GARNIER RICE CREAM & OAT MILK HAIR PRODUCTS

Dúfam, že ste mali krásny víkend! Dnes tu mám pre Vás novú recenziu na dva produkty z oblasti starostlivosti o vlasy od mojej obľúbenej značky Garnier. Šampón a kondicionér s ryžovým krémom a ovseným mliekom patrí medzi produkty, ktoré ma veľmi oslovili a to nie len vôňou, ktorá je nádherná, ale aj samotnými účinkami na vlasy.

Túto vlasovú radu som prvýkrát vyskúšala pred pár rokmi, kedy som ju ako novinku objavila v drogérií. Značku Garnier a jej produkty som vždy rada používala a tak som bez váhania vyskúšala aj túto radu, avšak keď som ju po nejakej dobe opäť hľadala, už som ju v obchodoch nenašla. Narazila som na ňu až v Rakúsku a úprimne, vôbec si nie som istá, či už je u nás dostupná alebo nie, no pokiaľ by Vás zaujala, určite ju nájdete ak nie priamo v obchodoch, tak minimálne na e-shopoch pod názvom Ultra Doux Délicatesse.

A little bit more about it...

• skľudňujúca starostlivosť určená predovšetkým pre jemné vlasy a citlivú pokožku
hydratované, lesklé, jemné a vyhladené vlasy bez zaťaženia
• dermatologicky testované (na citlivej pokožke hlavy)


Garnier Rice Cream & Oat Milk Shampoo

Rovnako ako som spomenula vyššie, celá rada je určená predovšetkým pre jemné vlasy a citlivú pokožku hlavy. Síce s citlivosťou pokožky hlavy nemám nejaký problém, občas sa mi stane, že je z času na čas trošku vysušená. Vlasy však mám občas celé ulietané a končeky niekedy tiež kričia o pomoc. Môžem povedať, že so šampónom som bola spokojná a vlasy po ňom boli nie len krásne voňavé, ale aj hydratované, lesklé a jemné presne ako táto rada "sľubuje". Dokonca mám pocit, že mi samotný šampón dokázal vlasy "zaceliť" a vyživiť rozštiepené končeky bez použitia kondicionéru či masky na vlasy. Šampón taktiež dobre penil a vlasová pokožka po ňom nebola podráždená.



Garnier Rice Cream & Oat Milk Conditioner

Ďalším produktom, ktorý som z tejto rady vyskúšala, bol kondicionér na vlasy. Kondicionér je tiež veľmi jemný a krásne vonia, vôbec ho netreba použiť veľa na to, aby vlasy hydratoval a zanechal ich hladké. Avšak pokiaľ kondicionéry nepoužívate, pokojne Vám pre hydratáciu a zjemnenie postačí aj šampón. Za mňa by som Vám túto radu odporúčala minimálne aspoň ovoňať, ak na ňu natrafíte, pretože aj vďaka jej vôni sa tieto produkty zaradili medzi favorites v oblasti vlasovej kozmetiky.








19 comments

  1. Garnier produkty mám moc ráda, je to jedna z mých nejoblíbenějších značek :) Šampon vypadá dobře a pokud ho někde zahlédnu, určitě vyzkouším :))

    ReplyDelete
  2. Já myslím, že řada u nás ani není k dostání, vůbec jsem na ni nenarazila :-) třeba se ale také brzy dočkáme...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Našla som ju na niektorých e-shopoch :)

      Delete
  3. Tedy musím říct, že se mi moc líbí ty jejich obaly, jsou krásné:) Já používám spíš kadeřnickou kosmetiku, takže tohle není nic pro mě, ale jsou fakt moc hezké:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Garnier sa s obalmi jednoducho vždy vyhrá :)

      Delete
  4. Veľmi pekná recenzia a krásne fotky! Ja začínam mať značku Garnier stále viac a viac rada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! To je skvelé, ich produkty vždy rada používam :)

      Delete
  5. what an amazing post :) I am new blogger, would you like to follow each other on gfc?

    https://styleoflifet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. U šamponů od Garnier mám ráda, jak voní, protože všechny mají nádhernou vůni. Tahle řada u nás asi nebude nebo jsem ji teda ještě neviděla, ale vypadá skvěle. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Súhlasím, tie vône sú vždy naozaj krásne :)

      Delete
  7. Great products review.
    I am following your blog via GFC, could you follow my blog back?

    www.paginasempreto.blogspot.com.br

    ReplyDelete
  8. tieto som ešte neskúšala :)

    ReplyDelete
  9. This duo sounds awesome especially with these ingredients.

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete
  10. Ani nevím, že taková řada je. Garnier mým vlasům vyhovuje, citlivou pokožku bych splnila, ale už né moc jemné vlasy...

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.