PUPA VAMP! MASCARA DEFINITION & LIGHT INFUSION HIGHLIGHTER

V dnešnom článku by som Vám chcela niečo málo povedať o mojej najnovšej beauty radosti. Od vtedy, ako som prvýkrát počula a vyskúšala značku PUPA Milano, neviem sa jej nabažiť. Neviem prečo, no vždy ak sa jedná o čokoľvek od tejto značky, cítim jedine nadšenie. Nadšenie z prezerania ich produktov či nadšenie pri objavovaní a skúšaní nie len dekoratívnej kozmetiky, ale aj tej, ktorá sa stará o pleť či pokožku. Keď som uvidela, že má aj moja milovaná značka výpredaje a to teda poriadne, netrvalo ani 5 minút a už som mala košík plný produktov, ktoré ma zaujali. Sklamanie prišlo pri zistení ceny poštovného a tak som stránku zavrela a vo vnútri duše, ako správny beauty maniak, dúfala, že rovnaké produkty budú aj v kamenných predajniach a ja si tak konečne budem môcť kúpiť aspoň niečo z toho, čo sa mi tak páčilo. 


Viete si teda následne predstaviť moju radosť, keď som túto sadu zbadala v predajni PUPA v Brne. Keďže na internete som videla len jeden druh tejto sady, trošku ma prekvapilo, že v kamennej predajni boli dva, no rozdielom bol len typ maskary a samozrejme cena. Plná nadšenia som schmatla prvú sadu, ktorú som uvidela (aj keď druhý typ už mali asi aj tak fuč) a ako inak, bola to tá drahšia, no každopádne cena celej sady sa vzhľadom na produkty oplatila tak či tak a nakoniec som zistila, že sa predsa len v tejto mojej sade nachádzala maskara, ktorá sa mi páčila viac, najmä teda kvôli svojej kefke.

Sada bola zlacnená z cca 20€ na 10€, čo som jednoducho nechápala a práve preto som ju musela mať! V krásnej rose-gold krabičke sa nachádzala vylepšená verzia známej PUPA maskary - Vamp! Mascara Definition, veľmi jemný rozjasňovač Light Infusion a menší batôžtek rovnakej farby. Aj napriek tomu, že nie som milovníčkou týchto vrecúšok, tento sa mi páči o niečo viac ako tie ostatné a hádam ho predsa len na niečo využijem. Na záver tohto malého predstavenia produktov by som chcela podotknúť, že maskara aj rozjasňovač sú bez parabénov.

Prvým produktom je rozjasňovač Light Infusion Highlighter, ktorý bol trošku menší, ako som očakávala, no má ideálnu veľkosť, vďaka ktorej sa hravo zmestí do každej kozmetickej taštičky. Musím povedať, že keď som prvýkrát uvidela ako rozjasňovač vyzerá a pôsobí, ihneď som sa do tej farby zamilovala. Okrem ľahkej a hodvábnej textúryveľmi jemný odtieň s krásnymi zlatými odleskmi, ktoré nie sú príliš prehnané. Balenie rozjasňovača má aj malé zrkadielko, ktoré pri takýchto produktoch vždy oceňujem.


Druhým produktom, ktorý Vám v tomto článku predstavím je maskara Vamp! Mascara Definition. Jedná sa o vylepšenú verziu známej maskary Vamp! od PUPY. Maskara sľubuje riasy s mimoriadnym objemom, ktoré sú dokonale oddelené, prirodzene vytvarované a bez hrudiek. Táto maskara je vhodná aj pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek. Čo ma na tejto maskare zaujalo najviac, bol práve typ kefky, ktorý mám ja osobne veľmi rada a príde mi, že riasy vďaka nemu vyzerajú oveľa lepšie, ako pri iných typoch. 


Poslednou vecou, ktorú táto sada obsahovala, bol malý batôžtek v rose-gold farbe. Nikdy sa mi tieto vrecúška nepáčili a stále sa mi jednoducho spájajú so základnou školou, kedy sme v nich nosievali hygienické veci, prezúvky či telesnú, no musím povedať, že tento batôžtek je z istej časti výnimkou, pretože sa mi ako jeden z mála aspoň trošku páči. Aj napriek tomu ho však nevidím na každodenné nosenie. 


Máte radi/y značku PUPA? Kúpili ste si aj Vy niečo v rámci PUPA zliav? Aký produkt tejto značky je Váš najobľúbenejší?




22 comments

  1. Rozjasňovač sice mám, ale nepoužívám. A řasenky mám asi 4 rozdělané :D joo,potřebuji už podzim a zimu, abych se více malovala :D ať to spotřebuju
    V3ronika life

    ReplyDelete
  2. Although I do not know the products, I liked the post and the photos :)

    XoXo
    - Helena Primeira
    - Helena Primeira Youtube
    - Primeira Panos

    ReplyDelete
  3. Moje kamarádka má tu řasenku a je s ní hodně spokojená :) Já mám vyhlídlé aj jiné, tak uvidím :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja už som nad Vamp! maskarou rozmýšľala dlhšie, takže som zvedavá, aká bude :)

      Delete
  4. Very nice post, I like it. Great

    Follow for follow? :)

    http://www.alexandarstanisavljevic.com/

    ReplyDelete
  5. Riasenka vyzerá veľmi fajnovo. :) A hoci mám na tie vrecúška podobný názor ako ty, takéto by som ja asi aj nosila. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  6. Tak to som na ňu teda veľmi zvedavá! :)

    ReplyDelete
  7. S Pupou nemám vůbec žádné zkušenosti, jelikož je to pro mě nová značka, ráda bych vyzkoušela :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite ju vyskúšaj :) Má veľa skvelých produktov

      Delete
  8. Amazing products!!! Thanks for sharing
    XX

    http://www.elblogdebarbaracrespo.com/2018/07/white-buttoned-dress-el-blog-de-barbara-crespo/

    ReplyDelete
  9. Tak tohle je nádherná sada za skvělou cenu. Mně tyhle slevy nějak unikly, ale nevadí. Od Pupy mám jen lak na nehty a ten je dokonalý.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  10. Řasenka mě zaujala má opravdu pěkný kartáček, takové mám taky ráda :).

    TheBlondieTale

    ReplyDelete
  11. I love your blog! It's my first time reading your article and I'm really thrilled with the way you wrote this review, It's awesome and really helpful. I really like these two products and also your photos are amazing. Well done, dear! You have a new follower, can you follow my blog too? Thanks! ♥

    www.iammilitza.com

    ReplyDelete
  12. The highlighter looks divine. It's my favorite to apply, plus a lipstick... all summer long!

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete
  13. Na Pupa se taky chystám. Už se těším co si vyberu. :)
    Medvědova slečna

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.