GET THE STYLE | FALL EDITION

Čo by to bola za jeseň, keby na blog nepridám Get The Style plný jesenných outfitov? V nespočetnom množstve článkov som spomínala, ako zbožňujem módu a trendy tohto ročného obdobie a preto som sa nevedela dočkať, kedy vypuknú jesenné fashion články. Dúfam, že sa Vám vybraté outfity budú páčiť a nájdete v nich aspoň trošku inšpirácie!

V poslednej dobe sa mi veľmi páči kombinácia comfy vecí s elegantnými kúskami, ako je to aj v prípade tohto outfitu. Basic jednofarebná tepláková súprava skombinovaná s elegantným a jednoduchým kabátom, doladená zaujímavými teniskami (áno, napríklad aj ugly sneakers) a kovovými doplnkami vie vytvoriť veľmi príjemný outfit, ktorý možno zvoliť aj do mesta a to úplne bez hanby!

Ďalším jesenným obľúbencom je aj kombinácia elegantných nohavíc s (jemným) vzorom a veľkého, jemného a teplého svetra, vďaka ktorému jeseň skutočne pocítite. 

Outfit, ktorý je spojením predchádzajúcich trendy prvkov, no možno s trošku iným vibeom. V jednoduchosti je krása a tak sa rozhodne nebojte kombinovať kúsky rovnakej farby. Vždy ich môžete "rozbiť" výraznou farbou, ktorá sa stane zaujímavým elementom celého looku.

Hoci je tento outfit kompletne zladený do jednej farby, veľmi ma zaujalo, ako vie pôsobiť luxusne a trendy. Biker jacket je basic kúsok, ktorý by vo svojom šatníku mala mať každá správna módna maniačka a mokasíny, či už s koženým efektom alebo lakované, sú túto sezónu veľmi trendy!

Posledný outfit je inšpiráciou na jesenné dni, kedy vykukne trošku slniečka. Niekedy stačí málo a práve vďaka jednému nosnému prvku, v tomto prípade saku, z Vás okolie nespustí oči. Pokiaľ chcete celému looku dodať trošku rebélie, mohutnejšie kotníkové čižmy sú tou správnou voľbou. Nezabudnite však ani na šperky v metalických farbách a zladenú kabelku.


Ktorý z outfitov Vás najviac zaujal? Aký je Váš obľúbený jesenný módny prvok? Radi/y experimentujete s farbami alebo ste za basic farby a jednoduchosť?






11 comments

  1. Druhý a předposlední outfit je vážně moc povedený - přesně můj styl! :))

    ReplyDelete
  2. Úžasná inspirace ♥ Vůbec bych se nezlobila, kdybych některé z těchto kousků měla i ve svém šatníku :) Já se poslední dobou snažím trošku experimentovat i s barvami, ale ještě se mám hodně co učit :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  3. All of these looks are really fabulous! I especially love outfit number two.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Perfektné kombinácie, všetko vyzerá tak nádherne comfyyy. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  5. Druhý, třetí a poslední outfit - to je přesně pro mě! :) Miluju podzimní módu, ale to vrstvení už je horší, to moc nemusím :D.

    TheWayByA

    ReplyDelete
    Replies
    1. S vrstvením sa však niekedy dá veľmi pekne vyhrať a vďaka nemu môže vzniknúť mnoho kombinácií nie len jedného outfitu :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.