DM - HEALTH BOX

Dnes tu mám pre Vás opäť článok venovaný najnovšiemu DM boxu a som neskutočne šťastná, že som ho stihla skôr, ako sa úplne vypredal. Tentokrát box niesol názov Health Box a mal byť zameraný viac na zdravý životný štýl. Sama za seba musím povedať, že ten celkový design augustového DM boxu bol naozaj krásny a veľmi podarený, no ten obsah! Myslím, že tam nebola ani jedna vec, pri ktorej by som si nepovedala, wow, to vyzerá skvelo!


V boxíku bola tentokrát prevaha zdravých dobrôt a maškŕt, no nachádzalo sa tam aj niekoľko beauty produktov, ktoré ma veľmi potešili! Milujem takéto tématické boxy, ktoré sú jednoducho vyšperkované do poslednej bodky a ani Vám poriadne neviem opísať to, ako som sa mu potešila. Aj napriek tomu, že som si nestihla objednať ten júlový, článok o boxe z mesiaca Jún nájdete TU, určite si nezabudnite pozrieť ani ten! Bez ďalších zbytočných rečí sa rovno pusťme do "vybaľovania" produktov, ktoré sa v tomto boxe ukrývali.


Prvým produktom, ktorý sa v Health Boxe nachádzal, bola BODY&FUTURE vitamínová voda Antiox s príchuťou granátového jablka a brusnicami. Sama neviem, či som tento druh vody vôbec niekedy mala, no viem, že sa na nej v drogérii DM veľakrát pozerám a tak som rada, že ju konečne môžem vyskúšať.

Druhým a zároveň aj posledným nápojom, ktorý sa v boxe ukrýval, bol jahodový nápoj s kúskami kokosu Nata de coco. Pred nejakou dobou som vyskúšala jeden z týchto nápojov, no konkrétne to bola práve chuť liči a kokos a mala som z toho veľmi zmiešané pocity. Voda bola chutná, no prišla mi až príliš sladká a chuť celkom umelá, takže som zvedavá, ako u mňa obíde práve táto príchuť.

Krekry a rôzne sušienky mám neskutočne rada a obzvlášť, keď majú rôzne, niekedy pre mňa až nezvyčajné a nové príchute a práve tieto chrumkavé krekry s červenou repou z bio rady DM ma veľmi zaujali! Nikdy som nemala problém so zeleninu (až na niektoré malé výnimky, samozrejme 😌🙈) a vždy ma zaujala jej chuť v rôznych možných podobách, takže pevne verím, že aj tieto budú chutné a hlavne zdravé.

Ďalším produktom je cejlónska škorica v mede od JUVAMED. Zo začiatku som mala z tohto produktu zmiešané pocity, keďže som o ničom podobnom ešte nepočula, no med u nás doma raz za čas frčí a celkovo nám veľmi chutí a o škorici radšej ani nehovorím. Takže som veľmi zvedavá, aká bude jeho chuť! Taktiež som na stránke DM našla zázvor v mede od rovnakého výrobcu, ktorý bude určite skvelý na nadchádzajúce sychravé obdobie! (A áno, uvedomujem si, že je asi tak za polovicou letného mesiaca, no moje srdce jednoducho patrí jeseni.)

Z mini balenia mojich obľúbených ryžových chlebíkov s bielou čokoládou od Racio som sa taktiež tešila! Kedysi som ich mohla jesť po tonách a nikdy som sa ich neprejedla. No a toto rozkošné balenie je proste skvelé!

Ďalším, opäť veľmi chutne vyzerajúcim produktom, sú jablkové bio hrudky so škoricou a vločkami, čo je pre mňa priam stvorená kombinácia mojich obľúbených chutí. Musím sa priznať, že po produktoch tejto značky som sa pokukovala už odvtedy, ako som ju v DM prvýkrát uvidela, no vlastne som si to uvedomila až pri tomto DM boxe. Biopekárna Zemanka má taktiež široký výber produktov, takže si určite každý príde na svoje. No a ja rozhodne musím vyskúšať aj ich bio perníčky!

