FASHION TRENDS | FALL 2018


Konečne je tu moje najmilovanejšie ročné obdobie, jeseň a s ňou spojené aj tohtoročné módne trendy. Keďže je už jeseň v plnom prúde, z každej strany sa na nás valí módna inšpirácia jesennej módy a preto som sa rozhodla, že opäť venujem článok tomu, čo sa túto sezónu nosí a čo je trendy. Dúfam, že sa vám nie len článok, ale aj jesenné fashion novinky budú páčiť!

Semišmenčesterzamat kožušina. Práve tieto materiály kraľujú tohtoročnej jeseni. Dajú sa krásne kombinovať nie len medzi sebou, ale aj s kožou alebo klasickým denimom.

Vzory budú vládnuť aj jeseni a to najmä tie zo zvieracej ríše. Trendy je nie len leopardí, ale aj hadí vzor. Okrem nich nemôžem zabudnúť ani na krásny kvetinový vzor a káro v sivej kombinácii.

Keď už sme pri tých farbách, táto sezóna bude hrať klasickými zemitými jesennými farbami - tmavozelenoutmavomodroutmavofialovou či bordovouhnedouhorčicovou, odtieňmi čiernej sivej. Outfit môžete krásne oživiť aj sýto žltou alebo cyklamenovou farbou.

Nosným kúskom, na ktorý by ste sa mali zamerať, je práve kabát. Najlepšie dlhýpánskeho štýlu či v štýle kimona. Zvoľte si práve prírodné materiály, jemné a nenápadné farby a jednoduchosť.

Ďalším prvkom, ktorému by som sa chcela venovať, sú šperky a prvá časť doplnkov. Čo sa týka šperkov, trendy sú práve retro šperky v zlatej farbe. Či už zvolíte minimalizmus alebo masívnejšie kúsky, ani s jedným nešliapnete vedľa. Milovníčky slnečných okuliarov si taktiež prídu na svoje. Trendy sú opäť retro vintage slnečné okuliare o zvieracími vzormi.

Druhú časť doplnkov, na ktoré by ste mali zamerať vašu pozornosť, tvoria najmä baretky rôznych farbí, s rôznymi aplikáciami a ozdobami, pletené turbany a čelenky a v neposlednom rade aj kapitánske čiapky.

Čo hovoríte na tohtoročné jesenné trendy? Ktorý je Váš najobľúbenejší? Aký vzor je k Vám najbližší?



23 comments

  1. Tentokrát velmi pěkné trendy, až na ty baretky. Ty jediné se mi moc nelíbí.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mne sa baretky tiež veľmi nepáčili, no nejako som po čase na ne zmenila názor a teraz sa mi neskutočne páčia :)

      Delete
  2. Nad kabátem takového stylu uvazuji, ale bojím se, ze mi nebude slušet, ale na ostatních se mi hodně líbí!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj ja som takýto kabát vždy chcela a nikdy mi nejako nesedel, až kým som nenarazila na jeden v H&M, ktorý je jednoducho dokonalý :)

      Delete
  3. Koukala jsem, že ty baretky opravdu našly letos své místo. :) Já mám podzim ráda a podzimní oblečení, všechny ty barvičky jsou úžasné. :)

    ReplyDelete
  4. Super kúsky, ja milujem toto obdobie hlavne kvôli móde ;)

    ReplyDelete
  5. Beautiful things! I love long coats ♥

    http://istotaludzkaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Asi som už príliš stará na trendy, ale tie tohtoročné ma teda vôbec neoslovili. Už dávno nie som na extrémne módne veci, skôr mám rada pohodlnosť a kvalitu. :) Ale veľmi sa mi páči spracovanie obrázkov po technickej stránke. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Každý máme samozrejme iný vkus a preferencie :) Ďakujem

      Delete
  7. jednoduchost a minimalismus - to jsem tu správně! :) kabáty jsou boží, mám z loňské sezony jeden v pánském stylu v černé a hrozně moc se mi líbí i ty béžové. I když se vzorům vyhýbám tak květinovým šatům neodolám nikdy, letos bych si chtěla určitě pořídit nějaké podobné těm co si sem dala aby se narozdíl od těch letních hodily i v chladnější dny. Moc povedený článek!
    Simply Living

    ReplyDelete
  8. Chtěla bych si koupit nějaký kožíšek, protože se mi to strašně líbí a ještě to aj zahřeje :) za mě určitě jsou super svetry, to je taková klasika, kabátky, volné mikiny a tak :) a moc se mi líbí baretky právě s kombinací kožíšku :)

    ReplyDelete
  9. Já upřímně trendy úplně moc nesleduju, takže mě celkem překvapilo, co je trendy tento podzim :) Já se nejvíce našla v barvách, sama jsem si pár kousků v těchto barvách do skříně pořídila, tak jsem ráda, že nebudu tak úplně out :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  10. trendami sa uz velmi dlho neriadim :D ale celenku som si tento rok jednu zaobstarala, lebo po nej uz par rokov tuzim.

    ReplyDelete
  11. Já na čepice celkově moc nejsem, ani když je opravdu velká zima, ale jinak se mi ostatní kousky moc líbí a určitě bych si vybrala plno věcí :)

    ReplyDelete
  12. Nááádherně kousky jsi vybrala! Já se nemůžu dočkat na všechny podzimní outfity:)) už jsem v podstatně fakt nevěděla, co ze šatů apod si vzít na sebe, takže jsem nejvíc ráda za tu změnu <3

    ReplyDelete
  13. letos bych chtěla první vlněný kabát a velkou huňatou parku tak snad se poštěstí

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite áno :) Teraz ich je všade veľa

      Delete
  14. Super článek! Po semišové bundě toužím již několik let..:D

    ReplyDelete
  15. Baretku jsem zrovna včera vytáhla, že ji budu nosit :-D

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.