ELLE MYSTERY BOX

V dnešnom článku by som Vám rada odhalila, čo sa ukrývalo v Mystery Boxe od časopisu ELLE. Ako už určite väčšina z Vás vie, pri predplatení časopisu ELLE máte možnosť výberu z niekoľkých darčekov a ja som tento raz siahla práve po beauty boxe, ktorý ma lákal hneď od prvej chvíle.


Keďže obsah Mystery Boxu nebol vopred známy, nemala som ani len predstavu o tom, čo by sa v ňom mohlo skrývať. O to som teda bola prekvapená, keď mi box dorazil domov. Mystery Box bol plný skvelých kozmetických produktov a ku väčšine z nich by som sa pravdepodobne ani nedostala. Čo sa v ňom teda ukrývalo?


Biorythme - Prírodný balzám na pery - Malina

Prírodný malinový balzám na pery od značky Biorythme s chia olejom. Kombinácia rastlinných olejov, masiel a vosku je perfektná pre hydratované pery s jemným transparentným leskom.



Eisenberg Paris - Moisturising Fluid Cream

Hydratačný pleťový krém od značky Eisenberg Paris s obsahom kyseliny hyalurónovej, pupalky a makadamiového oleja zaručuje vyživenú a sviežu pleť. Obohatený o vitamín A a E bojuje proti voľným radikálom a je taktiež vhodný aj ako podkladová báza pod make-up. Veľkým plusom je taktiež jeho ľahká konzistencia.



Kailijumei - Lipstick in Barbie Doll Powder

Rúž od známej značky Kailijumei v odtieni Barbie Doll Powder, ktorý perám dodáva správnu hydratáciu a starostlivosť. Ľahké nanášanie, dlhotrvajúca výdrž a zdravo vyzerajúce pery!



Mitomo - Essence Sheet Mask with Snail Extract and EGF

Pleťová látková maska od japonskej značky Mitomo, ktorá vďaka slimačiemu extraktu a EGF (Epidermal Growth Factor) zabezpečuje regeneráciu poškodených buniek, stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu, chráni pleť pred voľnými radikálmi. Taktiež je vhodná pri rôznych nedokonalostiach pleti, akými je napríklad suchá pokožka, vrásky, akné či jazvy.



Benefit - They're Real! Mascara

They're Real! maskara od značky Benefit pre dramaticky dlhšie, dokonale oddelené a vytočené riasy s väčším objemom. Dlhotrvajúca formula, ktorá sa nerozmazáva a nevyschýna.



Ziaja - micelárny gél uhorka a mäta

Ziaja micelárny gél na jemné čistenie pleti s ultra ľahkým zložením. Vďaka uhorke a mäte poskytuje pocit čistoty, hydratácie a osvieženia.



SKINFOOD - Black Sugar Essential Scrub

Čistiaci peeling Black Sugar od značky SKINFOOD z čierneho cukru, ktorý pomáha eliminovať odumreté kožné bunky. Krásna vôňa a skvelý pocit čistoty už pri prvom použití. 

Soaphoria - Kráľovské práškové zubné sérum s aktívnym uhlím

Práškové zubné sérum od značky Soaphoria s obsahom aktívneho uhlia, bentonitového ílu, jedlej sódy a silice z mäty priepornej na dosiahnutie prirodzenie belšieho a žiarivejšieho úsmevu. Bez živočíšnych tukov, syntetických tenzidov, fluoridov, farbív či iných chemických prísad.



Batiste - Dry Shampoo - Tropical

Suchý šampón Batiste vo verzii Tropical s vôňou kokosu, melónu, banánu, broskyne, vanilky a santalového dreva. 



Teribear - Notes Teribear

Zápisník Teribear vydaný pod záštitou Nadácie Terezy Maxovej deťom s krásnym designom v šikovnej veľkosti. 


Zaujal Vás Mystery Box? Ktorý z produktov Vás najviac oslovil? Využili ste už niekedy predplatné niektorého magazínu?




4 comments

  1. Vůbec jsem o tomhle Elle mystery boxu nevěděla :) Dřív jsem si Elle předplácela a kdyby tenkrát byla možnost vybrat si k předplatnému mystery box, určitě bych si ho vybrala :) Produkty v něm jsou skvělé, líbí se mi, že je v něm od všeho něco :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. This looks like such a wonderful selection of products! I absolutely love that Benefit mascara, so that is a great one for sure :)
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. To mi zase něco uteklo. Vůbec jsem o tomto nevěděla. Časopisy si nepředplácím, ale tenhle boxík by za to stál. Obsahuje skvělé výrobky.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  4. Boxik vypadá opravdu moc hezky :) Ani jsem nevěděla, že něco takové je :)
    Rasenku od Benefitu mam moc rada a určitě si ji chci koupit znovu :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.