UGLY (SHOES) SNEAKERS | FASHION TREND

Tak ako som už hovorila v predchádzajúcom článku, práve v tomto by som chcela vyzdvihnúť jeden, dá sa povedať stále hot, trend. Konkrétne ním je módny trend "UGLY SHOES či SNEAKERS", alebo ako inak len chcete. Ide o (niekedy až) veľmi extravagantný typ tenisiek, ktorý je zvláštny/zaujímavý predovšetkým pre svoj tvar a farebné variácie. Rovnako ako pri všetkých trendoch, nie len tých "čudných", sa hneď stretli dva názory. Buď si tieto tenisky ľudia zamilovali alebo ich odsúdili a prišli im otrasné, čo sa rovno odráža aj v ich názve.












j napriek tomu, že sa na blogu jednotlivým trendom až takto samostatne nevenujem, normálne sa o novinky vo fashion svete dosť výrazne zaujímam a neušiel mi ani tento trend (a v podstate ani nemohol, keďže ním bola, a miestami stále je, zaplavená (nie len každá) sociálna sieť). Musím sa priznať, zo začiatku som si na tenisky tohto typu nevedela nejako utvoriť názor. Bili sa vo mne názory toho, že sú fakt nevkusné a toho, že sú predsa len zaujímavé a vlastne sa mi na nich niečo páči. Takže som ich najprv na malú chvíľu samozrejme odsúdila aj ja, no čím dlhšie som sa tomu venovala, tým viac sa vo mne ich prvotný nevkus pretransformoval na to, že sa mi začali strašne páčiť. Nie len samotné tenisky, ale aj perfektné outfity, ktoré sa s nimi dajú vytvoriť.                                                                                                                                                                     Práve kvôli tomu som vytvorila niečo na spôsob fashion mood boardu a chcela by som ukázať na to, že všetkému treba dať šancu. Nie všetko, čo na prvý pohľad odsúdime, si to aj naozaj zaslúži. Chápem, že mnohým je tento trend jednoducho proti srsti a úplne to beriem, každý máme iný vkus a každému sa prirodzene páči niečo iné. No vo všetkom sa dá vždy nájsť niečo, čo je vhodné pre každého individuálne.  


Pri slove "ugly sneakers" sa však asi každému vybavia práve extravagantné tenisky, ktoré sú už možno trošku príliš veľké či prekombinované a jednoducho je to jedno veľké NIE. A tak som si našla aj ja to svoje, čo sa mi vrámci tohto trendu páči a nachádzala inšpirácie kade-tade. Avšak, myslím si, že aj tie, čo sú pre niekoho doslova "ugly", môžu vyzerať dobre, pokiaľ sú zakomponované do toho správneho outfitu a sedia ku každej jednej časti celého looku. Takýto typ tenisiek už potom vidím skôr v typickom street fashion štýle z rôznych fashion weekov.


Aký máte na tento trend názor Vy? Našli ste sa v ňom alebo Vám príde nevkusný? Do akého outfitu by ste tieto tenisky zakomponovali Vy?







16 comments

  1. I think they can look really great, depending on the outfit! They certainly make a statement.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ja sa asi prikláňam k tým, ktorým táto obuv príde škaredá, možno v mojom prípade aj trochu smiešna. :D Ale kvitujem, keď sa chce niekto odlíšiť a vyzerať inak ako druhí. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  3. Já je hodně viděla na lidech v Itálii a kamarádka si je chce pořídit, ale mě se prostě nelíbí :-D

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  4. Upřímně, asi dvoje, co jsem viděla, se mi líbily, zbytek vypadá na ženské noze jako nevkusná kopyta (a to já miluju černý kopytkový sandály na platformě:D). Zvlášť k sukním mi to přijde strašné..

    ReplyDelete
  5. Mne sa celkom pozdávajú na oživenie nudného outfitu :)

    ReplyDelete
  6. Já obecně miluju platformy. Ať jsou na teniskách, pantoflích, sandálkách a nevím kde všude. Tento trend se mi líbí, ale musí ho člověk umět nosit nebo jak to říct. K šatům a sukním to podle mě moc dobře nevypadá, maximálně k ryflové sukni by se mi to líbilo, ale k saku na elegantno-sportovní styl se špetkou vlastního vkusu je to bomba. Například jako ta slečna na posledním obrázku😊 já sama jeden pár bot mám v podobném stylu

    ReplyDelete
  7. Těmhle botám asi nikdy nepřijdu na chuť, prostě se mi to nelíbí a přijdou mi agresivní :D

    ReplyDelete
  8. Já mám nohu 42,takže na mně by vypadaly obrovsky a skarede. Celkově se mi líbí jen některe, hlavně ty, které mají hezky vzor. :)

    ReplyDelete
  9. Já ani nevím :D Některé tenisky jsou pěkné, některé opravdu hrozné, ale asi taky záleží k jakému outfitu se to nakombinuje :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, to je pravda :) Niektoré môžu v outfite vytvárať pekný a zaujímavý prvok

      Delete
  10. Když to dotyčný umí zkombinovat s celým outfitem, tak se mi to líbí:)) Ale na sobě bych si je neodkázala moc představit a navíc jsem, co se týče takových boom trendů docela imunní, protože si radši kupuji kousky, u kterých vím, že se mi budou líbit i za dva roky a více je unosím:)) Ale rozhodně proti nim nic nemám:)))

    ReplyDelete
  11. najprv som ich nenávidela ale ako to u mňa býva, potrebovalo to len čas :P stále sa mi nepáčia všetky, ale už sa pohrávam s myšlienkou, že si nejaké kúpim

    WHEN PIGS FLY

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.