AUSTRIA TRIP | LINDAU #1

Lindau, Germany
Určite ste si všimli, že som niekoľko dní na blogu nebola priveľmi aktívna. Dôvodom bol práve nedostatok času a menší trip do Rakúska, kde sme strávili týždeň. Väčšinu miest, ktoré som tam navštívila, som s vami aspoň z časti zdieľala prostredníctvom blogového instagramu, no dnes vám prinášam prvý článok, ktorý bude celý o jednom nádhernom mieste, ktoré bolo našou prvou zástavkou a tým je mesto Lindau. Aj napriek tomu, že som chcela celý týždeň napchať do jedného článku, rozhodla som sa, že najlepším riešením bude práve séria článkov venovaná tomuto tripu. Fotiek mám strašne veľa a veľmi rada by som vám chcela ukázať tú krásu, ktorú som mala možnosť vidieť a spoznať ja! Vrhnime sa teda na prvý z nich!


Aj napriek tomu, že sme sa nachádzali v Rakúsku, prvou zastávkou bolo nádherné nemecké mesto Lindau, ktoré sa od Rakúska nachádza len niekoľko minút. Mesto je typické predovšetkým svojim krásnym prístavom a Bodamským jazerom, ktoré sa tiahne naprieč niekoľkými štátmi. Po tom, ako sme vystúpili z vlaku, naskytol sa nám nádherný pohľad na toto malebné mestečko.




Keďže každý prístav musí mať aj svoj maják, výnimkou nebol ani prístav v Lindau. Jazero je neskutočne veľké a okrem luxusných lodí sme mohli vidieť aj vzducholoď, ktorú som videla úplne prvýkrát, wohoo! Celkovo na mňa mesto pôsobilo veľmi luxusne a malo veľmi príjemnú atmosféru.


Nemôžem zabudnúť vychváliť ani krásnu halu vlakovej stanice, ktorá bola v starom klasickom štýle!







Po preskúmaní prístavu sme sa túlali čarovnými uličkami Lindau plnými nádhernej architektúry. Radšej ani nepočítam, koľkokrát som už v tomto článku použila slovo "nádherný" a "krásny", ale inak sa toto mesto jednoducho vystihnúť nedá, veď posúďte sami!




Aké miesto ste naposledy navštívili Vy? Mali ste už možnosť navštíviť mesto Lindau? Aký máte vzťah k prístavným mestám? Páčia sa Vám?



14 comments

  1. Absolutely gorgeous photos!! I love this place ♥
    xoxo

    New post

    ReplyDelete
  2. Páni, to je krásné město :) Fotky jsou nádjerné :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  3. Nádherné fotky, muselo tam být hezky a vzducholoď jsem taky ještě neviděla. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. Taková města mě zase tolik nelákají, nicméně rozhodně alespoň jednou bych se do něj chtěla podívat. A díky tvým krásným fotkám když už, tak budu uvažovat o tomto. :)

    ReplyDelete
  5. Prenádherné fotky, fakt každá jedna je dokonalá. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  6. Nádherné místo a ještě krásnější fotky! :)

    ReplyDelete
  7. Moc krásné fotky, v jakém programu je upravuješ? :) Ten efekt je strašně krásný, neuvěřitelně fotky prokoukly!

    S láskou,
    ELIS MINAROVÁ

    ReplyDelete
  8. WOW!!! Tak to je brutálne kúzelné miesto! A dokonalé fotky, ako vždy ♥

    C a n d y G r a n t

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.