ZEBRA DRESS | OUTFIT

Brno, Česko
Prvý jesenný outfitový článok je tu a ja mám z toho veľkú radosť! Popri nedávnej návšteve a výletu do Brna som stihla nafotiť aj tento outfit, ktorý je kombináciou letných a jesenných kúskov. Zebrové šaty, ktoré sú nosným kúskom tohto looku, som pôvodne chcela nafotiť ešte počas leta, no nakoľko som sa k tomu nedostala, využila som pomerne pekného počasia a nafotila outfit, ktorý sa mi osobne nie len veľmi páči, ale je veľmi pohodlný a zároveň trendy.

Dress - Tunisia | Leggings - Aliexpress | Sweater - H&M | Belt - Orsay | Sneakers - New Balance | Watch - Michael Kors | Bracelet & Ring - Pandora


Pre milovníčku zvieracích vzorov boli tieto šaty priam láska na prvý pohľad (avšak túto frázu ste už mohli "počuť" pri viacerých mojich článkoch, haha), obzvlášť keď sa jednalo o strih a štýl, ktorý sa mi neskutočne páčil. Ich využitie som však našla aj v podobe jesenného outfitu a to jednoduchým prepojením letného prvku s viac-menej jesennými kúskami.


Kombinácií nohavíc či legín so sukňami alebo šatami som nikdy nevedela prísť na chuť. Avšak čím viac som bola obklopená ľuďmi, pre ktorých kombinácia práve týchto kúskov bola prirodzená, sama som sa do nej zamilovala.


Ten správny jesenný vibe však celému looku dodá až teplý a veľký sveter, ktorý je priam esenciálnym kúskom na jeseň. No keďže takýto (väčšinou) neforemný sveter vie veľmi rýchlo "pokaziť" siluetu, skvelým doplnkom, vďaka ktorému s ním môžeme viac manipulovať a vytvárať tak rôzne kombinácie, je práve opasok.

Či už však viac obľubujete tenisky alebo čižmy, v tomto prípade som zvolila moje obľúbené sneakers, ktoré ste mohli vidieť už v predchádzajúcich outfit postoch. Myslím, že aj napriek tomu, že práve šaty robia celý outfit dostatočne zaujímavý, nie je zlý nápad zamerať sa a experimentovať aj s obuvou, obzvlášť keď je momentálnym trendom kombo sukní/šiat s teniskami.



Čo hovoríte na outfit? Obľubujete zvieracie vzory? Snažíte sa do teplejších outfitov zakomponovať aj Vy letné kúsky?


7 comments

  1. That print looks fantastic on you! And I absolutely love these pictures. You look so beautiful, stylish, and inspired!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Najprv som nebola na strane milovníkov zvieracích vzorov, no postupne som tomu podľahla aj ja. Nie úplne všetkému, ale napríklad tieto šaty sú úžasné. A hlavne s kombináciou s tým sivým svetríkom sú TOP. <3
    Simple but significant

    ReplyDelete
  3. Tie šaty sú dokonalé, milujem tento štýl :)

    ReplyDelete
  4. uh nádherné fotky a outfit takisto! Waau vážne skvelé!!
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE


    ReplyDelete
  5. Super outfit! A to zvířecí vzory moc nemusím :). Líbí se mi ta sportovnější verze, kdy přes to máš svetr a k tomu tenisky :)!

    TheWayByA

    ReplyDelete
  6. Hodně dobře si to zkombinovala, já tohle moc nedokážu.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  7. Moc povedený outfit, sluší ti to! :))

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.