BALEA PLEŤOVÉ MASKY | II.

Prajem Vám krásnu nedeľu! Dnes tu mám pre Vás novú recenziu na ďalšie pleťové masky od značky Balea. Keďže skúšanie masiek mám v obľube a rovnako tak značku Balea, rozhodla som sa pokračovať v ich testovaní. Jeden článok plný recenzií na masky tejto značky ste už na blogu mohli vidieť dávnejšie, no pre tie, ktoré ho ešte nečítali, prikladám ho aj SEM. Vrhnime sa teda rovno na recenzovanie!


Balea Tuchmaske Hippie Vibe 

Medzi prvú, z dnes recenzovaných masiek, patrí pleťová maska s mandľovým olejom a kyselinou hyalurónovou, ktorá nesie názov "Hippie Vibe". Jedná sa o klasickú bezfarebnú látkovú masku, ktorá má pleti dodať potrebnú hydratáciu. Maska má krásnu vôňu a na pleti je veľmi príjemná a chladí. Po 10 minútach pleť ostala vláčna, no myslím, že nájdete aj lepšie hydratačné masky, ako je táto. Keďže obsahuje kyselinu hyalurónovú, očakávala som aspoň nejaké vypnutie pleti, no žiadneho som sa nečakala. V tomto prípade vám teda odporúčam radšej látkovú masku Vital od Balea, ktorá pleť nádherne vypne a rozžiari. Na pleti však ostalo málo zvyškov, ktoré sa po vmasírovaní do pleti pekne vstrebali.



Balea Tuchmaske Blütemzauber - "Kvetinový zázrak"

Pleťová maska s názvom "Kvetinový zázrak" je jednou z plátených masiek kvetinovej limitovanej edície. Okrem krásneho obalu má aj nádhernú potlač. Látková maska poskytuje pleti intenzívnu hydratáciu, je vhodná pre všetky typy pleti. Po 10 minútach by ste mali nadobudnúť pocit sviežej a krásne voňavej pleti. Maska má naozaj nádhernú kvetinovú vôňu pripomínajúcu ruže. Aplikácia je rýchla a bez ďalších vrstiev, ktoré by ste pred aplikovaním museli dávať dole. Čo sa týka hydratácie, v tomto prípade bola pleť hydratovaná oveľa viac, ako pri predchádzajúcej maske, no stále to nebola žiadna sláva. Zvyškov ostalo na pleti viac aj po ich vmasírovaní. 



Balea Tuchmaske Blütemtraum - "Kvetinový sen"

Ďalšou pleťovou maskou z kvetinovej limitovanej edície je látkova pleťová maska s názvom "Kvetinový sen". Rovnako ako jej predchodkyňa, aj táto sľubuje intenzívne hydratovanú pleť. Obsahuje výťažky z čerešňových kvetov, vďaka ktorým maska nádherne vonia. Obsahuje aj kyselinu hyalurónovú a je vhodná pre všetky typy pleti. Opäť, maska s krásnym obalom a potlačou, no s úplne rovnakým efektom, ako aj maska "Kvetinový zázrak". Pokiaľ máte rady masky, určite je skvelé ju vyskúšať, pretože je to zase niečo iné, nové, no ani od nej netreba veľa očakávať. Príde mi, že skôr je jej účelom trošku obzvláštniť vašu beauty rutinu, ako mať nejaký viditeľný efekt a účinok.



Balea Peel-off Mask Time to Glamour

Poslednou maskou, ktorú tu dnes pre vás mám, je táto peel-off pleťová maska "Time to Glamour". Pleťová maska s extraktom z morských rias pre normálnu a zmiešanú pleť sľubuje hĺbkové vyčistenie pórov a odstránenie zvyškov nečistôt. Pleť má po nej pôsobiť pôvabne a okrem toho má maska pomáhať pri problémoch s akné a čiernymi bodkami. 

Čo sa týka môjho názoru, podľa mňa je to len ďalšia "fancy" maska, ktorú je zábava vyskúšať, ale radikálne vašej pleti nepomôže. Po otvorení vás omámi nádherná vôňa pripomínajúca aviváž, ktorá pre niekoho môže byť po čase nepríjemná a silná. Maska má krásnu tyrkysovú farbu s metalickým efektom. (Už len kvôli tomuto je zábava ju vyskúšať!) Jej konzistencia je však príliš lepkavá a veľmi ťažko sa s ňou pracuje, na štetec rovno zabudnite. Po jej nanesení, bolo na vyrážkach cítiť jemné pálenie, ktoré však netrvalo dlho. Jedno balenie je vám klasicky vydrží na 2 aplikácie a masku je odporúčané používať 1-2x do týždňa, čo je pre nejaký viditeľný efekt podľa mňa dosť málo. Maska zasychá približne 15 minút, no záleží to aj od nanesenej vrstvy. 

Čo sa ale týka samotného efektu masky, bohužiaľ som taktiež nespozorovala žiadne zmeny. Pleť bola možno ľahko prečistená na povrchu, ale o hĺbkovom čistení môžete snívať. Maska na niektorých miestach ani len nevydepilovala chĺpky na tvári a nie to ešte aby hĺbkovo čistila póry. Takže ako aj pri tých predchádzajúcich, maska je super, pokiaľ chcete vyskúšať niečo nové a trošku sa zabaviť, ale nečakajte žiadny výrazný efekt.


