AUSTRIA TRIP | BREGENZ & BLUDENZ #3

Bregenz, Austria
V dnešnom poslednom článku venovanom nášmu tripu do Rakúska by som vám chcela ukázať a predstaviť dve ďalšie miesta, na ktoré sme sa boli pozrieť a tými miestami sú Bregenz a Bludenz. Tento článok opäť nadväzuje na dva prechádzajúce, takže pokiaľ ste ich ešte nevideli, určite si ich nezabudnite pozrieť! Nájdete v nich krásne miesta, ktoré určite stoja za vašu pozornosť!


Prvým by som začala mestom Bregenz. V Bregenzi sme boli viac-menej len pri jazere, konkrétne Bodamskom jazere, ktoré, ak ste čítali predchádzajúce články, ste už mohli vidieť pri návšteve nemeckého Lindau. V Bregenzi je však toto jazero trošku iné a to najmä tým, že na ňom nájdete takúto scénu, ktorá je postavená vrámci hudobného festivalu. Každé dva roky (aspoň myslím) sa téma a celkový vzhľad  tejto scény mení a tento rok niesla názov Carmen. Na pódiu sa odohrávali nie len hudobné, ale aj divadelné predstavenia, no bohužiaľ počas našej návštevy už bolo po festivale. Aj napriek tomu však bolo skvelé naživo vidieť celé spracovanie tejto scény a jej kulís.




V Bregenzi je aj menší prístav, kde na vás na každom rohu striehnu čajky a taktiež veľmi pekný a príjemný parčík na relax či prechádzku. Nájdete tam aj sedenie a malé reštaurácie, no väčšina z nich bola už kvôli končiacej sezóne zavretá. Aj keď sme z Bregenzu videli len kúsok, aj ten bol veľmi pekný.



Ďalej sa presúvame do mesta Bludenz, v ktorom sme trávili taktiež dosť času, avšak väčšinu len v nákupnom centre. Aj napriek tomu, že sme v centre mesta boli len raz, vyzeralo veľmi pekne a jednalo sa o takú tu typickú architektúru, ktorú vidíte v horských mestách. Avšak najkrajšiu mal podľa mňa práve Feldkirch či Schrunz. V Bludenzi sme navštívili predajňu Milky, ktorá sa nachádzala hneď priamo v areáli fabriky Milka. Dali sa tam kúpiť výrobky nie len tejto značky a pokojne by ste tam nechali aj celú peňaženku. Najlepším zážitkom však bol práve moment, kedy čokoládu varili a tak ňou voňalo doslova celé mesto!



Čo hovoríte na mesto Bregenz? Chceli by ste ho navštíviť? Máte rady podobné festivaly?




19 comments

  1. Nádherné fotky! V Rakousku jsem nikdy takhle na výletě nebyla, pouze projížděla.

    ReplyDelete
  2. SKvelé fotky! A video je super tiež! Predsalen je iné pozrieť sa na tie miesta skrz video ako fotky :) Ja by som nevedela natočiť a zostrihať ani takéto, takže len tak ďalej :)

    ReplyDelete
  3. O Bregenzi jsem měla prezentaci a právě proto, když jsem viděla fotku, jsem hned věděla :D Moc bych se chtěla podívat a vidět alespoň ty scény, ten festival samotný je taky zajímavý, ale určitě tam bude moc lidí.
    Výrobu milky závidím, asi bych tam do té čokolády vlítla po hlavě :D

    ReplyDelete
  4. Myslim si, že tam by se mi velmi libiloo :) Moc děkuju za všechny tipyy

    ReplyDelete
  5. Ta scéna "z jezera" je zajímavá, vůbec jsem netušila, že tam něco takového stojí. K Bodenskému jezeru bych se ráda taky podívala.
    Ouuu, Milka :D Asi bych utratila hodně peněz, no .. :D

    Written by M*

    ReplyDelete
  6. Až ma to rovno teraz ťahá do Rakúska, keď tie fotky vidím... ♥

    ReplyDelete
  7. I love the photos! Where do you edit them?

    londonkidx.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Ta scéna na jezeře na první fotce je dechberoucí! To bych chtěla vidět na vlastní oči, protože na fotce to vypadá užasně a věřím, že naživo ještě víc :)

    ReplyDelete
  9. Náhodou je to video hrozně super! :) Festivaly moc nemusím, kvůli přítomnosti velkého množství lidí :) Ta prodejna milky musel být zážitek! Tam bych se taky ráda podívala, vůbec by mě ale nenapadlo, že bych mohla něco takového navštívit :) Jak sama píšeš, i moje peněženka by tam dost plakala :D Mají tam jiný výběr než je v čr co se týče příchutí? :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
  10. Bol to naozaj skvelý zážitok :) Myslím, že príchute produktov neboli až tak odlišné, skôr v niektorých prípadoch iba samotné produkty a ich prevedenie, ale väčšina z nich je dostupná aj tu :)

    ReplyDelete
  11. Ty ruce jsou děsivé, zajímavé, ale vypadají opravdu jako živé. :D

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.