MY FAVOURITE INFLUENCERS

Už dlhšie som premýšľala nad tým, že by som na blog rada publikovala článok, v ktorom by som vám povedala niečo málo o mojich obľúbených influenceroch, Či už sa jedná o blogy, YouTube videá alebo instagram, inšpiráciu a vzory som hľadala a náchadzala od vtedy, ako som sa o týchto sieťach dozvedela. A to teda bolo už pekne dávno. Veľmi rada spoznávam nových ľudí, ktorí sú niečim inšpiratívni a jednoducho si od nich niečo zoberiete a inšpirujete sa. V dnešnom článku teda nájdete tých, ktorí ma už nejakú tu dobu bavia a budem veľmi rada, ak ich spoznáte aj vy!

@k.els.e.y Keď sa povie slovo "aesthetic", nenapadne ma nikto iný, ako Kelsey Simone. Mladučká a krásna americká YouTuberka a blogerka, ktorú jednoducho budete zbožňovať! Sama neviem, ako som ju našla, no od prvej chvíle sa stala akýmsi mojim vzorom. Pokiaľ milujete nádherne zladené instagram feedy, Kelsey musíte určite sledovať aj vy! Je plná pozitívnej energie a jej pehy vás proste dostanú. V jednom z jej videí povedala výrok "My Instagram is aesthetic because I already have one, I don't have an aesthetic for Instagram" a potom som si uvedomila, že je to naozaj tak. Pokiaľ túžite po krásnych fotkách, Kelsey vás určite naštartuje a inšpiruje k tomu, aby ste tento cieľ dosiahli.

@negin_mirsalehi Ďalšou influencerkou je nádherná holandská YouTuberka a blogerkaNegin Mirsalehi. Je to chodiaca dokonalosť, ktorá spĺňa nie len hair goals ale aj body goals a nie len kvôli tomu ju budete obdivovať. Negin je zakladateľkou vlasovej značky Gisou, ktorej hlavnou ingredienciou je práve ich rodinný včelí med. Okrem toho má dokonalý vzťah s jej priateľom Mauritsom, ktorého môžete vidieť v takmer každom z jej videí a nemôžem zabudnúť ani na rozkošného psíka Moseyho

@romeestrijd Pri Holanďankách ešte chvíľku ostaneme a druhou krásnou holandskou ženou s perfektnou postavou a vzhľadom je modelka Romee Strijd, ktorú určite poznáte z mól Victoria's Secret prehliadok. Prostredníctvom YouTube videí svojim divákom a fanúšikom odhaľuje život modelky, ktorý nie je tak ľahký, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Očaria vás nie len dni nabité photoshootmi, prehliadkami a cestovaním z jednej krajiny do druhej, ale aj jej neskutočná charizma.

@marketafrank Jednou z mojich obľúbenkýň na českej YouTube, blogerskej a instagramovej scéne, je vždy dobre naladená Marketa Frank, ku ktorej som sa dostala len nedávno, no jej videí nemám nikdy dosť. Zahltí vás jej neskutočná pozitívna energia, pokora, priateľskosť, veľký úsmev na tvári a veľmi rýchlo si ju a jej tvorbu zamilujete.

@petush.nasklee Zo zahraničia sa presúvame k nám, na Slovensko. Aj napriek tomu, že YouTube, blogovanie a instagram u nás nevládne ešte v takej kvalite a množstve, ako v zahraničí, niekoľko skvelých influencerov s kvalitnou tvorbou a obsahom máme aj my! Jednou z mojich slovenských obľúbenkýň je Petush z blogu NASKLEE, ktorú podľa mňa väčšina z vás bude poznať, pretože aj ja som sa k nej dostala prostredníctvom inej blogerky. Okrem skvelých blogových príspekov, ktoré vždy majú hlavu a pätu, Petush natáča aj na YouTube a jej tvorbu mám neskutočne rada! Či natočí video alebo napíše článok na akúkoľvek tému, od Petush ma to jednoducho baví a vôbec mi neprekáža, že sa ma konkrétna téma momentálne netýka. 


Kto je Vašim obľúbeným influencerom? Čo hovoríte na slovenskú a českú tvorbu? Našli ste v článku nejakú známu tvár?



