TRENDY LOOKS | ZARA #specialprices

Ktorá žena by nemilovala nakupovanie, obzvlášť za výhodné a zľavnené ceny nie len počas výpredajov? Práve vďaka tomu mi napadla myšlienka na ďalší kreatívny článok, v ktorom by som sa mohla opäť venovať móde a doslova sa vybúriť v kombinovaní a skladaní outfitov a tak inšpirovať nie len seba, ale predovšetkým aj vás!



Ukážte mi jednu nákupnú maniačku, ktorej by srdce nezaplesalo pri týchto nápisoch. Keďže som zástancom toho, že móda sa dá tvoriť aj za "niekoľko korún" a nie vždy sú práve tie najdrahšie kúsky aj vkusné a trendy, rozhodla som sa pre vytvorenie série, ktorá bude venovaná oblečeniu rôznych obchodov a značiek, ktoré je momentálne "v zľave" a tak sa stáva dostupnejšie širšiemu publiku. 

Tentokrát som sa rozhodla pre kúsky zo ZARY, ktorej oblečenie nie vždy patrí k najlacnejším, no v období zliav a výpredajov ponúka krásne kúsky za naozaj skvelé ceny. V tomto prípade som outfity doplnila aj o doplnky, ktoré síce zrovna neboli za "special prices", ale ich cena nebola horibilne vysoká. 

Je nemožné nespozorovať, že zvieracie vzory vládnu trendmi a šaty v prvom outfite s hadím vzorom mi ihneď padli do oka. Ak by ste to len so samotnými šatami riskovať nechceli najmä kvôli chladným ránám, skvelý doplnok by predstavovala denimová či kožená motorkárska bunda. Keďže som sa zamilovala do kombinácie romantických kvetinových šiat (v tomto prípade overalu) s koženými čižmami, nedalo mi neposkladať aj takýto outfit, obzvlášť keď na to boli kúsky ako ušité na mieru.

Tretí outfit tvoria dlhé úpletové čierne šaty s čižmami a kontrastnou ľadvinkou opäť s hadím vzorom. V prípade štvrtého outfitu sú nosným kúskom práve krásne a trendy kockované nohavice, ktoré sú doplnené rolákom s nenápadným no veľmi pekným detailom gombíkov a taktiež som do outfitu zakomponovala ľadvinku vo veľmi zaujímavom prevedení. 

Pri odhalených nohách ostaneme aj v rámci posledných dvoch outfitoch. V prvom z nich som skombinovala kúsky z rôznych štýlov a týmto spojením vznikol outfit, ktorý sa niektorými prvkami nakláňa možno už k trošku teplejšiemu počasiu, no čižmy stále pripomínajú aktuálnu sezónu. 

Do posledného outfitu som zakomponovala jemnú a vcelku obyčajnú košeľu, ktorá ma však zaujala práve zaujímavým detailom zvieracieho vzoru na rukávoch. K nej som skombinovala jednoduchú čiernu semišovú sukňu s nenápadným opaskom a ako inak, kapitánsku čiapku, ktorú som rovnako ako v predchádzajúcom článku ani v tomto nemohla vynechať.


Ktorý outfit sa Vám páči najviac? Nakupujete v ZARE? Ktorý kúsok z tohto výberu by ste si ihneď zadovážili?




13 comments

  1. Zara? Ja si tam nikdy neviem nic vybrat. Na obrazkoch to je samozrejme pekne, no nazivo ma malokedy nieco zaujme. Navyse v poslednom case sa snazim nakupovat skor udrzatelnu modu.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    ReplyDelete
  2. Všechny outfity jsou super:) Zaru mám ráda, ale dlouho jsem tam nezavítala.

    ReplyDelete
  3. Možno som divná, no nenávidím zvieracie vzory :D a hlavne, poslednú dobu priam preferujem bielu, čiernu, béžové a pre niekoho nudné farby. Pre mňa to je presne to čo milujem.

    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ @Torilinka

    ReplyDelete
  4. Posledná kombinácia sa mi páči najviac, je to presne môj štýl. :)

    ReplyDelete
  5. Awesome looks, I love Zara! :D


    http://www.couture-case.com/

    ReplyDelete
  6. Great post. Zara is one of my favorite brands. :)
    new post - www.minniearts.com

    ReplyDelete
  7. Mně se líbí všechny outfity. V Zaře jsem nakupovat ještě nebyla, ale líbí se mi oblečení ze Zary, mám od tama pár věcí, ale zkrze secondhand, či Vinted. :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  8. Zajímavé outfity. Rozhodně je vidět, že tě to baví a máš pro to cit :)
    Za mě jediné, co ne-e jsou zvířecí vzory. Moc jsem jim nepřišla na chuť.

    Gabux | Poslední článek

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.