NIVEA - MICELLAIR EXPERT WATER

Dnes tu mám pre Vás novú recenziu! Tentokrát som sa rozhodla, napísať Vám niečo málo o micelárnej vode MicellAIR Expert od značky Nivea, o ktorej sa môj názor postupným používaním viac a viac menil. Čo si o nej myslím, však nájdete v celom článku!


A little bit more about it...

• expertná micelárna voda s komplexom MicellAIR a obsahom výťažkov z čierneho čaju
• bez trenia odstraňuje vodeodolný, dlhotrvajúci make-up a riasenku a všetky nečistoty
• aj napriek obsahu suchého oleja nezanecháva mastný film
• vhodná pre všetky typy pleti, bez parfumu


NIVEA MICELLAIR EXPERT MICELLAR WATER

Aj napriek tomu, že som o tejto micelárnej vode MicellAIR Expert od Nivei vedela, dostala som sa k nej (myslím) až pri kúpe jedného z časopisov, v ktorom sa nachádzala ako darček. Síce som na ňu videla mnoho recenzií, pri zistení, že obsahuje suchý olej, som sa jej používania trošku obávala, nakoľko je to vec, ktorú moja, už aj cez to zmiešaná, pleť nepotrebuje. Avšak raz som sa konečne odhodlala a po niekoľkých týždňoch nepoužívania, som sa predsa len rozhodla vybrať ju z kozmetického šuflíku a pozrieť sa na ňu.

Musím povedať, že zo začiatku ma nijako neohúrila a pripadali mi rovnaká, ako všetky micelárne vody/odličovače s obsahom oleja. No čím viac som ju používala, všimla som si, že pleť predsa len odlíči a zbaví nečistôt o niečo lepšie, ako tie ostatné. To sa mi obzvlášť potvrdilo pri odličovaní rúžu, pri ktorom som mala pocit, že ho už nič neodlíči, až som napokon opäť siahla po tejto micelárnej vode a rúž bol preč behom niekoľkých sekúnd. Rovnako rýchlo som odlíčila aj vodeodolnú linku, s ktorou má väčšina odličovačov problém.

Čo sa týka samotného oleja a filmu, bola som naozaj milo prekvapená, že na pleti neostal ani najmenší pocit mastnoty, pleť bola naozaj perfektne odlíčená a micelárka nijako neovplyvňovala produkciu mazu mojej pleti. Hoci preferujem skôr klasické micelárne vody a olejovým odličovačom sa väčšinou z ďaleka vyhýbam, myslím, že pri potrebe jeho kúpy by som do obchodu išla s jasným cieľom a to opäť siahnuť po tejto micelárnej vode.



5 comments

  1. To je super, že ti takto sedla. Já jsem ji ještě nezkoušela. Na odolnější makeup požívám přímo odličovací oleje. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  2. Mně Nivea značka moc nevyhovuje, radši mám produkty od Saloos :).

    TheWayByA

    ReplyDelete
  3. Niveu moc nemusím... až na tu růžovou micelárku mi nikdy makeup neodlíčila (respektive s ním ani nehla). Jsem tedy překvapená, že ti sedla, takže to někdy možná prubnu sama :D

    ReplyDelete
  4. Micelární vodu od Nivei používám, ale ne v této černé variantě. Možná ji dám také šanci :))

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.