BEAUTY ADVENT CALENDARS 2019

Vítam Vás pri novom a to hneď vianočnom článku, ktorý môže byť zaujímavý nie len pre všetky beauty maniačky, ale aj pre tých, ktorý už pomaly začali uvažovať nad tým, čím by chceli tento rok potešiť druhých! Áno, bude zameraný práve na kozmetické adventné kalendáre! Rozhodla som sa vybrať práve také, ktoré sú svojou cenou relatívne dostupné, no zároveň stále dostanete kvalitné produkty. Rovnako tak je skvelá šanca dostať ich za ešte lepšiu cenu napríklad počas zliav v rámci Black Friday. Poďme rovno na to!



1. Balea - It´s a Magical Time Advent Calendar - 15,60€ | 399CZK

Prvým a zároveň aj veľmi budget-friendly beauty kalendárom je práve It´s a Magical Time od značky Balea. Kalendár obsahuje prevažne produkty zamerané na starostlivosť o pleť, telo a vlasy a všetky Balea produkty sú bez obsahu hliníkových solí, nanočastíc, parabénov či minerálnych olejov. Milovníci tejto značky sa môžu tešiť na rozkošné produkty s nádhernými vôňami, medzi ktoré patrí napríklad sprchový gél s vôňou čokolády, telová emulzia s vôňou škorice a karamelu či telové maslo s vôňou vanilky.

2. Sephora Collection - Frosted Party Advent Calendar - 20,50€ | 523CZK

Sephora je momentálne plná zliav, ktoré sa vzťahujú napríklad aj na kozmetický adventný kalendár Frosted Party Advent Calendar, ktorý môžete kúpiť za polovicu! Medzi nakombinovanými produktmi z oblasti beauty, skincare či body máte možnosť nájsť 11 limitovaných kozmetických produktov. Medzi lákadlá patria napríklad sprchové jellies, hroznová očná maska a ananásová maska na nos či praktické mini zrkadielko do kabelky.

3. Sleek - New Day, New Attitude Advent Calendar - 31,30€ | 800CZK

Za ďalšiu skvelú cenu je možné zakúpiť aj kozmetický adventný kalendár od Sleeku - New Day, New Attitude, ktorý obsahuje ultimátny výber bestsellerov a exkluzívnych must-have produktov. Môžete v ňom nájsť rôzne beauty produkty od make-upu na oči cez krémové rúže či lícenku až po kozmetické štetce.

4. Makeup Revolution - Advent Calendar - 36€ | 920CZK

Pokiaľ ste milovníčkami značky Revolution, určite zbystrie pozornosť! Ani ich beauty adventný kalendár sa nenechal zahanbiť a môžete ho nájsť v akcii za takmer polovicu. Okrem produktov na tvár či pery v mini ale aj veľkých verziách sa v kalendári nachádza prekvapenie, ktorým je jedna z najnovších exkluzívnych paletiek! Medzi ďalšie zaujímavé produkty však patria pressed či baked bronzéry a rozjasňovače a rovnako tak rúže a lesky na pery.



5. Douglas - Advent Calendar - 36€ | 925CZK

Pokiaľ by ste kalendárom chceli potešiť aj maminu alebo zrelšiu ženu, určite odporúčam siahnuť po kozmetickom adventnom kalendári od značky Douglas. Narozdiel od ostatných, tento kalendár obsahuje mnoho produktov, ktoré sú zamerané práve na zrelšiu pleť. Medzi ne patrí napríklad kolagénové či liftingové sérum, protivráskový krém či masky STARSKIN. Okrem toho v ňom máte možnosť objaviť aj miniatúrky dvoch dámskych vôní a to Mercedes-Benz Woman a Cloud od Ariany Grande.

6. Holland & Barrett - 25 Days of Natural Beauty Advent Calendar - 41€ | 1050CZK

Množstvo prírodných kozmetických produktov ponúka práve beauty adventný kalendár značky Holland & Barrett v hodnote 170€. Môžete v ňom nájsť produkty ako Weleda Skin Food Light, mini micelárnu vodu s výťažkami z Aloe Vera, vlasové sérum s výťažkami z Mŕtveho mora či prírodnú kokosovú zubnú pastu.

7. The Body Shop - Dream Big This Christmas Beauty Advent Calendar - 53€ | 1350CZK

Značka The Body Shop ponúka beauty adventný kalendár (v hodnote 95€) obsahujúci 24 produktov z obľúbených bath and body kolekcii vrátane špeciálne navrhnutých rád pre túto sezónu. Okrem krásnej vanilky v ňom môžete nájsť aj fresh vône akými sú jahoda, kokos, mango alebo grapefruit

8. L´Occitane - Classic Beauty Advent Calendar - 57,50€ | 1470CZK

Posledným kalendárom je Classic Beauty Advent Calendar od francúzskej značky L´Occitane, s ktorou ste sa už určite niekedy stretli. Tento rok je design ich kalendáru urobený vo forme knihy, ktorá predstavuje príbeh o mandlovom strome. Produkty, ktoré kalendár obsahuje, majú hodnotu cca 93€ a patria sem produkty zamerané na starostlivosť o pokožku v podobe sprchových gélov, šampónov či mydiel.


Čo Vy a beauty adventné kalendáre? Je Vašim zvykom kupovať si ich? Ktorý Vás zaujal najviac?



9 comments

  1. Letos je tolik nádherných kalendářů. Akorát včera jsem se dívala na e-shop Yankee Candle a našla u nic několik variant. Samozřejmě se mi nejvíce líbil ten nejdražší. :-))
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  2. Mně se kosmetické adventní kalendáře líbí moc, ale upřímně se mi za ně nechce dávat tolik peněz :/ Z těchto tvých vybraných by se mi líbil kterýkoliv :)

    Another Dominika | Ze sekáče

    ReplyDelete
  3. I absolutely love advent calendars, I think they're so fun! <3


    http://www.couture-case.com/

    ReplyDelete
  4. Popravdě bych nevěděla, jaký si vybrat! :D Všechny vypadají skvěle :))

    ReplyDelete
  5. I love beauty calendars, they are so exciting!

    giveaway: xoniomaniax.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Škoda že som si nevšimla skôr ten od Sephory, vyzerá skvelo :D

    ReplyDelete
  7. škoda že som si článok prečítala až teraz :P už je neskoro si nejaký kúpiť :D

    WHEN PIGS FLY

    ReplyDelete
  8. Blogunuz oldukça güzel ve emek verilmiş.Kaleminize sağlık.Yeni
    açtığım bloguma zaman ayırıp takip ederseniz oldukça mutlu olurum.Sağlıcakla Kalın.

    https://hepfragmanizle.blogspot.com/

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.