DERMACOL - BLACK MAGIC MAKE-UP BASE

Prajem Vám krásny víkend! V dnešnom článku som sa rozhodla opäť zrecenzovať ďalší produkt, ktorý som si v poslednej dobe neskutočne zamilovala a stal sa mojím každodenným must-have. Táto recenzia bude teda venovaná podkladovej báze pod make-up Black Magic od značky Dermacol.


A little bit more about it...

• svieža zmatňujúca báza pod make-up s gélovou textúrou a obsahom aktívneho uhlia
vyhladzuje nedokonalosti a zjednocuje tón pleti
• vhodná pre zmiešanú a problematickú pleť


Dermacol - Black Magic Make-up Base

Nikdy som veľmi nekládla veľký dôraz na používanie báz pod make-up a sama rozmýšľam, koľkokrát som vôbec nejakú skutočne použila. Aj napriek tomu, že som si veľakrát nejakú chcela kúpiť, väčšinou to došlo maximálne k ich prezeraniu a tak som sa potešila, keď som si túto Black Magic bázu od Dermacolu našla v Dm boxe.

Ako ste si už mohli všimnúť a prečítať vyššie, jedná sa o zmatňujúcu bázu pod make-up na gélovej báze, ktorá okrem iného obsahuje aj aktívne uhlie, ktoré je veľmi dobre známe predovšetkým v boji s nedokonalosťami a akné. A práve o to viac som na túto bázu bola zvedavá.

Celkový design sa mne osobne páči, avšak na prvý pohľad ma prekvapila a trochu znepokojila farba tejto bázy, ktorá je čierna. Nemusíte sa však báť, po jej dôkladnom zapracovaní do pleti Vám nezanechá žiadne tmavé fľaky. Osobne ma veľmi prekvapila aj vôňa, ktorá je neskutočne príjemná, no zároveň nie je vtieravá. Gélovú textúru tejto bázy veľmi oceňujem, nakoľko mám zmiešanú pleť a veľmi mi vyhovuje. Ďalšou výhodou je šikovná pumpička, s ktorou mi stačia 3 malé stlačenia a báza sa krásne a jednoducho rozotiera.

Black Magic báza pod make-up pleť skutočne pekne vyhladí, zjednotí (v rámci možností) a aj napriek jemnému zmatneniu ju zanechá sviežu. Okrem toho však pleť pôsobí zdravšie a na dotyk je veľmi jemná. Ďalším skvelým zistením bolo aj to, že mi neupcháva póry a dokonca som si všimla aj jej priaznivé pôsobenie na problematické oblasti pleti. Make-up sa na ňu veľmi pekne nanáša a jeho výdrž je oveľa dlhšia aj čo sa týka samotného krytia make-upu. Táto báza mi veľmi vyhovuje a som s ňou naozaj spokojná, takže ju určite odporúčam aj Vám. Bez akéhokoľvek problému by som po nej siahla opäť.





22 comments

  1. Já báze moc nepoužívám, tak tuhle vidím poprvé, ale je dobré vědět, že stojí za koupi. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  2. So glad this worked well for you! It sounds like a really interesting product.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Používám od Dermacol satin base a také je skvělá, v drogerii jsem se tenkrát rozhodovala mezi satin base a touto bází a vím, že mě ta barva také znepokojila, takže jsem pak sáhla po satin, no. Ale četla jsem na tuto černou pozitivní recenze a mám v plánu jí dát šanci, až vypotřebuji předchozí bázi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som tiež dlhšiu dobu zvažovala kúpu práve Satin Base od Dermacolu, ale nebola som si istá, ako by mi vyhovovala jej textúra a zloženie :)

      Delete
  4. Táto recenzia prišla v ten pravý čas! Už dlhšie nad ňou rozmýšľam a presvedčila si ma!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to ma veľmi teší! Dúfam, že s ňou budeš rovnako spokojná, ako ja :)

      Delete
  5. Zajímavé, sama bych si ji asi nekoupila a bez tvého článku už určitě ne, bála bych se té černé. Rozhodně bude ale asi užitečná. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja by som pri jej kúpe váhala určite oveľa viac, ako pri kúpe hocičoho iného :) Preto som rada, že sa ku mne dostala a o to viac, že mi vyhovuje

      Delete
  6. Mala som len vzorku ale už vtedy sa mi tiež táto báza páčila. Akosi som sa k jej kúpe ale nikdy nedokopala, pretože bázu pod make-up nikdy nepoužívam. No bolo by možno fajn urobiť zmenu a skúsiť novú rutinu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Presne pre to som sa rozhodla aj ja a s používaním bázy som zatiaľ veľmi spokojná :)

      Delete
  7. Bázu pod makeup nepoužívam vôbec, ale aj mňa by určite znepokojilo, že je čierna. Pravdepodobne by som jej nedôverovala, ale je naozaj fajn, že sa dostatočne rozpracuje. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. V obchode by som bola určite voči tejto báze skeptická najmä kvôli farbe :)

      Delete
  8. Ta vypadá dobře, ale ještě jsem ji u nás neviděla. Každopáně po ní mrknu,protože díky uhlí vypadá, že by mi nemusela "likvidovat" pleť tolik, kolik to dělají báze jiné...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak v tom prípade dúfam, že ti bude vyhovovať rovnako ako aj mne! :)

      Delete
  9. i've never heard about the brand before. thanks so much for sharing! :) Anyway, just dropping by to say hello all the way from the Philippines! I hope you can drop by my blog too and follow along if you like. Have a nice day! :)

    xoxo, rae
    http://www.raellarina.net

    INSTAGRAM | TWITTER | FACEBOOK

    ReplyDelete
  10. I've never tried anything by Dermacool but this looks promising! :D


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  11. Mám veľmi rada Dermacol a už dlhšie hľadám nejakú dobrú podkladovú bázu pod makeup, takže ďakujem za tip :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie je vôbec za čo :) Budem dúfať, že splní tvoje očakávania

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.