GET THE LOOK | SPRING EDITION

Veľmi dlho som uvažovala, o čom by mal byť ďalší článok a čo mi na blogu začalo chýbať. Po tom, ako bol POLYVORE oficiálne zrušený, alternatívu pre mňa predstavovala rubrika Get The Style, do ktorej som pridala niekoľko článkov a keďže ma veľmi bavila, rozhodla som sa ju obnoviť. Avšak v trošku novom šate a pod novým názvom - Get The Look. Dúfam, že sa Vám takto opäť zapáči a inšpirujete sa.

Prvým outfitom je veľmi farebne neutrálny outfit, ktorý však má svoje kúzlo. V poslednej dobe som si zamilovala kombináciu svetríkov s čipkou a pri tomto outfite som ihneď vedela, že Vám ho sem musím dať. Myslím, že aj napriek tomu, že biela farba väčšinou najkrajšie vynikne na tmavšej pokožke, nie je zlou voľbou ani na jar, kedy pridá trošku svetla do tmavých outfitov po zimnom období.

Na druhom outfite sa mi páči práve kombinácia dvoch momentálne najväčších trendov - kožených nohavíc a saka. Okrem tejto kombinácie je však veľmi trendy aj set blazeru s nohavicami, ktorý môže byť nie len elegantným, ale aj street lookom práve v spojení s teniskami.

Aj napriek tomu, že sa mi kapitánske čiapky nehodia, veľmi sa mi páčia na ostatných a v rôznych možných outfitoch. Tak ako boli v móde na jeseň, na jarnú sezónu sa opäť vracajú a tak som sa rozhodla zakomponovať aj tento kúsok. 

V štvrtom outfite mi najviac padli do oka dva kúsky - denimová bunda a krásna tweedova sukňa, ktorá je asi najzaujímavejším prvkom celého outfitu. V kombinácii so sakom, kedy spoločne tvoria set, môže byť krásnym ozvláštnením nie len šatníka, ale možno môže aspoň trošku dopomôcť k tomu vyjsť zo svojej (módnej) komfortnej zóny a mať na sebe kúsok, ktorý je niečim iný, ako tie ostatné.

Posledný outfit sa môže zdať na prvý pohľad možno obyčajný, no veľmi ma zaujala krásna (dievčenská) blúzka alebo respektíve blúzkový top, ktorý outfitu dodáva romantický nádych. Páči sa mi však, ako outfit doplnili čižmy a doplnky, ktoré sú iného štýlu, no ako celok to pôsobí fantasticky a štýlovo. 


Ktorý z outfitov Vám padol do oka najviac? Aký kúsok by ste si vedeli predstaviť mať vo svojom šatníku? Čo hovoríte na kapitánske čiapky?




15 comments

  1. Kromě outfitu 3 se mi líbí všechny - moc! I ten outfit 3 je hezký, ale nosím z těch kousků akorát roláky a nějak bych si to na sobě nedovedla představit.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj napriek tomu som veľmi rada, že sa ti ostatné outfity páčia :)

      Delete
  2. Štvrtý outfit sa mi páči úplne najviac ! :) Dobrú riflovku hľadám už veľmi veľmi dlho a stále nič :D

    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ @Torilinka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som sa práve zamilovala do oversized denimových búnd a niekoľko veľmi pekných som našla práve v Bershke :)

      Delete
  3. Perfiš koláže aj outfity! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  4. Škoda, že Polyvore zrušili, ráda jsem tam chodila a sestavovala outfity. Ty tvoje jsou všechny moc krásné. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Prvý outfit aj podľa mňa patrí k najkrajším :)

      Delete
  6. Líbí se mi úplně všechny, ale můj styl není ten poslední.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Každý má svoje vlastné preferencie aj v móde, no aj napriek tomu som rada, že sa ti páčia :)

      Delete
  7. Líbí se mi všechny kombinace outfitů, přesně můj styl! :)

    ReplyDelete
  8. Nádherné outfity! Nosila bych všechny.
    https://lavieenmode.webnode.cz

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.