PLAVKOVÝ ŠPECIÁL 2018 | ZAFUL

S letom je úzko spojená nie len dovolenková sezóna, ale hlavne relax pri vode, kedy si konečne nájdeme aspoň na chvíľu čas pre seba a môžeme vypnúť. Už asi pred mesiacom som začala hľadať nové plavky, pretože aj napriek tomu, že ich doma niekoľko mám, vždy aspoň jedny nové - o niečo zas krajšie, treba kúpiť, no nie? Ako som tak chodila po nákupnom centre z jedného obchodu do druhého, stále som si nevedela nič vybrať aj cez to, že vzorov a štýlov je momentálne na pultoch obchodov neúrekom. Najviac ma však odradzovala práve cena, ktorá bola vo väčšine prípadoch šialene vysoká. Takže pokiaľ nie ste milionárom, na pekné plavky za dobrú cenu môžete rovno zabudnúť. Ja osobne si zas nepotrebujem kúpiť bikiny za 30€, ktoré mi aj tak zničí voda a ich krásnu farbu zas vytiahne slnko.

Preto som si povedala, že sa buď uspokojím s tým čo mám, veď plavky som si naposledy kupovala minulý rok, alebo proste vyhodím peniaze za nové plavky, ktoré budem mať zas oblečené raz a celé leto budú aj tak zavreté v šuflíku medzi ostatnými. Myslím, že tento problém nemám len ja - nájsť a kúpiť si krásne plavky za normálnu a primeranú cenu

Nakoniec mi však napadol internetový obchod, jeden z tých ázijských, o ktorom ste už určite počuli a nejaký ten článok ste už mohli vidieť aj u mňa na blogu - áno, je to ZAFUL a nie, toto nie je sponzorovaný článok. S oblečením z tohto e-shopu mám svoje vlastné skúsenosti a v celku som bola s vecami spokojná a z kvality niektorých kúskov priam až prekvapená. Hlavne na instagrame som videla veľké množstvo dievčat, ktoré si práve zo stránky ZAFUL objednáva plavky, ktoré vyzerajú naozaj geniálne a nie len, že sú dobrej kvality, za tú cenu ich môžete mať hneď niekoľko. Pravdupovediac, prvýkrát som sa o tomto e-shope dozvedela práve prostredníctvom veľmi príjemných recenzií na plavky, ktoré si dievčatá vychvaľovali a na kamere či na fotkách od nich vyzerali skutočne tak, ako na fotkách e-shopu ZAFUL. A tak som sa rozhodla, že tentokrát "plavkový špeciál" venujem práve tejto značke.
Sama som na vzorované a rôzne kombinované plavky priam blázon, no vždy to aj tak skončí len pri vrchnej časti bez ramienok, keďže jedine v tom prípade môžete mať normálne opálenie bez ramienok a iných vzorov na tele. Vždy sa mi však páčili aj celé plavky či práve vrchy s rôznym vykrojením, prepletaním a inými výmyslami. Vybrala som viac-menej veľmi jemné a dievčenské kúsky, no na ZAFUL nájdete toľko druhov plaviek, že si nebudete vedieť vybrať len jedny. 

Palmový vzor, kocky či rebrovaný vzor alebo volániky sú proste moje a ešte keď je to aj na plavkách, o to lepšie! Nič rozkošnejšie som ešte nevidela. V poslednom období sú však trendy aj jednofarebné plavky, ktoré sú vždy niečím zaujímavé aj napriek ich jednoduchosti.
Ani v druhej várke plaviek som si palmový vzor nemohla odpustiť, tentokrát aspoň s malou zmenou a to s jednofarebným vrchom, ktorý je síce úplne basic, no ako celok to vyzerá naozaj skvelo. Veľmi zaujímavé mi prišli aj mramorové plavky, ktoré by som si dokonca vedela predstaviť aj ja vo svojej zbierke. Pre milovníčky pásikov nesmú chýbať ani pásikavé plavky s veľmi zaujímavou a sexy spodnou časťou. Pokiaľ teda stále hľadáte svoje vytúžené bikiny a aj vás odrádzajú prehnané ceny, určite nezabudnite zavítať aj na tento e-shop!