Jedným z produktom od značky LaGracie bola aj táto chia kaša s banánom a kakaovými bôbmi Run-ní ptáče, ktorá obsahuje veľa minerálnych látok, antioxidantov, vitamínov a navyše je aj gluten free.

A druhým produktom značky LaGracie boli zas müsli s višňami a kakaom Bezlepkáč, ktoré sú vhodné pre veganov a vegetariánov, opäť je tento produkt gluten free a okrem toho vyzerá veľmi chutne!

Ja ako veľká fanúšička Ricola cukríkov som sa potešila aj týmto klasickým, ktoré ani neviem, či som niekedy vyskúšala. Väčšinou si kupujem buď tie alpské alebo s čiernou bazou (oba druhy sú mimochodom veľmi chutné a perfektné na hrdlo, takže určite odporúčam) a nikdy neskončím len pri jednom balení.

Ďalším produktom boli mentolové cukríky CleanBreath od Smint bez obsahu cukru v malom plechovom balení.

Ďalej sa presúvame na beauty produkty, ktoré som si našla v DM boxe. Prvým z nich bol škoricový balzám od značky Herbamedicus, ktorý tlmí prejavy celulitídy a čo si budeme hovoriť, celulitídu má každá z nás a tak som na jeho účinky veľmi zvedavá!

Druhým kozmetickým produktom je zubná pasta s čiernym uhlím a extraktom Teavigo od značky Ecodenta. Jedná sa o bieliacu pastu, ktorá sľubuje krásne biele a zdravé zuby, tak uvidíme, či aj naozaj splní to, čo opisuje.

Posledným, a to nie len beauty produktom, je extra mäkká zubná kefka EcoHeart, ktorá má jednoducho krásny obal a žasla som nad ňou nejakú tu minútu. No nevyzerá to nádherne?


Čo hovoríte na najnovší DM box? Stihli ste si ho objednať? Ktorý produkt Vás zaujal najviac a reálne by ste si ho kúpili?




34 comments

  1. Tenhle box jsem původně nechtěla, ale teď si to vyčítám :D poučení pro příště - ber všechno :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj ja som najprv váhala, ale potom som si povedala, že hádam niečo využijem a som teda veľmi spokojná, že som si ho objednala :)

      Delete
  2. Boxík vypadá super! :) Já si balíček ještě žádný neobjednala, ale doufám, že mi to někdy vyjde! :D
    Já z těchto věcí ochutnala od značky Zemana kokosky a byly vážně skvělý! :) a ten kartáček vypadá fakt dobře:)

    Shard of Dreams

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mňam! Tak tie musím tiež vyskúšať :)

      Delete
  3. Wow! This box is fantastic!! I love the products *o*
    Have a great week! xoxo

    New post: Travelling to Greece

    ReplyDelete
  4. Tenhle boxík by potěšil i mně! :) Určitě sem pak hoď recenzi na skořicový balzám proti celulitidě :D sama bych to potřebovala.

    TheWayByA

    ReplyDelete
  5. Beautiful photos! I love your blog! I stay for longer, follow your blog ♥


    http://istotaludzkaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Na můj vkus je tam málo kosmetiky, ale to se dalo podle názvu očekávat. Jinak se určitě oplatil a obsah je pěkný.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj ja som si myslela, že sa tam objaví väčšie množstvo (prírodnej) kozmetiky, ale aj tak ma obsah veľmi potešil :)

      Delete
  7. O DM boxu jsem ještě neslyšela, ale teď jsem se na něj mrkla na stránkách..a Páni! Děkuji za skvělý tip a určitě si ho moc ráda objednám. Příjde mi to levný, což se u boxů moc nevidí.:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemáš za čo :) Box sa určite oplatí, akurát to poštovné môže prísť niekomu predražené

