TRENDY LOOKS | PART II


Konečne som si pre Vás pripravila ďalší článok zo série Trendy Looks a ani si len neviete predstaviť moju radosť! Už len podľa názvu určite viete zaradiť, do akej kategórie patrí a aj napriek tomu, že je to v poradí druhý článok, rada by som na začiatok spomenula, o čom vlastne je!

Trendy Looks sériu som založila s cieľom módnej inšpirácie, ktorá sa mala zamerať na kúsky pod štítkom SALE a to vždy inej značky/obchodu. Keďže mi prišlo, že krásne a štýlové outfity sa dajú poskladať aj z takejto kategórie, no treba mať len trošku kreativity a odhodlania hľadať a hľadať, a mňa kombinovanie a skladanie outfitov veľmi baví, formou takéhoto konceptu Vás chcem nie len inšpirovať, ale aj zazdieľať tipy, kde sa momentálne nachádazjú HOT ceny na HOT veci. 

Predchádzajúci článok patril ZARE a dnes som sa rozhodla vybrať MANGO, v ktorom ja osobne veľmi rada nakupujem a myslím, že outfity, ktoré som nakombinovala, by sa mohli páčiť aj Vám!


V poslednej dobe si všímam, ako čoraz viac žien a dievčat obľubuje kombináciu vzorovaných šiat s chubby alebo oversize teplým svetrom a ja sa im vôbec nečudujem. Táto kombinácia ulahodila aj môjmu vkusu, je to veľmi šikovný spôsob, ako zakomponovať ženský prvok a navodiť outfitu romantický nádych, čo môžete vidieť práve v prvom outfite. Nakoľko sú šaty samé o sebe zaujímavý prvok, nie je ich potrebné kombinovať s inými, ako jednoduchými kúskami.

Puffer jackets, ako ja ich milujem! Niekedy je náročné nájsť kúsok, ktorý by bol pekný a módny a zároveň by aj slúžil na to, na čo má. V tomto prípade hovorím práve o najzákladnejšom kúsku počas chladného obdobia. Raz za čas môže byť problém zohnať zimnú bundu, ktorá by vyzerala dobre a zároveň by aj spĺňala svoju funkciu. Avšak s puffer bundou je to za mňa osobne výhra! Je trendy a udrží Vás príjemne v teple (a netreba to pri nej s vrstvami vôbec preháňať). Druhý outfit som chcela trošku rozbiť práve ňou a to v celkom crazy farbe, no pre tých, ktorý preferujú skôr jemné farby, som zvolila aj variantu s biker jacket, ktorá však už tak veľmi nie je na príliš chladné počasie.


Tretí a štvrtý outfit spadajú presne do môjho štýlu a hneď by som všetky kúsky brala do šatníku, haha! Milujem zvieracie vzory (a ani radšej nejdem počítať, koľkokrát som to už na blogu spomenula) a milujem outfity, ktoré pôsobia veľmi jemne a uhladene. A keďže som našla kúsky, ktoré presne spadali do týchto dvoch mojich preferencií, vznikol z nich práve tretí look!

Kárované nohavice sú naďalej trendy aj ďalšiu sezónu a ja som už veľmi dlho nevedela nájsť také, ktoré by ulahodili môjmu vkusu. Teda asi až na tieto z MANGA! Opäť netreba s ničím špekulovať, stačí ich skombinovať s jednoduchým úpletom či rolákom a príjemný outfit je na svete! K nemu celému sa mi veľmi hodila práve puffer jacket, v bledšom prevedení, ktorá sa odtieňom krásne hodí k nohaviciam. A všimli ste si tie nádherné náušnice? Vôbec sa nebojte kombinovať vzory! V podobných farbách môžu spolu naopak veľmi príjemne pôsobiť!


Pri károvaných kúskoch ešte ostaneme, v tomto prípade pri tvídovej sukni. Pokiaľ rady skúšate nové a zaujímavé materiály, a hľadáte napríklad trošku "inú" sukňu, tvídový materiál môže byť práve pre Vás! Určite ste si ho všimli už na viacerých kusoch oblečenia či doplnkov a celému looku dodá trošku CHANEL nádychu.

Natrafila som aj na pončo, ktoré pred niekoľkými rokmi nosil snáď každý. No a keď som uvidela práve toto s pepito vzorom, hneď som vedela, že ho musím v niektorom outfite použiť. Rozhodla som sa teda pre kombináciu s teplým svetrom v podobnej farbe a nohavicami s koženým efektom, ktoré pri kombinovaní s takýmito materiálmi vyzerajú neskutočne dobre! Pre zaujímavosť som ako doplnok zvolila opäť ďalší módny boom - kapitánsku čiapku, ktorá sa svojou farbou perfektne hodí k ponču a aby to nebolo farbami také jednotvárne, trošku zmeny predstavuje menšia kabelka s jemnou zvieracou textúrou.


Ktorý z outfitov Vás najviac oslovil? Čo je pre Vás nosným kúskom počas tejto sezóny? Preferujete výrazné alebo jemné farby?



4 comments

  1. Krásné outfity, hrozně se mi líbí svetry a nejraději mám výrazné odstíny, ale nedělá mi problém obléct si i něco méně výrazného.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  2. Mně se asi nejvíc líbí outfit číslo 1, šatičky jako by už přivolávaly jaro :)
    Aktuálně nejraději nosím černý delší kabátek ze Zary, který jsem dostala k Vánocům, hodí se snad ke všemu a je v něm hezky teplo, taky baretky a stále ještě overknee kozačky, ale už se těším na trochu letnějších věcí, dlouhé šaty a barevnější kombinace :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.