ORIFLAME SWEDISH SPA & MACARON LOVE

To, že veľmi rada používam produkty od značky Oriflame som už viackrát spomínala a tak sa niet čomu čudovať, že tu mám od nej opäť nejaké tie beauty novinky. Tentokrát som si objednala produkty zamerané na starostlivosť o pokožku a musím sa priznať, že prvotným lákadlom k ich kúpe boli najmä tie nádherné obaly, ktoré ma vždy vedia neskutočne nadchnúť. Ak ste zvedaví, čo mi tentokrát pribudlo do kozmetickej zbierky, pokračujte v čítaní celého článku!

Prvú várku tvoria produkty z novej rady Swedish Spa a konkrétne sem patrí telové maslo, telový olej a tuhý telový peeling vo forme masážneho mydla.


Telové maslo Whipped Wapes Body Butter 

• s obsahom bambuckého masla, kokosového, kanolového a mandľového oleja vyživuje a hydratuje pokožku a vďaka relaxačnej akvatickej vôni upokojuje zmysly. Rýchlo sa vstrebáva a má nelepivé zloženie. 

Telový olej Mirror Ocean 

• je ľahký a rýchlo sa vstrebávajúci telový olej s kanolovým a mandľovým olejom, vitamínom E a riasou Alaria Esculenta, ktorý pokožku vyživuje, hydratuje a zvláčňuje.

Univerzálne peelingové masážne mydlo 

• s akvaticko-kvetinovou vôňou pokožku jednou stranou prekrvuje a masíruje a druhou stranou odstraňuje odumreté bunky a pôsobí ako telový peeling.


Druhú časť produktov tvoria produkty z krásnej sady Macaron Love a hojivý zázrak v novej vôni, ktorý určite každý z Vás veľmi dobre pozná a možno má aj odskúšaný.


Zázračný balzám Tender Care 

• obsahuje organický olej zo semienok granátového jablka. Vďaka antioxidantom pokožku chráni pred nepriaznivými vplyvmi škodlivých radikálov, vyživuje ju, hydratuje a upokojuje.

Krém na ruky Macaron Love 

• v krásnom ružovom obale pokožku rúk zanecháva hydratovanú, jemnú a voňavú

Mydlo Macaron Love 

• v rozkošnom tvare makrónky s vôňou pivónie je veľmi jemné a vhodné aj na každodenné používanie.



Máte rady produkty od značky Oriflame? Ktorý z produktov Vás najviac zaujal? Aký je Váš obľúbený produkt od tejto značky?



16 comments

  1. Všechno vypadá tak hezky. Ten zázračný balzám mám moc ráda, ale tento s granátovým jablkem nemám, musí hezky vonět. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vonia príjemne, no očakávala som trošku intenzívnejšiu vôňu v porovnaní s inými :)

      Delete
  2. Swedish Spa kolekcia sa nesmierne vydarila! Mala som telový olej a produkty Macaron Love, som maximálne spokojná :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Všetky produkty sú ešte len v procese testovania, takže som na ne veľmi zvedavá :)

      Delete
  3. Já teda musím říct, že výrobky od této značky moc nemusím, i když ten tělový olej teda vypadá opravdu zajímavě. Ale mamka mého přítele si jejich výrobky nakupuje často, tak možná je pravděpodobné, že si ho vezmu, tak se na něj potom podívám :)

    ReplyDelete
  4. Obaly mají opravdu nádherné! nedokážu se rozhodnou, jestli mě zaujala víc bílo-modrá řada a nebo ta růžová :) obě vypadají skvěle :)

    Maris Novotná

    ReplyDelete
  5. Ty obaly jsou nádherné, s Oriflame velkou zkušenost nemám, zkoušela jsem zázračný kalíšek a houbičku na make-up a jsem spokojená. 😊

    ReplyDelete
  6. Oriflame jsem nikdy moc nepoužívala. Měla jsem tedy velmi ráda jejich zázračný kalíšek, který jsem měla vždy v kabelce, ale nikdy jsem se v jejich kosmetice nijak zvlášť neorientovala. Musím ale říct, že obě výše zmíněné řady mají úžasný design flakonků. Hlavně macaron love je přímo k sežřání!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To teda áno, produkty vyzerajú nádherne :)

      Delete
  7. these products looks so cute and promising.

    btw, hope you can comment on this post -- BLOG  

    ReplyDelete
  8. Moc se mi líbí tělový olej a krém na ruce, hned bych oboje vyzkoušela :) A ještě to podtrhují ty tvoje fotky. Opravdu krásně si to nafotila, moc se mi to líbí :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  9. U této řady se mi líbí hlavně její jemná vůně ♥, jinak jsem ještě neměla možnost ji dlouhodobě používat tak uvidím :-)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.