L'ORÉAL | LES CHOCOLATS LIQUID LIPSTICK

V rámci voľného času som sa konečne dokopala k tomu, aby som Vám napísala nový článok a to recenziu, ktorú som na blog chcela pridať už dlhšiu dobu. Recenzia je venovaná matnému tekutému rúžu od značky L'Oréal z kolekcie Les Chocolats. Aj napriek tomu, že som nejaký ten čas váhala nad jeho kúpou, v celom článku sa dozviete moje dojmy a postrehy k tomuto produktu!

A little bit more about it...

• tekutý rúž s ultra matným 16 hodinovým efektom a lahodnou čokoládovou vôňou
vysoká pigmentácia a intenzívna farba s príjemnou zamatovou gélovou textúrou
• s precíznym aplikátorom, ktorý zaručuje jednoduché použitie a aplikáciu


L'ORÉAL LES CHOCOLATS ULTRA MATTE LIQUID LIPSTICK

Ako som už spomenula v úvode, ohľadom kúpy tohto matného tekutého rúžu z rady Les Chocolats od L'Oréal som uvažovala veľmi dlho. Samotný produkt a predovšetkým ten nápad s čokoládovou vôňou ma veľmi zaujal, no celkom ma odrádzala jeho cena, keďže je podľa mňa možné zohnať podobný produkt v oveľa nižšej cenovej relácii. Nakoniec som mu však neodolala a kúpila si odtieň 842 Candy Man, pretože som stále hľadala "mauve" farbu, ktorá by sa mi páčila a vyzerala by dobre aj na mne, teda aspoň na prvý pohľad som si to pri tomto produkte myslela.

Aby som však začala po poriadku. Celkový design rúžu sa mi neskutočne páči, od nápadu s matným prevedením až po veľmi šikovný aplikátor, s ktorým sa veľmi dobre a precízne pracuje. Vôňa je naozaj neskutočná, nikdy by som nepovedala, že by kozmetika mohla mať až takto realistickú a podobnú vôňu. Rúž pomerne rýchlo zasychá, no nie je problém s ním aj napriek tomu pracovať, práve naopak. Po zaschnutí sa dá veľmi pekne vrstviť a ešte lepšie doladiť vynechané miesta alebo kontúrovanie. Gélová textúra so zamatovým efektom je na perách veľmi príjemná. Výdrž je taktiež super, vydržal mi pomerne veľkú časť dňa aj so všetkým, čo k tomu patrí a dokonca je ho trošku problém odlíčiť s klasickým odličovačom či micelárkou. Odtieň je však už iná šálka kávy a odhliadnuc od neho by bol tento rúž asi jedným z mojich najobľúbenejších.

Aj napriek tomu, že na prvý pohľad, a aj swatch, odtieň vyzerá naozaj krásne, po nanesení na pery to nie je absolútne lichotivá farba, aspoň teda v mojom prípade. Rúž sa ťahá do fialovej farby so studeným podtónom, čo pri napríklad pri swatchy na chrbte ruky vôbec nespozorujete. Určite v tom hrá rolu aj podklad a teda prirodzený odtieň pier, no nabudúce by som sa jednoznačne viac sústredila práve na výber odtieňu. Ak však nemám brať do úvahy tento môj odtieňový "fail", rúž je naozaj skvelý a možno keby ho mám v inom, používala by som ho na dennej báze.


16 comments

  1. Rtenka vypadá opravdu krásně, skoda ze ti nesedne odstín :) Jinak je to moc krásně nafocene ;)

    LITTLE THINGS FOR EM

    ReplyDelete
  2. tak to by pro mě nebylo :D bych ho celý snědla

    ReplyDelete
  3. Přesně tenhle odstín je můj nejoblíbenější, vypadá skvěle! :))

    ReplyDelete
  4. Rtěnka vypadá krásně. Škoda, že jsi neukázala foto, jak vypadá na rtech.

    ReplyDelete
  5. To je škoda, že ti ta barva nesedla. Mě naopak ano, ale je pravda, že mně tyhle fialové podtóny vyhovují :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niektoré sa páčia aj mne, no tentokrát to nebolo :)

      Delete
  6. Už jen kvůli té vůni by mě tahle rtěnka lákala. Jen škoda, že ten odstín se ti moc nehodí.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  7. Moc pěkné fotky! Na tyto jsem rtěnky jsem už několikrát na internetu narazila a moc se mi líbí, jak odstíny, tak balení a i o výdrži jsem četla, že je super. Asi neodolám, a i když jsem si další rtěnky zakázala dokud aspoň nějaké nespotřebuji, ráda bych ji vyzkoušela!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! :) Určite do nich choď, len si daj lepší pozor na odtieň

      Delete
  8. škoda že ti nesadol odtien, takto vyzerá super

    ReplyDelete
  9. Odstíny do fialova já ráda, takže to by nevadilo. Děkuju za recenzi, koukala jsem na ně, ale nebyla si jistá, asi je zkusím. :-)

    ReplyDelete
  10. Škoda, že ho nemáš ukázaný na rtech, my jsme totiž s kamarádkou nad tímto přemýšlely a přišel nám moc tmavý.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  11. Ten odstín je opravdu nádherný! :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.