DM - SUMMER BOX

Som taká rada, že tu pre Vás mám konečne nový článok! Ako som už spomínala na blogovom instagrame, len pred pár dňami som sa vrátila z dvojtýždňovej dovolenky v Tunisku a novým článkom mal byť práve článok venovaný tejto destinácií, no keďže ma hneď po príchode domov chytila chrípka, vôbec som nestihla dať dokopy všetky fotky a nie to ešte napísať článok. Dnes sa už však cítim o niečo lepšie a tak som sa trošku premohla a rozhodla  sa,  pridať Vám na blog článok o letnom beauty boxe - Summer Box od Dm drogérie.


O beauty boxoch Dm drogérie ste už určite počuli a možno niektoré z vás ich už aj vyskúšali. Myslím, že každý mesiac dáva Dm drogéria do obehu niekoľko beauty boxov v rôznej tématike, ktoré sú však limitované a dostupné jedine online, takže pokiaľ práve nemáte zapnuté sociálne siete alebo aspoň upozornenia na nové príspevky, rýchlo vám boxík utečie. Presne to sa stalo mne naposledy a tak som veľmi rada, že som si ho stihla objednať aspoň tento raz. Samotný box stojí 5€, no jeho obsah by mal mať hodnotu približne 45€ (čo som si neoverovala, no budeme im veriť). Čo sa týka poštovného a dodania balíku, tá cena poštovného je podľa mňa celkom vysoká - cca 4€, no dodanie bolo naozaj veľmi rýchle a myslím, že do dvoch dní (ak nie aj skôr) som beauty box mala doma.

Summer Box obsahoval spolu 8 produktov, od starostlivosti o telo, cez ochranu pokožky pred slnkom až po produkty na nechty a nechýbal ani jeden pánsky produkt (ktorý však využije aj ženské pokolenie).

Prvými dvoma produktmi sú produkty zo starostlivosti o pokožku, konkrétne na jej ochranu pred slnkom - mlieko na opaľovanie od Garnier s SPF 10 a opaľovací olej Nubian s vitamínom E a taktiež s SPF 10. Opaľovacie krémy Garnier sa nám tento rok na dovolenke osvedčili a naozaj som bola prekvapená ich ochranou pokožky. Sú za skvelú cenu a myslím, že kvalitou sa pokojne môžu zrovnať s niektorými drahšími produktami na ochranu pokožky pred slnkom.

Ako som už spomenula vyššie, nechýbal ani produkt pre pánov - žiletka od Wilkinson so stojanom, ktorý však určite využijú aj ženy. Pánske žiletky sú k pokožke oveľa šetrnejšie a tak som sa už aj ja stretla s niekoľkými názormi a skúsenosťami, kedy ženy uprednostnili práve žiletky určené pre pánov, pretože tie dámske im jednoducho nevyhovovali.

Ďalším produktom je telové mlieko od značky Sanctuary Spa, ktorá patrí medzi novšie značky v sortimente drogérie DM. So značkou Sanctuary Spa som sa ešte ja osobne nestretla, no ich produkty v krásnych obaloch som v DM už veľakrát obdivovala a tak sa teším, že si môžem na vlastnej koži vyskúšať nejaký produkt z tejto značky. Toto telové mlieko má mimochodom veľmi peknú vôňu a malo by aj pokožku zanechať krásne voňavú. Tak som veľmi zvedavá!

V Summer Boxe sa nachádzal aj tento jemný čistiaci olej na intímnu hygienu od Lactacydu, ktorý je obohatený o výťažky vzácnych olejov a je vhodný pre všetky typy pokožky

Ďalším produktom, ktorému som sa taktiež veľmi potešila, je táto telová pena od Nivei s vôňou divej maliny a bieleho čaju. Nikdy predtým som telové mlieko v pene neskúšala, iba rôzne sprchové peny, ktoré boli skvelé a tak som na túto veľmi zvedavá!

Na záver tu máme posledné dva produkty - krásne ružové laky na nechty - 5 Day Stay Nail Polish od Dermacol v odtieni 35 Pink Ride a Spectra Light Effect Nail Lacquer od Catrice v odtieni 02 Iridescent Illusion.



Čo hovoríte na tento Summer Box od Dm drogérie? Stihli ste si ho objednať? Ktorý z produktov vás najviac zaujal alebo s ním máte nejakú skúsenosť?






20 comments

  1. Tie DM boxy sú dokonalé :) Milujem tvoje fotky!

    ReplyDelete
  2. Zkušenost nemám s ani jedním výrobkem, ale obsah byl opravdu pěkný, byla bych spokojená. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Súhlasím DM boxy sú vždy super, no ja som nestihla objednať :/

    ReplyDelete
  4. tiež mám tento DM summer box (myslím že je to DM a nie Balea :) ), a som s ním veľmi spokojná :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete
  5. Amazing package, I'd happily try the pink nail polishes. :)


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  6. Super boxík, bohužel myslím, že na českých DM stránkách ani k objednání nebyl ale nevím to jistě :/.

    TheBlondieTale

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak opravuju. od 3.7. od 9 hod bude na strankach DM k objednani ceska verze.

      Delete
  7. Upřímně ani nevím, že DM takovéto boxy dělá :D Ale to nevadí, stejně bych si ho asi nepořídila, chodím do DM už pro ověřené produkt, které ráda používám.

    TheWayByA

    ReplyDelete
  8. Nubian jsem používala párkrát s mamkou :D a mamka ho používala dřív hodně a je super:). Vůbec ani nevim že dm dělá boxy:D, tkaže jsem si ho neobjednala:)

    Shard of Dreams

    ReplyDelete
  9. So many great products! Love the fun bright nail polishes.

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete
  10. Great pot dear! I love your blog and i enjoy reading it. :)
    I followed you. Mind following back? I would love to keep in touch with other bloggers!
    My blog
    New post

    ReplyDelete
  11. Samé zaujímavé produkty. Ja som si práve dnes objednala tento box v Čr, tak som zvedavá, že aké produkty bude obsahovať :-)

    Suesanqa

    ReplyDelete
  12. Super cute and nice products!

    http://evgphotos.com/2018/07/08/expesive-and-simple/

    ReplyDelete
  13. U nás byl trošku jiný, alespoň co jsem viděla u ostatních na blogu. Nicméně i tento box vypadá dost dobře!:)

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.