PUPA MILANO | I.

Dnes tu mám pre Vás opäť ďalšiu recenziu! Keďže už nejakú tú dobu používam niekoľko produktov od značky PUPA Milano, napadla mi myšlienka, že by bolo skvelé, urobiť Vám práve na niektoré z nich recenziu. Dúfam, že sa Vám bude páčiť nie len recenzia, ale aj samotné produkty a o kvalite tejto značky sa presvedčíte aj Vy sami!


PUPA Milano Extreme Matt Powder Foundation - 010 Porcelain

Prvým produktom dnešnej recenzie je kompaktný práškový make-up s prirodzeným matným finishom s SPF 20. Tento make-up je určený predovšetkým pre zmiešanú až mastnú pleť a sľubuje zamaskovanie nedokonalostí a matný vzhľad behom pár sekúnd. Okrem prirodzeného krytia poskytuje aj stredné krytie. Je hypoalergénny a neupcháva póry


Medzi moje úplne prvé produkty od PUPA Milano patril aj tento práškový make-up, na ktorého efekt som bola veľmi zvedavá. Musím povedať, že prevedenie celého obalu je skvelé, okrem šikovného zrkadielka sa vo vnútri balenia nachádza aj špongia, ktorou sa make-up jednoducho aplikuje. Odtieň mi vyberala práve pani predavačka a aj napriek tomu, že sa v predajni zdal naozaj tak akurát, na normálnom svetle som zistila, že by som potrebovala o trošku bledší odtieň. Pokiaľ nanášam viacero vrstiev make-upu, tvár je miestami ružovo-oranžová a nepôsobí to dobre. Tento make-up však nepoužívam ako samotný make-up, ale skôr ako jemný púder po nanesení klasického make-upu. S jeho krytím som nebola priveľmi spokojná a tak sa určite nespoliehajte, že vám nejako zakryje všetky nedokonalosti. S pórmi si však dá rady a naozaj ich neupcháva. Môžem pochváliť aj matný finish, ktorý pôsobí prirodzene aj napriek viacerým vrstvám a pleť ostane matná aj pol dňa. Samozrejme, záleží to aj od iných vplyvov, no po prepudrovaní krásne "odstráni" nadbytočný maz a lesk a pleť zanechá krásne zmatnenú. Do tohto produktu by som určite išla opäť, no samozrejme s iným, bledším odtieňom.


PUPA Milano Vamp! Definition Mascara - 001 Extra Black

Druhým produktom je ikonická maskara Vamp! v novom prevedení s cieľom dosiahnuť dokonale definované riasy. Táto maskara sľubuje mimoriadny objem, dokonale oddelené a definované riasy bez zaťaženia a hrudiek. S vysokým obsahom pigmentu a vhodná aj pre citlivé oči a pri nosení kontaktných šošoviek.


Vamp! Definiton Mascara bola súčasťou dekoratívnej sady, ktorú som už spomínala v jednom z článkov na blogu. Keďže som na maskary od PUPA Milano počula viac-menej samú chválu, chcela som niektorú vyskúšať aj ja a preto som pri tejto sade neváhala ani minútu. Maskara ma na pohľad zaujala najmä kefkou a vysokým čiernym pigmentom. Riasy sú po použití maskary krásne čierne a oddelené, no bohužiaľ s nie až tak veľkým a dokonalým objemom, ako je všade uvedené. Rovnako tak ma sklamali aj hrudky, ktoré na mihalniciach ostávajú v extrémnom množstve a nevyzerajú s nimi vôbec dobre. Zo začiatku používania som si však tento problém nevšimla. Okrem toho však musím povedať, že na druhú stranu som spokojná s tým, ako mihalnice po viacerých vrstvách maskara predĺži a tak na ňu ešte nemám utvorený úplne finálny názor. Ak budete mať možnosť vyskúšať ju, určite to využite, no po tejto skúsenosti veľmi neviem, či by som do nej opäť investovala.


PUPA Milano Light Infusion Highlighter

Posledným produktom, o ktorom Vám dnes chcem niečo málo povedať, je rozjasňovač Light Infusion, ktorý sa taktiež nachádzal v sade s už vyššie spomínanou maskarou. Nie som si úplne istá, či sa tento rozjasňovač predáva samostatne v predajni alebo na internete, no môžete sa k nemu dostať práve zakúpením sady, ako som to urobila aj ja. 