      Delete
  8. Wow, vyzerá fakt dobre, ani som nevedela, že sa teraz také čosi robí. :) Inak krásne fotky!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  9. Akože wow! Tak tento je naozaj vydarený ako obalom, tak obsahom podľa mňa ♥ Ja som doteraz nestihla ani jeden box, odkedy sú v predaji touto novou formou, no dúfam, že jedného dňa budem mať šťastie. Ja by som veľmi rada skúsila tie repové krekry a bezlepkové musli ♥ Mala som z tohoto tú jahodovú vodu s kokosom a za mňa super!

    C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to som na ňu teda o to viac zvedavá! :) Určite sa ti nabudúce podarí box objednať

      Delete
  10. To je moc pěkný box. A ten design? To je paráda. Za mě je nej ta kaše run-ní ptáče, protože tu jsme na Fresh festivalu kupovali i v dalších příchutích a moc nám chutnala. A ten kartáček. Ten chci už dlouho vyzkoušet :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
    Replies
    1. V poslednej dobe som si kaše obľúbila oveľa viac a kedysi som ich vôbec nejedávala, som veľmi zvedavá, či rovnako nadchne aj mňa! :)

      Delete
  11. That stuffs looks interesting !
    Your blog is so much inspirative. Do you want we to follow each other ?
    Let me know in the comments on my blog.
    Visit me,Coccinella

    ReplyDelete
  12. Nestihla jsem, boxy neobjdnávám, ale moc se mi líbí :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  13. Téda, já vůbec nevím, že nějaký takový boxík je! :-O Produkty ale vypadají naprosto bombově! Zrovna na tu pastu a kartáček jsem dneska koukala v jednom obchodě :D

    ReplyDelete
  14. Ten design je krásný! a produkty uvnitř jsou super. Z toho co tu máš si někdy koupím takové ty jablečné "sušenky" se skořicii :) ty jsou výborné a moc mi chutnají! Ochutnat bych chtěla ten jahodový nápoj s kokosem a mimochodem..ten kartáček je fakt hezky zabalený! :D :)

    ReplyDelete
  15. Tenhle bych brala hned, už jen ten design je fakt moc pěkný. A celkově to, co box obsahuje je super, já bych asi akorát vynechala ty krekry s červenou řepou, stačily mi chipsy a od té doby podporuji jen čistě samotnou červenou řepu. :D A super plus je ten kartáček, zrovna jsem o kompostovatelném uvažovala:)

    ReplyDelete
  16. Hi dear! Nice review. :)
    Thanks for visiting my blog and yes we can follow each other. I´ve just followed you, hope you follow back. <3
    https://anastasijakostic.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. This health box looks
    really nice, i didnt know it existed :)
    kisses!!

    My blog - Lalabetterdayz

    ReplyDelete
  18. Vypadá to opravdu moc zajímavě. Boxík jsem si ještě nikdy neobjednala, ale možná ho někdy taky vyzkouším. :) Dost mě zaujala ta první voda. :)

    ReplyDelete
  19. Já jsem si nedávno objednala balíček výrobků od Legracie :D. Všeobecně mám ráda rozbalování balíků, které si objednám :D. A zkoušení nových věcí taky. "Tvůj" boxík vypadá zajímavě - já bohužel na kosmetiku moc nejsem, takže kosmetický balíček bych moc neocenila, ale tenhle by se mi líbil :). Na tu pastu jsem se dříve totiž dívala! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rozbaľovanie balíkov a všeobecne vecí mám rada aj ja! Či už jeho obsah poznáš alebo nie, nikdy nevieš, čo máš čakať a to je na tom to skvelé. :) Aspoň teda vo väčšine prípadov! :D

      Delete
  20. Teda dm box vypadá suprově! Musím se podívat, jestli je i u nás v ČR :)

    Gabux

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.