SUMMER TO FALL | FASHION INSPIRATION

Konečne tu je moja milovaná jeseň a s ňou aj jeden z prvých fashion článkov zameraných na túto sezónu. Rozhodla som sa, že prvým článkom nebudú klasické módne trendy na tohtoročnú jeseň, ale začneme zľahka a to článkom, v ktorom nájdete inšpiráciu, ako zakomponovať ešte trošku leta do jesenných outfitov a veľmi jemne prejsť z letnej módy na tú jesennú.



Koncom leta a začiatkom jesene sa toho veľa mení aj v šatníku, no pokiaľ ste milovníčkami práve letného obdobia, dúfam, že vám následujúca inšpirácia a moje poňatie "summer to fall" módy ukáže, vďaka akým kúskom si ešte aspoň počas babieho leta môžete vychutnať letné kúsky s prvkami jesene (a naopak!).

Prvým kúskom, ktorý som si v poslednej dobe veľmi obľúbila, sú ľahké jemné a elegantné blúzky. Aj napriek tomu, že sa jedná o materiálovo veľmi ľahký kúsok, počas horúcich letných dní je ich niekedy priam nemožné nosiť a tak práve "summer to fall" sezóna je na ich využitie tá práva. Veľmi sa mi páči ich kombinácia s high waisted jeansami prese tak, ako môžete vidieť vyššie a celkovo dodajú celému outfitu krásny dievčenský a zároveň veľmi jemný a elegantný nádych.

K móde patria aj vzory a čo sa týka mňa, veľmi sa mi páčia a vždy ich rada zakomponujem do každého outfitu. V spojení s letom každého napadne kvetinový vzor, ktorý sa tento rok nachádzal takmer všade a niet sa čomu diviť. Patrí medzi najkrajšie a najženskejšie vzory! Určite ste si však všimli aj vy, že ho nájdeme aj na jesenných či zimných kúskoch, len je trošku pozmenený farbami a druhmi kvetín. Mne osobne sa veľmi páči kombinácia kvetinových šiat s koženkovou bundou a vysokými čižmami. Krásnym doplnkom je aj semišový klobúk a nesmie chýbať ani kabelka! Ďalšou skvelou kombináciou sú kvetinové nohavice, ktoré sú tento rok veľmi trendy, skombinované s oversize svetrom či rolákom jemnej farby.

No a pre tie, ktoré milujú jeseň, ale teplejšie septembrové dni im ešte veľmi nedovoľujú nosiť tie pravé jesenné kúsky, sú skvelé práve ľahké, tenké a vzdušné pleteniny. Myslím tým pletené šaty či svetríky s letnými prvkami, ktorými môžu byť odhalené ramená či holý chrbát. A čipkovaná bralettka tomu dodá ten správny zvodný ženský look!

Posledným kúskom, ktorý si spájam s prechodom letných dní na tie jesenné, je ľahká bunda. Najmä začiatok jesene je veľmi nevyspytateľný a aj keď vás možno ranné či večerné nosenie búnd nebaví a otravuje, má to svoj význam. Preto je na začiatok najlepšie, zvoliť si bundu z ľahšieho materiálu alebo cardigan, ktorý vás počas rán a večerov zahreje, no cez deň sa v ňom budete cítiť pohodlne. Na zimné bundy je predsa ešte času dosť!

Všetky produkty zakomponované v tomto článku nájdete na stránke MANZARA.SK


Aké kúsky sa vybavia pri tomto období Vám? Čo na začiatku jesene najradšej nosievate Vy? Aký máte vzťah k noseniu búnd? 




22 comments

  1. Nádherné kousky jsi vybrala, hlavně ty blůzky a kalhoty s květinovým vzorem. Takhle na začátku podzimu mám nejraději kardigany. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj ja ich mám veľmi rada, dajú sa krásne kombinovať :)

      Delete
  2. Včera jsem se byla mrknout co pěkného mají v obchodech a měli krásné svetříky (něco na styl jake jsi vybrala ty) a vybrala jsem si nadherny dlouhý kabátek z naprosto skvělého materiálu :)

    ReplyDelete
  3. Ten kabátek v šedý barvě mám, ale v hnědé :) Jinak za mě vedou pleteniny.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  4. Lehké bundičky a blůzy jsou moc pěkné. Já zatím nosím ještě svetr, i když je ráno zima, ale odpoledne je zas děsný teplo, tak se mi s tím nechce tahat. Každopádně šaty bych si asi u netroufla :D Ale článek si napsala krásně :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem :) Aj ja mám momentálne vždy po ruke aspoň mikinu, ale na bundičky sa už taktiež veľmi teším!

      Delete
  5. Ty bluzky vypadají fakt dobře, mám ráda tuto sezonu, jen ne právě probíhající počasí, kdy je ráno 6 a ve dne 26 stupnů.

    ReplyDelete
  6. Tieto kúsky nie sú veľmi môj štýl, ale ten posledný kaki trenčkot je pekný. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  7. Skvělý nápad na článek, moc se mi tvoje inspirace líbí :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  8. Nádherné kúsky a krásne spracovyný článok :) <3

    ReplyDelete
  9. oooh, áno! všetky tieto kúsky! to by bolo mať ich tak doma, nejakým zázračným mávnutím čarovného prútika v šatníku, to by bola nádhera! :D.

    THE WORLD BY KEJMY | @LADY_KEJMY.

    ReplyDelete
  10. OMG? to je tak krásna inšpirácia! ♥ Všetko sa mi to páči!!

    C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  11. Jeseň je tak úžasné obdobie! A na tvorenie outfitov ako stvorené a už len to je jeden z dóvodov,pre ktorý ju milujem :) . Medzi prechodom na jeseň veľmi rada nosím cardigany alebo také veľmi tenké nazvala by som to kabátiky,ale sú naozaj tenké,takže v zime sa moc nosiť nedajú,preto ich využívam najmä v jeseň a nosia sa úplne skvelo :). Vybrala si veľmi super kúsky,máš super štýl :3 .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Som veľmi rada, že sa ti páčia a veľmi pekne ti ďakujem! :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.