GET THE LOOK | LATE SUMMER EDITION

Keďže je celé leto preplnené krásnymi módnymi trendmi a ja som ponachádzala veľké množstvo nádherne nakombinovaných outfitov plných inšpirácie, rozhodla som sa niekoľko z nich vybrať a použiť ich do nového článku, ktorý zároveň spadá pod "GET THE LOOK" koncept zaradený do fashion rubriky. Aj napriek tomu, že už máme posledný letný mesiac, nehrá to žiadnu výraznú rolu v tom, že by ešte nebol čas na to podľahnúť týmto trendy letným lookom. Poďme teda na to!

V prvom outfite bude základným nosným kúskom dlhá biela košeľa, ktorá je na prvý pohľad síce úplne obyčajná, no je hneď niekoľko možností, ako ju zaujímavo zakomponovať do outfitu, čo môžete vidieť napríklad aj v tomto prípade. Skombinovaná s výraznými doplnkami môže vyzerať chic a sexy!

Ach tie zvieracie vzory! Nemohla som si ich odpustiť ani v tomto článku a tak som sem zaradila tento letný look, kde sa leopardí top stáva veľmi príjemným kúskom a celý outfit trošku oživí. Aj napriek tomu, že počas leta asi nikto z nás nepreferuje dlhé jeansy, skvelou alternatívou v tomto outfite môžu byť práve denimové cyklistické šortky, ktoré momentálne takisto patria do horúcich trendov.

V ďalšom outfite, ktorý je síce úplne jednoduchý no zároveň veľmi chic, sa mi strašne páčila kombinácia práve takzvaného "utility" overalu (aka vojenský/safari vibe), s kovovými doplnkami, medzi ktoré patrí nie len reťazový opasok, ale aj niekoľko navrstvených náhrdelníkov. Ďalším perfektným kúskom, z ktorého priam srší letná atmosféra, je slamená kabelka, no keďže som nevedela vybrať len jednu, vybrala som hneď dve varianty.

Pre milovníčky (a samozrejme pre mňa) tu mám opäť ďalší zvierací vzor, tentokrát hadí. Tie, ktoré sa bojíte alebo si nie ste isté zvieracími vzormi, určite nie je na škodu zaobstarať si s nimi nejaký kúsok, nakoľko dokážu veľmi pekne oživiť šatník a v kombinovaní sa s nimi dá všelijako vyhrať. No a tie, ktoré sa ani so vzormi neboja experimentovať, aj viacero kúskov rovnakého (nie len) zvieracieho vzoru môže spolu vyzerať neskutočne dobre. Takže pokiaľ ste takýto nápad ešte neskúsili zrealizovať, určite to vyskúšajte!

Posledným outfitom je tento nádherný, veľmi dievčenský a romantický look, ktorý je však trošku rozbitý práve mohutnejšími, pre niekoho možno "ugly sneakers" (článok sa už pripravuje!), teniskami. Ako môžete vidieť, v tomto prípade som sa taktiež nevedela rozhodnúť medzi dvoma kabelkami a tak som použila obe. Kovové doplnky nahodia celému outfitu luxusný nádych a určite sa nebojte kombinovať zlaté a strieborné doplnky či šperky. Pri správnom výbere môžu vyzerať rovnako dobre!


Ktorý z outfitov sa Vám najviac páči? Aký trend Vás toto leto najviac zaujal? Aký je Váš obľúbený letný kúsok?






5 comments

  1. Leopardí vzory jsem měla vždycky moc ráda! Líbí se mi ten pásek u prvního outfitu, jinak jsou všechny kombinace moc povedené! :))

    ReplyDelete
  2. Až na třetí kombinaci se mi moc styly líbí. :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  3. Líbí se mi všechny outfity, ale úplně nejvíce ten třetí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  4. Moc hezký outfity, nejvíc se mi asi líbí ten první a poslední <3 A celkově máš moc hezkej blog!

    GrünHauz
    Š.

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.