CATRICE - ALL MATT PLUS MAKE UP

Dánsko
Prajem Vám krásnu sobotu! Recenziu na tento môj milovaný All Matt Plus make up od Catrice chystám snáď už od leta, no keďže sa mi podarilo obiť fľaštičku (a sama ani neviem ako), musela som ju odložiť až do tohto dňa, haha! 🙈 All Matt Plus make up však používam každý deň a práve preto je toto už druhé moje balenie. A práve preto som sa rozhodla, že s Vami bez pochýb musím zazdieľať moje dojmy a pocity.


A little bit more about it...

• hydratačný longlasting shine control make up so svetlom odrážajúcimi pigmentmi pre saténovo-matný finish
• zmatňujúci s vysokým krytím až po dobu 18 hodín
camouflage effect bez efektu masky
• bez olejov, dermatologicky testovaný, vegan


Catrice All Matt Plus Shine Control Make Up

Už som na blogu niekoľkokrát spomínala, ako veľmi zbožňujem značku Catrice a jej produkty. Hneď niekoľko z nich tvorí moju takmer každodennú líčiacu rutinu a už nejakú tu dobu medzi ne patrí aj tento All Matt Plus Shine Control Make up s camouflage efektom v odtieni 010 Light Beige

Prvýkrát som sa s týmto make upom stretla počas leta, kedy som hľadala alternatívu HD make upu od Catrice no s ľahšou konzistenciou. A môžem so 100% spokojnosťou povedať, že som ju aj našla v podobe tohto make upu. Zo všetkého ma najviac tešilo práve to, že mi najsvetlejší odtieň sadol ako uliaty. Make up má veľmi ľahkú konzistenciu, dobre sa s ním pracuje a pomerne rýchlo zasychá. Krytie je v porovnaní s HD trošku slabšie, no stále vysoké a pokiaľ nemáte silné akné, jemné nedokonalosti, začervenania a póry bez problému zakryje. Čo sa týka výdrže, určite to záleží aj od toho, aké množstvo na pleť aplikujete, no pri rovnomernom nanesení naozaj krásne vydrží aj takmer celý deň. Horšie je to so zmatnením a udržaním pleti s matným finishom, v tomto prípade sa bez púdru nezaobídete, no aj napriek tomu na pleti nezanecháva efekt masky a je naozaj príjemný. A niečo viac k už spomínanej hydratácii, po jeho odlíčení som sa ešte nestretla s tým, aby som na pleti mala nejaké výrazne vysušené alebo napnuté miesta, takže za mňa určite skvelý aj v tejto oblasti. V neposlednom rade je užitočným pomocníkom aj pumpička, s ktorou je dávkovanie oveľa jednoduchšie a rýchlejšie. 






6 comments

  1. Tento make-up som si veľmi obľúbila. Mám po ňom úplne takú krásne zjednotenú, matnú peknú pleť, až som milo prekvapená :) Čakala som, že bude veľmi hustý.

    BarsVee

    ReplyDelete
  2. Catrice je super značka, vždycky mi vyhovovaly korektory a laky od ní. Každopádně já mám teď oblíbený make-up od NYXu, protože jsem konečně našla odstín, který mi sedí :D.

    TheWayByA

    ReplyDelete
  3. This seems to blend so nicely, looks really good :)

    LackaDaisy

    ReplyDelete
  4. Vypadá hezky. Akorát před pár dny jsem si taky jeden makeup od Catrice koupila. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  5. Vypadá vážně skvěle, já mám jako oblíbence Matt Control od Dermacolu :))

    ReplyDelete
  6. Já makeup ještě neměla, ale četla jsem hodně kladných recenzí, bohužel u nás Catrice drogérie nevedou a když jsem v Brně, tak věčně to co bych chtěla zkusit je vyprodaný :D

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.