FASHION TRENDS | SPRING/SUMMER 2018

Aj napriek tomu, že teplých dní pribúda čoraz viac, oficiálne nám leto prinesie až prvý letný mesiac, ktorý je tu už čoskoro a preto na blogu nesmie chýbať ani článok s módnymi trendmi na leto, ktoré sa však nebudú priveľmi líšiť od tých jarných. Prajem vám príjemné čítanie!

Na stránke otto.sk nájdete veľa pekných kúskov a ja som vybrala niekoľko z nich, ktoré mi do oka padli najviac. Volániky a pásiky sú trendy aj naďalej, takže tu pre vás mám hneď niekoľko kúskov práve s týmito prvkami. Čím ďalej tým viac nájdete jeansy s rôznymi ozdobami a výšivkami a tieto s perličkami si jednoducho získali moje srdce a ihneď som sa do nich zamilovala! Nesmie chýbať ani pár pohodlných slip-on topánok, ktoré mám ja osobne veľmi rada. Nie len, že sú trendy, ale sú aj neuveriteľne pohodlné, takže pokiaľ stále aspoň jedny doma nemáte, určite to veľmi rýchlo zmeňte!

Druhým e-shopom, je answear.sk, s ktorým mám ja zatiaľ veľmi dobrú skúsenosť a tak som sa rozhodla, že nejaké oblečenie a kúsky použijem aj z neho. Vďaka tomuto e-shopu som sa stretla so značkami, ktoré som predtým vôbec nepoznala a ich výber je taktiež skvelý. 

Našla som tam veľa overalov, z ktorých som pre vás vybrala práve tieto dva. Pásikavé nohavice alebo šortky nesmú momentálne chýbať v žiadnom šatníku. Vyzerajú úžasné a môžete ich nastyleovať nie len elegantne, ale aj športovo. Espadrillky sú aj pre toto leto úplným must-have v obuvi a jedny si už konečne musím zadovážiť aj ja!

Posledným e-shopom, z ktorého som použila oblečenie je glami.sk, o ktorom som počula už dávno, no ešte len pred pár dňami som ho poriadne prelustrovala a musím povedať, že ma milo prekvapil. Pokiaľ budete hľadať nejaký konkrétny kúsok a nebudete ho vedieť nikde nájsť, verte mi, že na GLAMI ho určite nájdete a práve to ma na tomto e-shope zaujalo najviac. 

Plisované sukne sú trendy aj tento rok a práve preto tu jednu pre vás aj rovno mám. Tohtoročné leto je taktiež v znamení odhalených ramien a kvetovaných vzorov. Síce nie som priveľkým fanúšikom kabeliek s výšivkami či nášivkami, niekedy sa nájdu aj také, ktoré sa mi jednoducho zapáčia a myslím, že outfitu vždy dodajú ten správny šmrnc a detail, ktorý mu občas chýba.


Aké letné trendy vás zaujali tento rok najviac? Čo hovoríte na plisované sukne? Aký máte vzťah k overalom?



12 comments

  1. Moc pěkné trendy:).. světle růžovou miluju :D. Answear je boží stranka:))

    Shard of Dreams

    ReplyDelete
  2. Pěkný článek, trendy léta se mi neuvěřitelně líbí, přesně podle mého vkusu. Hlavně miluji proužky.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  3. I'd love to mix some stripes and flowers this summer!

    -Kati
    Almost Stylish

    ReplyDelete
  4. pásiky sú jediný vzor, ktorý som schopná nosiť :D plisované sukne sa mi páčia, ale ja ich neviem nosiť :/ a overaly sú super..keď sadnú postave :)

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím, že overal pristane každej postave :)

      Delete
  5. Už tak neviem dočkať na tie skutočne teplé letné dni. Len dúfam že prídu a leto bude teplé. Konečne prišlo to leto kedy si užijem tu typickú letnú módu pretože ma omrzela čierna a teším sa na farby! Vybrala si krásne kúsky.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem :) A súhlasím s tebou, práve počas leta sa najlepšie kombinujú outfity, ktoré po chladnejších dňoch opäť hrajú farbami

      Delete
  6. Super článok! :) Naozaj pekne si to vystihla a musím konštatovať, že som toto leto podľahla hádam všetkým trendom. :D Uuups. :D
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. Volánky budou opravdu letos hitem. Vidím je na hrozně moc šatech a tričkách. Overaly se mi líbí, ale jak který. Pořád jsem tvrdila, že bych to nikdy nemohla nosit, ale pak jsem si loni koupila takovej obyčejnej, ve kterým se cítím skvěle, tak od té doby je nosím :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
  8. Plisované sukně jsou krásné, ale mně vůbec nesluší. Jinak proužky miluji!

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.