CATRICE SPECTRA LIGHT & DERMACOL 5 DAY STAY NAIL POLISHES

Aj keď príprava tohto článku trvala nejaký ten čas, som rada, že Vám ho sem konečne môžem pridať! Je ním nová recenzia a to tentokrát na dva laky na nechty - Catrice Spectra Light a Dermacol 5 Day Stay. Síce veľmi rada skúšam nové kozmetické produkty, pri farbách lakoch na nechty až taká odvážna nie som a väčšinou si volím jemné farby, nech je akákoľvek sezóna. Nie vždy rada experimentujem s farbami a tak som si bola trošku neistá, či vôbec tieto dva konkrétne laky na nechty využijem, no opak je pravdou! Ak ste zvedavé, aké som si na ne utvorila názor, určite pokračujte v čítaní celého článku!


Oba laky na nechty ste už mohli vidieť v tomto článku venovanému letnému DM boxu, v ktorom sa nachádzali. Ako som už spomenula v úvode, som skôr na jemné odtiene a tak som miestami mala pochybnosti, aké bude využitie práve týchto dvoch konkrétnych lakov, aj keď sú v mojej milovanej, ružovej farbe. A musím povedať, že keď to tak teraz celé zhodnotím, som veľmi rada, že mi práve tieto dva pribudli do zbierky, pretože sama od seba by som do nich pravdepodobne nešla a to by bola veľká škoda, pretože jednoducho skvelé!


Catrice Spectra Light Nail Polish - 02 Iridescent Illusion

Prvým začnem lakom na nechty Spectra Light od Catrice v odtieni 02 Iridescent Illusion. Jedná sa o lak na nechty s holografickým efektom v jemných ružovo-fialových odleskoch. Lak má zaisťovať vysoký lesk, pohodlne sa nanášať a má mať dlhotrvajúcu výdrž a musím povedať, že všetky tieto tri sľubované veci sú aj splnené, čo ma veľmi milo prekvapilo!

Štetček laku na nechty je akurát v primeranej veľkosti k nechtu a tak sa lak veľmi dobre, rýchlo a najmä precízne nanáša. Okrem šikovného nanášania, je veľkým plusom aj rýchle zasychanie, ktoré trvá naozaj len niekoľko sekúnd a výsledok je nádherný! Nikdy som nebola na holografické laky na nechty, no tento je naozaj krásny a zároveň nie je nijako divoký ani gýčový. Lak na nechtoch pôsobil pekne 3-4 dni a potom sa na niektorých nechtoch začal mierne olupovať. Asi po 6 dňoch sa začal po namáčaní rúk mierne vrásniť pri nechtovej kožičke a po týždni nosenia sa začal ošuchávať. Za mňa ho určite odporúčam vyskúšať, ak chcete aspoň trošku vykročiť z nejakých rutinných farieb a vyskúšať niečo nové.



Dermacol 5 Day Stay Longlasting Nail Polish - 35 Pink Ride

Druhým lakom na nechty je extrémne dlhotrvajúci lak na nechty od značky Dermacol z rady 5 Day Stay v odtieni 35 Pink Ride. Lak sa vyznačuje tým, že má na nechtoch vyzerať perfektne po dobu 5 dní bez toho, aby sa olupoval, vybledol alebo stratil lesk a ja s tými sľubovanými vlastnosťami len a len súhlasím. Rovnako ako aj pri laku od Catrice, aj v tomto prípade má lak na nechty skvelý štetček, s ktorým je nanášanie ľahké a bezproblémové. Opäť oceňujem veľmi rýchle zasychanie a veľmi pekne vyzerajúci odtieň už len po prvej nanesenej vrstve. Pri druhej vrstve je farba intenzívnejšia a pôsobí gélovým efektom. Lak na nechtoch vydržal a stále vyzeral dobre, ako pri jeho nanesení presne 5 dní, potom ho už bolo potrebné odlakovať alebo aspoň prelakovať. Za mňa opäť výborný a hlavne veľmi kvalitný lak na nechty, ktorý odporúčam vyskúšať!



24 comments

  1. Vypadají dost dobře. :) já si nemůžu pomoct, ale mě se na mě líbí gelové umělé nehty :D přemýšlím,že bych si udělala kurz a dělala je doma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gélové nechty sú krásne, vyskúšala som ich aj ja od profesionálky :)

      Delete
  2. To sú krásne laky! ♥ A máš veľmi pekné nechty!
    Ja som inak kedysi mala vo svojej zbierke lakov všemožné odtiene, no časom sa to u mňa tak akosi okresalo a zostali mi len také decentnejšie a klasické odtiene. Ako ale chodím na gél, tak sa zase rada sem tam „odviažem“ a zvolím napríklad aj zelenú, ktorú inak veľmi nemusím :D

    C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veľmi pekne ti ďakujem! Pri gélových nechtoch som bola oveľa viac odvážna aj ja, no stále som si aj tak snažila udržať tú svoju paletu farieb a vzorov, ktorá sa mi páčila a bola mi príjemná :)

      Delete
  3. Jsou to nádherné odstíny, ale trošičku více se mi líbí ten od Dermacolu.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. Odstíny laků jsou moc opravdu moc hezké :) Úplně se mi hodí k létu :)

    everyday-lifecz.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Tie tvoje dokonalé fotky <3 Milujem tieto Dermacol laky, mám snáď všetky :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! Ja mám taký pocit, že práve tento lak na nechty bol od Dermacolu mojim prvým, no určite by som ich rada vyskúšala viac :)

      Delete
  6. I love both colors, perfect for a summery manicure! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  7. Ty jo, ten lak od Dermacolu je úžasný! Ta barva je nádherná! Tyto barvy mám přes léto nejradši a to hlavně na nehtech na nohou :)

    S láskou,
    ELIS MINAROVÁ

    ReplyDelete
  8. Oba se mi líbí, ale spíše bych zkusila Dermacol, Catrice není u nás ve městě dostupná značka. :)
    Somethingbykate

    ReplyDelete
  9. Barvy jsou povedé. Ale já jsem teď ujetá na gel laky. Mám doma i mini UV a LED lampu a dělám si je doma. A miluju to :)

    Gabux

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad kúpou takejto výbavy som v poslednej dobe uvažovala aj ja, ale stále si chcem nechať nechty trošku zregenerovať, keďže som mala po celkom dlhú dobu gélové nechty :)

      Delete
  10. Ja chodim k moji užasné nehtařce, která se o moje nehty stará pravidelně, ale jestli bych si měla jeden z těchto dvou vybrat, tak určitě ten od Dermacolu. Ta barva je naprosto boži!

    ReplyDelete
  11. I really like second nail polish, it has great shade, which reminds me color of watermelon :)

    https://crafty-zone.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Mně se ty holografické líbí:) A ten lak vypadá dobře, i ten od dermacolu:)

    ReplyDelete
  13. So pretty review! :) You asked about following each other, I like your blog - done! :) Also on Instagram


    Kisses from Sara's City

    ReplyDelete
  14. Moc krásné odstíny!:) ten první se mi asi líbí více je takový zajímavý, originální :)

    Shard of Dreams

    ReplyDelete
  15. Ten holografický se mi líbí v tom flakónku, ale na nehtech se mi více líbí ten od Dermacolu :) Super článek!

    TheWayByA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! Som veľmi rada, že sa ti páči :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.