Rozjasňovač je celkom malinký, no za to veľmi šikovný! Balenie obsahuje aj zrkadielko, ktoré sa pri nanášaní highlighteru vždy zíde a musím povedať, že tento higlighter je naozaj perfektný! Má jemne bronzový nádych a aj napriek tomu, že som sa zo začiatku obávala pigmentácie a príliš veľkého obsahu trblietok, je proste skvelý. Vôbec ho netreba nanášať vo veľkom množstve a časti pleti, ktoré chcete zvýrazniť, nádherne rozjasní. Pôsobí veľmi jemne a prirodzene, no dá sa krásne vrstviť, takže pokiaľ máte rady také to až prehnané rozjasnenie, tento highlighter je na to ako stvorený. Veľmi dobre sa mi s ním pracuje a jednoducho som sa doňho zamilovala!


23 comments

  1. Zajímavá recenze. :) Řasenka se mi zamlouvá.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. To áno, ale možno iný typ by bol oveľa lepší :)

      Delete
  3. Tak ten práškový make up mě zaujal :O, ale co mě děsí je ta houbička kvůli hygieně.
    A ten rozjasňovač? :O na ten se půjdu podívat! Podle fotek vypadá skvěle:). Já od značky Pupa nic nemám, ale blízko mám obchodm tak se tam půjdu mrknout:)

    Shard of Dreams

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím, že pri správnom a pravidelnom čistení je úplne jedno, čo používaš na nanášanie a aplikovanie make-upu :) Rozjasňovač je jednoducho skvelý :)

      Delete
  4. Pupu znám maximálně od blogerek a z Youtube, nikdy jsem ji neměla, ale ráda zkouším nové věci a klidně bych si produkty koupila :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  5. Já mám značku Pupa moc ráda, ale zatím jsem ještě nestihla od nich zkusit více produktů ne laky na nehty a s těmi jsem byla vždy moc spokojená! :) Ale ten highlighter zní moc dobře, ten by se mi líbil :))

    Malá Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niekoľko lakov na nechty od nej vlastním aj ja, ale nemôžem povedať, že by patrili do skupiny najlepších lakov, ktoré som kedy vyskúšala, no aj napriek tomu som s nimi viac menej spokojná :)

      Delete
  6. Pupa je podle mě velmi dobrá značka. Řekla bych, že něco mezi drogerkovou a hypebeast značkou. Ja mám suchou pleť, takže například pudrový makeup mě moc neuchvátil, ale třeba ten rozjasňovač vypadá skvěle a nebo velmi dobrý je primer. Určitě zkus, je velmi dobrý :) a se sestrou jsme si taky oblíbily konturovací paletku, kde je více odstínů a dobře se s ní pracuje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Primer od PUPY mám doma, no ešte ho nemám veľmi odskúšaný :)

      Delete
  7. Od Pupy jsem nikdy nic neměla, ale líbí se mi už jenom jejich obaly :D Mě nejvíc zaujal ten pudr, protože se mi opravdu leskne obličej už po chvilce od zapudrování, tak hledám v poslední době tu nejlepší alternativu... A taky ten highlighter, ten je fakt parádní :)
    Elle about everything

    ReplyDelete
  8. Great review! I wanna try this and match my makeup with my dress :)

    ReplyDelete
  9. Hm...takýto práškový make-up som ešte neskúšala, stále mám pocit, že je to vlastne iba púder, ale ja práve mám mastnú až zmiešanú pleť. Ale zasa musím povedať, že od Pupa Milano mám jeden malinkovo-červený rúž a je to úplná topka, môj najobľúbenejší.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja zatiaľ žiadny rúž od PUPY nevlastním, no vždy sa mi páčili :)

      Delete
  10. Mňa vždy tak fascinuje to ich prevedenie a samotné predajne, aj napriek tomu, že od pupy nič doma ani nemám :D
    THE NOELA

    ReplyDelete
  11. milujem tvoje fotky! naozaj si sa dala záležať - krása! a čo sa týka Pupy, mám od nich rozjasňovač a milujem ho a tento vyzerá tiež super, takže asi tak zavítam :D

    ReplyDelete
  12. Tuhle značku znám, ale ještě nikdy jsem od nich nic nevyzkoušela. Ale asi budu muset, protože ten make-up vypadá dost dobře, navíc má pěkný obal a ta řasenka má krásný kartáček. Přesně takový používám :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  13. This look so beautiful <3

    Would you like to follow each other? If you like please lieve comment and I'll follow you back <3

    New post
    https://prettylittleadrianna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Vždycky mě zajímalo, jak funguje práškový makeup. No asi bych taky nebyla úplně spokojená ohledně krytí, ale musí to být zajímavé. Stejně jako pěnový :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mne najviac vyhovuje tekutý make-up, no pokiaľ nemáš nedokonalosti, postačí aj takýto púdrový, ktorý je oveľa jemnejší :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.