BARWA SUPLHUR

Po dvoch mesiacoch tu mám pre Vás konečne novú recenziu! Ešte na začiatku leta ma zaujali dva produkty určené na starostlivosť o pleť od pre mňa úplne neznámej poľskej značky, ktorá nesie názov Barwa Siarkowa. V celom článku sa dočítate, aký názor som si na tieto produkty utvorila ja! 


V dnešnej recenzii Vám teda poviem niečo o produktoch z rady, ktorá je určená pre mastnú a problematickú pleť. V prvom rade ma produkty zaujali najmä veľmi zaujímavými a pútavými obalmi a celkovým prevedením, no nechala som sa presvedčiť aj kladnými recenziami, ktoré boli na produkty adresované. Jedná sa teda o pleťový krém a tuhé mydlo na pleť od značky Barwa.


Barwa Sulphur Face Moisturizer 

Prvým produktom je pleťový krém s dlhotrvajúcim hydratačným účinkom, ktorý sa pomerne dosť podobá pleťovému krému od značky Neutrogena. Krém je určený predovšetkým na mastnú a problematickú pleť. Taktiež je vhodný pre dehydrovanú pleť. Má nádhernú vôňu, ktorá na pleti ostáva aj po jeho vstrebaní. Okrem toho má vynikajúcu konzistenciu, veľmi rýchlo sa do pleti vstrebe, na tvári je doslova ľahký ako pierko a veľmi dlho Vám jeho množstvo vydrží.

Pleť je naozaj veľmi pekne hydratovaná a jemná, no zásadným problémom bol práve jeho účinok. Počas používania tohto krému som si nevšimla žiadnu pozitívnu zmenu, ale naopak. Príde mi, že čím dlhšie som ho používala, tým bola moja pleť horšia. Mastila sa ale oveľa menej. Menší šok prišiel, keď som si prečítala zloženie, v ktorom druhú najväčšiu zložku tvorí látka Isostearyl Isostearate, vyvolávajúca a podporujúca výskyt akné a upchávanie pórov. Po tom, ako som krém prestala používať, sa moja pleť opäť vrátila do normálu, takže za mňa by som tento krém určite neodporúčala.




Barwa Sulphur Soap

Druhým produktom je pleťové mydlo Sulphur, ktorý má taktiež napomáhať v boji s problematickou pleťou a je veľmi zaujímavé predovšetkým svojou výraznou a žiarivou farbou. Zo začiatku som sa jeho používania trochu obávala, keďže všeobecne mydlá pokožku niekedy vysušujú až príliš. Bola som však prekvapená, že pleť z neho nebola tak napnutá, ako som očakávala a neobjavili sa na nej ani žiadne príliš suché oblasti. Mydlo má však nepríjemnú vôňu, ktorá mi pri každom použití neskutočne prekážala a dokonca ostávala aj na pleti. Taktiež pleť zanechávalo zmatnenú, no iný účinok som na nej bohužiaľ nespozorovala. Výhodou však bolo dobré penenie a to, že pleť povrchovo zbavilo všetkých nečistôt. 


  

10 comments

  1. Značku sice nepoznám, ale moc mě tyhle výrobky nezaujaly, škoda.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  2. Vypadá to zajímavě, pokud opravdu pomáhá s problematickou pletí, je to bomba, navíc balení je moc pěkné :)

    ReplyDelete
  3. Hey! great post and very interesting products,
    Thank you for your visit and a comment and of course I invite you to come back again ;)
    would you like to follow each other on GFC ?
    Let me know on my blog, and ill follow you back ;)
    Greetings,
    http://perfectlyimperfect92.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Tuhle značku teda vůbec neznám, ale to mýdlo vypadá skvěle! :)

    TheWayByA

    ReplyDelete
  5. Zajímavá kosmetika, neznám ji, ale celkem mě oslovila :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  6. Strašne krásne nafotené fotky!!! :)

    Značku nepoznám a počujem o nej prvýkrát :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    ReplyDelete
  7. Great post! Im in love with your blog!

    Feliz

    ReplyDelete
  8. Túto značku som ešte nevidela ale vyzerá veľmi zaujímavo! :)
    Mon
    https://lifebymon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Krém, který má bojovat s akné a přitom obsahuje látku, která akné ještě podporuje...no divnější kombinaci jsem ještě neslyšela :D

    TheWayByA

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.