-menej stávajú go-to kúskom, ktorý by mal mať každý fashion nadšenec už dávno v šatníku. A ak ešte stále nie sú Vašou šálkou kávy, po vyskúšaní ich skvelej praktickosti a funkčnosti je nemožné, nepodľahnúť im!



Nakupujete v Bershke? Ktorý outfit Vás najviac charakterizuje? Aký máte názor na ľadvinky?




12 comments

  1. Oh my gosh, all of these outfits are really cool! I would be thrilled to wear any of them. I especially love that Birds of Prey t-shirt.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. Skvěle sestavené outfity, líbí se mi úplně všechny! :))

    ReplyDelete
  3. Love those outfits!
    I just saw your blog and I must say that I'm amazed.You are so talentend and hard-working!Follow you now :)
    I hope you'll visit my blog and maybe like it too!
    xoxo
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  4. Nejvíc se mi líbí outfit č.3, ale zvolila bych k němu tenisky. :) Každopádně všechny jsou super!

    ReplyDelete
  5. Outfits are really cute and trendy. Thanks for sharing them with us.

    If you don't follow me yet, can u follow me back, because I'm new? I'm already following you ;)
    My new and first post: Welcome | SelfCactii

    ReplyDelete
  6. Pro mě by byl ten outfit číslo 5, jen bych si vyměnila tu ledvinku :)

    ReplyDelete
  7. V Bershke som niekedy tak isto nakupovala a občas tam zájdem aspoň pozrieť, ale mám pocit, že sa z nej stal taký tuctový obchod a už ma to tam veľmi nebaví.
    A ľadvinky neznášam! :D som ich absolútny hejter, keď ich ľudia nosia cez prsia. Pane bože, sú to ľadvinky, majú sa nosiť na "ľadvinách", nie cez prsia :D
    Nicol z World of Nicol

    ReplyDelete
  8. I love how you've styled these outfits, I would wear them all! xo

    Makeup Muddle

    ReplyDelete
  9. Bershku mám tiež veľmi rada a každý z týchto outfitov by som si s radosťou obliekla :)
    What A Fancy World

    ReplyDelete
  10. Love all of these, especially outfits 2 and 6! <3


    http://www.couture-case.com/

    ReplyDelete
  11. good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.