31 comments

  1. latkove masky od Balea som zatial neskusala, nedavno som si kupila tu zlupovaciu, ktoru spominas ako poslednu, ale zatial som ju nevyskusala. ja celkovo tieto masky berie iba ako taku zabavku, pravdupovediac som si nikdy nevsimla, ze by mojej pleti akykolvek produkt nejako pomahal. ale mozno iba nie som dostatocne konzistentna pri ich pouzivani.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pri niektorých maskách som aspoň ja postrehla nejakú menšiu zmenu, ale nikdy to neboli nejaké zázraky :) Každopádne záleží to od konkrétnej masky a možno aj typu pleti

      Delete
  2. Tieto masky vnímam vážne iba ako takú zábavku a nič seriózne, čo by pleti pomáhalo. Sú pekné, zaujímavé a lacné, ale tam to zjavne končí :)Každopádne, pekná recenzia a krásne fotografie :)

    S LÁSKOU, TORILINKA / @Torilinka

    ReplyDelete
  3. Taky si Balea masky kupuji především kvůli vyzkoušení a nic moc od nich vlastně nečekám. Stačí mi alespoň chvilková hydratace a pěkný vzhled masky na mě samozřejmě taky působí, co se koupi týče :)
    Elle about everything

    ReplyDelete
  4. Na masky od této značky se chystám, tak jsem zvědavá :)

    S láskou,
    ELIS MINAROVÁ

    ReplyDelete
  5. Ta maska Vital, to je ta zlatá, že? Tu miluji :-) jinak jsem od Baley zkoušela tu modrou plátýnkovou a ta mě nezaujala, koukám, že jich mají docela dost :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, je to ona :) Aj ja som s ňou bola veľmi spokojná

      Delete
  6. Ta peel off maska je hrozná zbytek jsem nezkoušela

    ReplyDelete
  7. Snad víc než funkčnost masek se mi líbí ty obaly, které mají opravdu vychytané a moc hezké. Já od těchto masek nikdy nečekám žádné zázraky a tak je to většinou velmi příjemné a voňavé. No mám z toho vždycky radost i přes ty nedostatky :)

    ReplyDelete
  8. Naozaj veľmi pekná recenzia a fotky sú tiež mega. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  9. Beautiful post <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.com/2018/09/its-never-late-to-find-yourself.html

    ReplyDelete
  10. Baleu miluju, ale zrovna tyhle masky jsem od ni nezkoušela, ale asi si nějakou zakoupím!

    ReplyDelete
  11. Hmm zajímavé tipy, určitě mrknu, až půjdu do drogerky. Líbí se mi, že mají pořád nějaké novinky :-) někde jsem třeba viděla, že mají nově i kávové peelingy :-) ty obaly jsou ale vážně pecka!
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tie kávové peelingy som myslím postrehla aj ja :)

      Delete
  12. Myslím, že po prvním použití člověk většinou nemůže čekat, že to s jeho pletí něco udělá :) Chce to používat min 1-2 měsíce, aby se projevil nějaký výsledek. Já musím za sebe říct, že mě prostě jen baví ty masky používat :D :D Na holčičí chvilky jsou boží!

    WantBeFitM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Že by to niečo urobilo s pleťou som si nevšimla ani pri ďalších použitiach, no sú masky, pri ktorých bol výsledok skvelý už hneď po prvom použití :)

      Delete
  13. Tu poslední bych vyzkoušela, ale opravdu asi čistě pro ten efekt. :D Ty květinové musí být super, masky od balei si chválí snad každý. :)

    ReplyDelete
  14. Masky vypadají pěkně, ale tyhle plátýnkové nemám moc ráda. Spíš mé pleti škodí, ale třeba je to proto, že jsem na ně přecitlivělá. Já mám ráda ty slupovací masky. S těma je vždycky zábava :D
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  15. Hned mě zaujaly ty pytlíčky. Ty se jim fakt povedly. Já ráda v drogerkách okukuju masky, mám ale teď zákaz, protože jich mám plnou koupelnu a nestíhám :D

    MagicBeautyLife

    ReplyDelete
  16. Nemôžem si pomôcť, hrozne ma bavia tie ich balenia. :D Inak si však Balea masky nekupujem, lebo som mala raz jednu veľmi nepríjemnú skúsenosť, pri ktorej mi skoro vypálilo oči, a už sa ich celkom bojím. :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  17. Zatím jsem nezkoušela ani jednu, doma mám ještě spoustu masek na vyzkoušení od jiných značek, tak možná pak. :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  18. Balea masky su pre mna must, vzdy ked idem do DMky tak si ich kupim neskutocne vela a baví ma ich skúsat avšak tieto som ešte nevidela. Vyzerajú skvelo určite keď ich uvidím tak si ich kúpim. Krásny článok a aj blog! :)
    xx Mon
    https://lifebymon.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veľmi pekne ti ďakujem! Určite niektoré z nich vyskúšaj :)

      Delete
  19. Já na Balee miluju hlavně balení a vůně! Nějaké skvělé účinky na hezkou pleť bych ani nečekala:)) Ale určitě nějakou vyzkouším:))

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.