DM - VIANOČNÝ BEAUTY BOX

Keďže sa mi opäť podarilo "uchmatnúť" jeden z beauty boxov, ktoré ponúka Dm drogéria, prinášam Vám článok s jeho obsahom. Tento mesiac sa jednalo o vianočný Dm box a okrem podareného vianočného designu ma veľmi potešil aj jeho veľmi zaujímavý a pestrý obsah. Všetky produkty, ktoré sa v ňom nachádzali, nájdete v celom článku!


Prvým produktom je balzám na peryJelení lůj na suché pery, ktorý určite nie je potrebné predstavovať, pretože ho asi každá z Vás pozná. Klasika, ktorú už určite každý z nás vyskúšal.

Vo vianočnom Dm boxe sa nachádzala aj hĺbková regeneračná maska 3 Minute Miracle Moisture od značky Aussie s makadamiovým olejom a výťažkami z austrálskej medovky lekárskej. Okrem dôkladnej hydratácie poškodeným a suchým vlasom dodá aj lesk a krásnu vôňu.

Ďalším produktom bolo aj BIO Bambucké maslo od Purity Vision, ktoré je skvelým pomocníkom nie len v oblasti starostlivosti o pleť, pokožku a vlasy, ale aj v kuchyni. 

Produktom, ktorý ma veľmi zaujal, bola aj tonizujúca jazmínová voda na pleť od Dermacolu. Jazmínová voda okrem osviežujúcich účinkov pôsobí aj relaxačne a podporuje odbúravanie stresu a napätia.

Do oka mi hneď padla aj táto krásne vyzerajúca maskara Eye Catching Extreme Volume od Bourjois, ktorá sľubuje predĺžené riasy plné objemu. Plusom by mal byť sýty pigment a nerozmazávanie.

Ďalším produktom bola zmatňujúca podkladová báza pod make-up s aktívnym uhlím Black Magic Make-up Base od Dermacolu. Báza s gélovou textúrou pleť nie len vyhladzuje a zmatňuje, ale aj zjednocuje jej tón. Určená predovšetkým pre zmiešanú pleť.

Jedným z produktov bol aj anti-aging očný gél s okamžitým efektom od značky Health Culture, ktorý určite posuniem ďalej.

V beauty boxe sa nachádzalo aj hydratačné telové mlieko s kozím mliekom značky Vital Pharma vhodné najmä pre suchú a citlivú pokožku so sklonom k podráždeniu.

Posledným produktom nachádzajúcim sa v beauty boxe bola roll-on verzia vône od značky SALINOTES, ktorá nesie názov Fleur d’Oranger a ako už je jasné podľa jej mena, jedná sa o citrusovú vôňu kvetov pomarančovníka. Zaujímavé na vôňach SALINOTES je práve to, že sa medzi sebou môžu jednoducho kombinovať.


Stihli ste si objednať vianočný Dm box? Ktorý produkt Vás zaujal najviac? Poznáte vône SALINOTES?





15 comments

  1. Balíček vypadá fantasticky :) Hodně me láká rasenka, protože značku Bourjois mam moc rada :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maskara vyzerá naozaj dobre, avšak po niekoľkých použitiach môžem povedať, že som od tejto značky očakávala asi niečo kvalitnejšie :)

      Delete
  2. DM box vyzerá skvelo, objednať som si ho nestihla. Aussie výrobky používam a sú pre mňa top. :) Najviac ma však zaujala skvelovyzerajúca špirála od Bourjois :)
    www.danycuks.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aussie som vždy mala veľmi rada aj ja, plus tá vôňa všetkých výrobkov je jednoducho skvelá, no po dlhšom používaní som spozorovala, že mi vlasy začali vypadávať a tak som s touto značkou mala chvíľu pauzu :)

      Delete
  3. Tak z tohoto boxu mě zaujalo jenom bambucké máslo :) Ostatní věci bych asi nepoužila. Třeba Aussie mi vůbec nevyhovuje.

    TheWayByA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bambucké maslo veľmi zaujalo aj mňa, predovšetkým kvôli tomu, že som sa s ním takto ešte nestretla a som naň veľmi zvedavá! :)

      Delete
  4. Málokdy mám štěstí na dm box. Většinou na něj narazím, když už je vyprodaný. Tenhle měl skvělý obsah a ty vůně poznám, jen jsem je ještě nezkoušela.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  5. DM box jsem zase nestihla objednat (achjo). Každopádně vypadá fakt skvěle, troufnu si říct, že 90% věcí bych využila.

    ReplyDelete
  6. Moc pěkný box! Mě by asi nejvíce potěšila ta jasmínová voda na pleť :)

    Gabux

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je naozaj skvelá, určite odporúčam vyskúšať! :)

      Delete
  7. wou vianocny beauty box je plny uzastnych veci..od vlasovej starostlivosti od Aussie mam s tymtito produktami len dobre skusenosti aj riasenka je super..ak budes mat cas a bavi ta lifestyle a vlogy tak pozri moj youtube :)
    https://www.youtube.com/channel/UCv0NknfmLoMjq7dt1-VTyTA

    ReplyDelete
  8. DM box bych si chtěla také koupit, ale vždycky je hodně rychle pryč. Z tohoto balíčku by se mi nejvíce líbilo to bambucké máslo. Jinak máš krásné fotky a hlavně ty tvoje nehty, ty jsou boží :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  9. Tak tento balíček sa skutočne vydaril! :) Skvelé produkty, každý z nich sa dá využiť :) Inak, nafotila si krásne fotky, aj celý tvoj blog vyzerá nádherne :)
    What A Fancy World

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, s obsahom som bola veľmi spokojná, kopa zaujímavých a využiteľných vecí! A veľmi pekne ti ďakujem :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.