GET THE STYLE | PART THREE

Radšej ani nechcem vedieť, kedy som naposledy pridala článok do série "Get The Style", no bolo to ešte niekedy počas zimy. Sama neviem, prečo som do tejto rubriky nepridávala častejšie, hľadanie takýchto fashion obrázkov plných inšpirácie ma veľmi baví a rovnako tak aj celý tento koncept článku. Avšak som rada, že tu mám konečne nový článok s letnými outfitmi a tipmi, kde zohnať podobné kúsky. Dúfam, že sa Vám článok bude páčiť a nájdete sa aspoň v nejakom outfite!

Prvým outfitom je tento veľmi jemný a dievčenský look. Ja osobne mám veľmi rada kombináciu denimovej bundy s hocičím, či už je to sukňa, kraťasy alebo šaty a na tomto outfite sa mi páčilo práve obzvláštnenie jednoduchého setu s denimovou bundičkou. K tomu zopár minimalistických šperkov a romantický look je na svete!

Outfit bez "culottes" nesmie chýbať a tak tu jeden mám! Musím sa priznať, že aj napriek tomu, že sa mi tieto nohavice v začiatkoch ich "slávy" veľmi nepáčili, nakoniec som si ich kúpila ja a nič pohodlnejšie a krajšie v šatníku snáď ani nemám. Podľa mňa sa jednoducho stali basic kúskom, ktorý by mala mať v šatníku každá z nás.

Aj keď na koženkové, latexové a rôzne lesklé sukne nie som, tento outfit sa mi veľmi páčil. Tohtoročným trendom sa stali aj kúsky s kockovaným vzorom a v kombinácii so zaujímavým spodkom a kontrastnou farebnou kabelkou vytvoria veľmi trendy look. 

Zladený set šortiek a saka či kimona je presne to, čo už veľmi dlho hľadám a doteraz nadávam, že som si ho nekúpila, keď som ho videla v Bershke za úplne skvelú cenu. Prehľadala som niekoľko obchodov, no našla som len tento na stránke ASOS, ktorý však nepatrí medzi najlacnejšie kúsky. Takže pokiaľ snívate o takomto sete aj vy, určite pozerajte stránku Bershky a dúfajte, že ho opäť naskladnia! 🙈

Jedným z mojich obľúbených outfitov je práve kombinácia jemného čipkovaného tielka so svetríkom. Viem, pravdepodobne tento outfit veľmi nepatrí medzi tie letné, no keďže počasie je momentálne nevyspitateľné, rozhodla som sa Vám ho sem dať. Outfit sa dá podľa mňa pekne skombinovať aj s denimovými či vzorovanými šortkami. Pásikavé s vysokým pásom a rozkošnou mašličkou sú veľmi trendy!

Posledným outfitom je tento krásny outfit priam ako stvorený pre poriadnu fashion maniačku. Trošku je mi ľúto, že som nenašla celý set s dlhými nohavicami, presne ako je to na fotke, no myslím, že aj tento kraťaskový je rozkošný a k pôvodnému sa môže bez problémov rovnať. Aj keď sa v mojom šatníku veci s bodkami nikdy nejak nenachádzali, v poslednej dobe sa mi tento vzor veľmi zapáčil najmä vďaka krásnym jemným a dievčenským šatám a topom, ktoré sú práve s týmto vzorom snáď v každom internetovom a kamennom obchode.


Ktorý z outfitov sa Vám páčil najviac? Kde najradšej nakupujete? Aký trend ste si tento rok zamilovali Vy?



25 comments

  1. Jsou to nádherné outfity! :) já chci vytřídit kompletně skříň, ale nějak se mi nedaří moc prodávat no :D snad to půjde lépe, chci o hodně méně věcí, než jich doposud mám

    ReplyDelete
  2. Za mě vyhrává druhý outfit. Miluju tenhle typ kalhot :)

    Elle about everything

    ReplyDelete
  3. Pátý outfit je pro mě úplně TOP ! :)
    Moc pěkný článek :)

    ReplyDelete
  4. Za mňa vyhrali všetky outfity. Všetky by som si pokojne obliekla :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    ReplyDelete
  5. Mně se moc líbí to proužkované sáčko. :-)

    ReplyDelete
  6. You did such a great job with those collages, each of these outfits is chic and stylish :)

    http://crafty-zone.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Všechny outfity vypadají skvěle a nejlepší za mě two pieces :) A jinak naprosto boží nápad na článek, líbí se mi to :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem :) To som veľmi rada, aj mne sa tento koncept článku páči!

      Delete
  8. Všechny outfity jsou nádherné, ale úplně nejvíce se mi líbí ten předposlední.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  9. Druhý, třetí, čtvrtý a poslední se mi moc líbí :) Takže vlastně jen dva, které jsou hezké, ale asi bych je nebrala :)

    ReplyDelete
  10. Omg these styles are amazing! I love it so much <3

    I follow you <3 MY BLOG

    ReplyDelete
  11. Super článek :) všechny outftity bych mohla klidně mít ve skříni, vůbec bych se nezlobila :D

    Maris Novotná

    ReplyDelete
  12. Great ideas dear !
    I'm a new follower, hope you can check my blog and maybe follow each other ❤️
    xoxo,

    www.atwednesdaysiwearpink.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Dokonalý článok! ♥ Veľmi sa mi páči tento nápad, určite s tým pokračuj :) Najviac sa mi páčil asi ten predposledný outfit, ale krásne sú určite všetky. Inak naj obchod s oblečením nemám, chodím pozerať všade a som ten typ, ktorý je ľahké nalákať na výklady :D

    C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  14. Předposlední outfit je pro mě nejideálnějším :) Ostatní jsou ale také moc hezké.

    S láskou,
    ELIS MINAROVÁ

    ReplyDelete
  15. Great choice, I like most of the items.
    Have a lovely weekend! :)

    Kathy's delight

    ReplyDelete
  16. To je vždycky pokoukání na takové články. Za mě rozhodně outfit se šortkami a sakem, to se mi moc líbí. A hned ten pod tím s tílkem, svetříkem a džínami. Takový styl mám ráda. Klidně dělej častěji takové články :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  17. Mě se nejvíce líbí ten předposlední :) Skvělá inspirace, děkuji ♥

    WantBeFitM

    ReplyDelete
  18. hola, no conocía tu blog, me ha gustado mucho tu estilo, una selección preciosa

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.