BALEA VS. SEPHORA LIP MASK

Dnes tu mám pre vás recenziu na dve masky na pery a to na masku na pery od značky Balea a druhú od značky Sephora. S maskami Balea, rovnako ako aj s maskami od Sephory, mám veľmi dobré skúsenosti a tak som bola zvedavá, aké účinky poskytujú práve ich masky na pery. Tento typ masky bol pre mňa novinkou a tak som sa rozhodla obe masky vyskúšať a urobiť menšie porovnanie. Prajem príjemné čítanie!




Balea Bio-Cellulose Lip Mask

Prvou z masiek je maska na pery od značky Balea s obsahom kyseliny hyalurónovej, ktorá sľubuje intenzívnu hydratáciu a vyhladenie pier už po prvom použití. Maska sa má aplikovať na vopred vyčistené pery (najlepšie po použití peelingu) a nechá sa pôsobiť 15 minút. Pred samotným použitím je však potrebné masku odstrániť z dvojitej fólie po oboch stranách.

V prvom rade musím povedať, že maska má príjemnú vôňu a ako všetky látkové masky, aj táto má veľmi mazľavú konzistenciu. Maska na perách pekne drží a nešmýka sa dole, všimla som si aj jemný chladivý efekt. Po aplikácií na perách a pleti zvyšky z masky neostali a vstrebali sa do pier, no aj napriek tomu ma maska s hydratáciou sklamala. Pery boli na dotyk lepkavé, neboli extra hydratované a dokonca som cítila jemné pálenie. Na perách som však nezaznamenala žiadne zmeny, ktoré maska sľubuje a preto by som ju neodporúčala ani vám. V tomto prípade platí, že kvalita masky zodpovedá svojej cene.





Sephora Bio-Cellulose Shea Lip Mask

Čo sa týka masky na pery od Sephory, všetky inštrukcie na aplikáciu sú rovnaké ako pri predchádzajúcej maske. Táto maska však obsahuje bambucké maslo a sľubuje hydratáciu, regeneráciu a zjemnenie suchých pier. 

Vôňa masky je nádherná kvetinová, no fólie, ktoré je potrebné dať z masky odstrániť, idú dole trošku horšie. Maska sa však trošku z pier zošmykuje. Po jej aplikácii som na perách cítila chladivý a svieži efekt, avšak asi po cca 7 minútach som mala pocit, že sa mi pery doslova rozmočia. Po 15 minútach som masku z pier odstránila a pery narozdiel od predchádzajúcej masky boli voňavé a oveľa viac hydratované, no ostalo na nich až priveľmi zvyškov z masky. 

Pokiaľ by som mala obe masky porovnať, určite odporúčam siahnuť radšej po maske od Sephory, no ja osobne by som už asi do tohto typu masky neinvestovala a radšej by som si kúpila kvalitný olej či balzám na pery, ktorý by moje pery hydratoval a zjemnil oveľa lepšie a efektívnejšie.




10 comments

  1. Chtěla jsem vyzkoušet tu masku od Balei, ale u nás v DMku ji nikdy nemají. No už ji asi shánět nebudu, protože to vypadá, že bude velmi podobná té, kterou jsem použila nedávno z Aliexpressu. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  2. Skúšala som len tú masku od Balea a tiež som z nej bola sklamaná. Masky na pery, ktoré mám z Aliexpress sú oveľa lepšie :D

    AN Beauty Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Z Aliexpressu som ešte kozmetiku neskúšala objednávať a neviem veru, či by som to riskla :D

      Delete
  3. ja som neskúšala ani jednu masku, ale musím povedať že si na masky na pery ani moc nepotrpím, radšej ako si povedala nejaký balzám ;)

    ReplyDelete
  4. Zatím jsem masku na rty nezkoušela. Já se raději spoléhám na balzámy na rty, i když ty taky nejsou kolikrát extra dobré :) Určitě chci nějakou vyzkoušet, ale je škoda, že nefungují tak jak slibují, jak píšeš.

    everyday-lifecz.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Přesně jak říkáš, nějaký balzám je opravdu lepší:D. Za tu cenu...
    Windy pink style

    ReplyDelete
  6. Those look fantastic! I have tried a few lip masks and they can be really good!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Masku na rty jsem tedy ještě nezkoušela :D Nahrazuju si jí tak, že si udělám peeling a pak si napatlám spoustu balzámu a ten zbytek, co se nevstřebá setřu :D

    TheWayByA

    ReplyDelete
  8. Týjo, já masku na rty snad v životě nevyzkoušela! Musím napravit :-P

    ReplyDelete
  9. Masku zo Sephory mám rada :-) Baleu masku mám doma ale ešte som ju neskúšala.

    Suesanqa

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.