28 comments

  1. Z tvých zmíněných znám a sleduji akorát Marketu Frank:) Ostatní profily mě ale také zaujaly!

    S láskou,
    ELIS MINAROVÁ

    ReplyDelete
  2. Z těchto znám jen Markétu Frank a zároveň patří mezi moje nejoblíbenější!

    ReplyDelete
  3. Super post a děkuji za tipy koho sledovat :)

    ReplyDelete
  4. Ani jednu nepoznám, takže děkuji za tipy. Půjdu to k nim omrknout.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  5. Já jsem ráda, že stíhám svoje oblíbené cz&sk :D peťku mám ráda, pak hanneton monde, helluno, lonnie l to je tak nějak vše :) na zbytek mrknu občas

    ReplyDelete
  6. Markétu mám také moc ráda, občas bych brala být tak dobře naladěná a sršet úsměvem jako ona :) Ostatní neznám.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  7. Já úplně moc ty známé influencery nesleduju, takže z tvého výběru znám jen Markétku Frank, která je hrozně moc sympatická :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  8. Skoro nikoho neznám, dík za inspiraci, juknu na ně:D.
    Windy pink style

    ReplyDelete
  9. Zahraničné influencierky nepoznám, no musím súhlasiť o tom čo si napísala o Petush z Nasklee. Je to jedna úžasná blogerka, youtuberka. :)

    ReplyDelete
  10. Ohh these accounts are so beautiful. Thanks for sharing your favorites!

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete
  11. jedina influencerka, ktoru ja poznam je Natallipa (Instagram - @nataliapazicka). a mozno este aj Moma (Instagram - @momahornakova) sa pomaly, ale isto stava celkom dobrou influencerkou. inak zo zahranicia nepoznam vobec nikoho. samozrejme pozeram nejake youtube kanaly, ale su to skor kanaly zamerane na komediu a nie zivotny styl.
    musim povedat, ze baby, ktore spominas az tak nie su mojou salkou kavy. pozrela som si, ake videa vydavaju a myslim, ze nic pre mna. ale clanok je to velmi zaujimavy, niekoho mozno tieto influencerky oslovia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Každý máme iný vkus, takže je úplne v poriadku, že sa s mojím výberom veľmi nestotožňuješ :) Moma napríklad zase nie je mojou šálkou kávy

      Delete
  12. Thank you for sharing. I've visited them and follow a few :)

    ReplyDelete
  13. Sice tedy jsem slyšela pouze o blogu nasklee, jinak ne, nedivím se ale, že je sleduješ. :) Já se spíš asi soustředím na takové ty "travel" influencery, ale nedokážu si vybrat ty nejoblíbenější. :D

    ReplyDelete
  14. Musím se přoznat, že neznám ani jednu slečnu. U těch zahraničích se nedivím - nesleduju je. Ale u těch našich mě to docela překvapilo. Takže děkuji za tipy :)

    Gabux

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite sa oplatí pozrieť si ich tvorbu :)

      Delete
  15. That's an interesting post :) tbh i didn't know
    about any of the ones you mention!!
    thanks for sharing, kisses :)

    My blog - Lalabetterdayz

    ReplyDelete
  16. Bože, aké krásne ženské sú to všetko. :D Poznám a sledujem len Peťu. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  17. Kelsey Simone sleduju aj já a její osobnost tvoří s jejím instagramem fakt parádní kombo :) a ty další neznám, ale už žhavím instagram a mrknu se na ně :) sama hledám inspiraci jak na instagramu tak aj dost na we heart it :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úplne s tebou súhlasím :) Kelsey je skvelá!

      Delete
  18. Skvělý článek, z holek neznám ani jednu, takže děkuji za seznámení :).
    Beauty by K.

    ReplyDelete
  19. Díky za tipy<3 Markétka je nejlepší, taková milá osoba tu chyběla!!:))) Já miluju IG @christinalichi a @carlotaweberm !

    ReplyDelete
  20. Petty image je skvelá. Ja sledujem hlavne slovenskú a českú blogo a youtubue scénu. Z youtube mám ešte rada Tinu Nate, Zrkadielko či Barušminky. No a z blogov asi hlavne Margifashion, za beauty Kaviareň u mačky a Lifeinpictures by Lu.
    Bianka

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.