COACH - COACH EAU DE PARFUM

V dnešnom článku by som Vám rada povedala niečo málo o mojom najnovšom milovanom parféme - Coach od značky Coach. Ešte na začiatku jesene som sa rozhodla, že by to chcelo nejakú novú vôňu. Okrem toho, že mala byť predovšetkým určená na jeseň a zimu, jednou z podmienok bolo aj to, že som chcela vôňu, do ktorej sa instantne zamilujem a bude ma jednoducho vystihovať. Vo vyberaní parfémov som celkom vyberavá a aj keď sa mi vôňa páči, niekedy cítim, že to nie som ja, no parfém Coach spĺňal všetky možné kritéria, ktoré by som od kvalitného parfému očakávala.


A little bit more about it...

• moderná kvetinová vôňa
• vhodná na bežné nosenie
hlava: ružové korenie, hruška, list malinovníka
srdce: turecká ruža, gardénia, cyklamén
základ: kašmír, pižmo, sekvojové drevo a semiš


Coach - Coach Eau de Parfum

Ako som už spomenula v úvode, parfém Coach bol pre mňa láskou na prvé pričuchnutie. Celý flakón a balenie zladené práve do čierno-zlatej (s baby pink vo forme krásnej škatuľlky) pôsobí veľmi elegantne, luxusne a zároveň minimalisticky. Zaujímavým detailom na flakóne parfému je práve zlatý a kožený prívesok. Rovnako tak ma zaujalo aj otváranie a uzatváranie, ktoré je formou otočenia rozprašovača. Aj napriek tomu, že sa jedná o kvetinovú vôňu, vôbec by ste to do nej nepovedali. Nepatrí do typických kvetinových vôní, čo podľa môjho názoru ovplyvňuje práve základ tejto vône zložený z kašmíru, pižma, sekvojového dreva a semišu. Práve tieto prvky jej dodávajú tú pravú eleganciu, luxus a akýsi zvodný podtón, ktorý Vás ihneď dostane.

Samotná výdrž parfému ma taktiež veľmi milo prekvapila. Práve tu sa ukázalo, že som zainvestovala nie len do krásne ženskej, ale najmä kvalitnej vône. Stačí si dať naozaj len niekoľko strekov a vôňu na sebe ucítite po celý deň, čo mi potvrdili aj veľmi pozitívne ohlasy okolia. Rovnako tak má neskutočnú výdrž na oblečení a krásne prevonia aj vlasy. Ak ste však rovnakí šialenci ako ja a pár strekov Vám nestačí, aj pri "väčšej" dávka sa vôňa nestane príliš vtieravá a nepríjemná. (Teda samozrejme, ak to s ňou nepreženiete!) Za mňa tento parfém patrí medzi najkrajšie a taktiež najkvalitnejšie, s ktorými som sa kedy stretla, takže pokiaľ Vás parfém Coach zaujal alebo nad ním premýšľate, určite po ňom siahnite! Zamilujete si rovnako, ako som si ho zamilovala ja!



15 comments

  1. Tuhle značku vůbec nepoznám. Popis vůně zní zajímavě. Květinové vůně právě moc nemusím, tak třeba by mi voněla.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie je to typická kvetinová vôňa, takže pokiaľ ťa jej popis zaujal, určite stojí aspoň za vyskúšanie v parfumérii :)

      Delete
  2. Tuto značku ani parfém na pohled neznám (na přičichnutí možná jo), ale vypadá dost dobře, a to i podle složení:)

    ReplyDelete
  3. Wow, vůbec neznám, ale musím si k ní co nejdřív přivonět! Vypadá luxusně!

    ByGabra

    ReplyDelete
  4. Vyzerá teda dosť zaujímavo aj na pohľad a aj opis sa mi páči :) Coach si nejako podvedome už stále spájam so Selenou Gomez a kabelkami ale počula som práve chválu aj na parfémy, najmä mužské, tak vidím, že ani pri ženských nezaostávajú :)
    Recenzie-Kozmetiky

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, mám to tak podobne a preto bolo pre mňa veľmi zaujímavé, preskúmať a vyskúšať aj ich iný sortiment v podobe napríklad tohto parfému :)

      Delete
  5. I love high quality perfumes because they stay on all day long. So pretty!

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete
  6. Tak tie fotky sú prenádherné :) Kvetinové vône mám celkom rada, musím sa niekde popozerať po vzorke tohto parfumu a vyskúšať ho :)

    What A Fancy World

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veľmi pekne ti ďakujem :) Určite sa po nejakej vzorke pozri, stojí za to!

      Delete
  7. Má hezký, takový celkem praktický flakónek :) Já jsem typ člověka co má jednu voňavku a tu celý rok nemění, protože už k němu prostě patří :)

    TheWayByA

    ReplyDelete
  8. Ta musí vonět nádherně! Přítel má od téhle značky parfém a je úžasný, takže věří, že i ten pro ženy bude krásně voňavý :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  9. O značce slyším poprvé, ale je skvělé, že se ti povedlo trefit se do takové kvalitry. Designově vypadá opravdu pěkně, plus ta výdrž a kvalita, no bomba.

    ReplyDelete
  10. Podle popisu to nevypadá jako vůně pro mě, nicméně i tak bych ji ráda vyzkoušela. Taťka dostal k vánocům pánskou verzi a je krásná, tak třeba mě překvapí a tahle. Navíc má krásný flakónek. Mimochodem, máš nádherné fotky 😍

    CZECHHONEY - V.'s World

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na pánske som taktiež počula veľa skvelých ohlasov :) A veľmi pekne ti ďakujem!

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.