Akú máte skúsenosť s e-shopom ZAFUL? Vyskúšali ste už ich plavky? Aké plavkové trendy sa vám páčia najviac? Aký typ plaviek preferujete vy?




24 comments

  1. Na Zafulu je opravdu velký výběr plavek a cenově nejsou vůbec špatné, na doporučení si jich několik kupovala kamarádka a já skrz spolupráci. Myslím, že jsi vybrala moc pěkné kousky. :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Som veľmi rada, že sa ti výber páči :)

      Delete
  2. Plavky na ZAFUL se mně hodně líbí, bohužel si nemůžu kupovat plavky přes internet kupovat nemůžu, málokdy mně nějaké sedí :/ z plavek, které jsi vybrala se mi líbí snad úplně všechny :)

    Maris Novotná

    ReplyDelete
  3. All of these suits are super cute! I love all of the styles they have.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. S tímto eshopem zkušenost nemám, ale nové plavky už mám koupené. Tentokrát jsem šla do jednodílných.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jednodielne plavky som mala iba raz, ale keďže sa tento trend vrátil, nejaké by som si rada kúpila opäť :)

      Delete
  5. Krásné a zajímavé, já si bohužel musím kupovat plavky tak, abych je mohla hned vyzkoušet... Jinak bych neváhala a objednávala. :-)

    ReplyDelete
  6. Teď zrovna si chci nějaké plavky pořídit, tak se to hodí:D. A líbí se mi snad fakt všechny:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  7. Já bych se bála, že mi nebudou sedět :D Každopádně motivy mají krásné! Mně nejvíce sedí plavky od Calzedonia, mám odtut plavky, které mi drží klidně 3 sezóny :) Investice se tedy vyplatí.

    TheWayByA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úplne s tebou súhlasím :) Investícia sa niekedy oplatí, z Calzedonie som ešte plavky nemala

      Delete
  8. Práve teraz som komentovala jeden článok a napísala som tam, ako sa mi páčia plavky zo Zafulu a že to by bolo asi jediné, čo by som si od nich kúpila :D :) Krásny výber!

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zo Zafulu sa určite oplatí objednať si nie len plavky, avšak treba kupovať aj podľa recenzii a skúseností iných :) Mňa prekvapila kvalita aj iných kúskov oblečenia

      Delete
  9. Eshop zaful znám :) ale nikdy jsem si nic neobjednala :D, ale plavky mají krásný, ale raději si zkouším :) a také momentálně sháním :D.

    Shard of Dreams

    ReplyDelete
  10. Palmovy vzor je super :)
    <a href="http://www.lifeinpicturesbylu.com/”>LIFE IN PICTURES BY LU</a>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno, to je :) Úplne som si ho zamilovala

      Delete
  11. Krásné fotky tento e-shop znám ale ještě jsem tam nenakupovala ale slyšela jsem celkem samou chválu na něj. Plavky jsou moc krásné nejvíce se mi líbí ty se zeleným vzorem :).

    TheBlondieTale

    ReplyDelete
  12. Ja som zo zaful-u ešte nikdy nič nemala, ale plavky,ktoré si vybrala ty sa mi páčia! Nevedela by som si vybrať iba jedny a je super, že s dajú aj rôzne kombinovať :)
    THE NOELA

    ReplyDelete
  13. Tie plavky sú nádherné, skvelá inšpirácia na leto! :)
    xx Mon
    http://lifebymon.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Tie plavky vyzerajú super. Osobne som si zo Zaful ešte nič nekúpila.

    Suesanqa

    ReplyDelete
  15. Na Zafulu jsem ještě nenakupovala, ale už jsem o obchodě slyšela. Plavky mají krásné a já teď nějaké na dovolenou hledám. Tak tam mrknu a třeba najdu takové, které by odpovídaly mým představám. Děkuji za tip :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  16. Zaful má opravdu hezké plavky, jen se bojím, že by mi stejně neseděly!

    ReplyDelete
  17. zaful som ešte neskúšala, ale zatiaľ to ani nemám v pláne - neobľubujem takéto tipy obchodov..ja by som si najradsej kúpila calvin klein plavky ale 100 EUR sa mi za ne naozaj nechce vyhodiť :D

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.