BALEA PLEŤOVÉ MASKY | I.

Dnes tu mám pre vás dlho pripravovaný článok, konkrétne recenziu na pleťové masky od značky Balea. Myslím, že nie som jedinou milovníčkou tejto značky a čo sa týka ich masiek, vždy si ich rada kupujem a skúšam a práve preto mi napadlo, urobiť recenziu na niekoľko z nich. Ak ste zvedavé, o ktorých maskách by som vám dnes chcela povedať niečo viac, určite pokračujte v čítaní celého článku!


Do tejto recenzie som pre vás vybrala 5 pleťových masiek, ktoré sú určené na čistenie pleti a pórov, boj proti čiernym bodkám, ale aj na veľmi dôležitú, hydratáciu pleti.


Balea Soft&Clear Anti Pickel Peel-off Face Mask

Prvou maskou je zlupovacia pleťová maska z rady Soft&Clear s aktívnym čiernym uhlím, zinkom a kyselinou salicylovou, ktorá bojuje proti čiernym bodkám. Maska je veľmi mazľavej a tekutej konzistencií a je akoby zložená z dvoch farieb - čiernej a transparentnej, ktoré sa pri nanášaní zmiešajú. Masku je najjednoduchšie naniesť prstami a na pleti je veľmi príjemná. Už zo začiatku však môžete cítiť miernu vôňu alkoholu. Aj napriek strednej vrstve maska zaschla pomerne rýchlo, dala sa zlúpnuť vcelku, čo je aspoň pre mňa plus, no čo sa týka čistenia pleti, veľmi ma neohúrila. Póry "vyčistila" len povrchovo, takže so žiadnym hĺbkovým čistením určite nerátajte, okrem toho vám bolestivo vydepiluje asi všetky chĺpky, ktoré na pleti máte a pleť po nej ostala miestami vysušená. 



Balea Milk & Honey Face Mask

Druhou maskou je maska Mlieko a med s obsahom makadamiového oleja, mandľového mlieka, akáciového medu a vitamínu E, ktorá je určená na regeneráciu nie len unavenej a vystresovanej pleti. Taktiež pleti dodáva elasticitu a chráni ju pred škodlivými vplyvmi životného prostredia

Hneď po privoňaní vás maska očarí svojou nádhernou sladkou medíkovou vôňou, ktorú by ste mohli cítiť celý deň. Okrem nádhernej vône je však veľkým plusom aj to, že jedno balenie masky vám vystačí hneď na niekoľko použití a to vďaka tomu, že jej netreba dávať veľa a aj s menším množstvom, ktoré sa krásne rozotrie po celej tvári, vie urobiť zázraky. Pleť je po nanesení masky veľmi dobre hydratovaná a nepodporuje tvorbu kožného mazu, čo ocenia najmä tie, ktoré máte zmiešaný alebo mastný typ pleti. Maska sa z pleti nezmýva a tak je najlepšie, nechať ju pôsobiť počas noci.



Balea Porenfein 3-Minutes Face Mask

Jednou z tých kvalitnejších a lepších čistiacich masiek od značky Balea (aspoň teda pre mňa) je práve táto 3-minútová maska pre normálnu a zmiešanú pleť, ktorá obsahuje lávový íl, čaj Matcha a extrakt z limetky. Maska okrem hĺbkového čistenia pleti teda ponúka aj jej hydratáciu vďaka jojobovému a slnečnicovému oleju.

Maska má veľmi príjemnú vôňu a obsahuje jemné peelingové zrniečka, trvalo jej však viac ako 3 minúty. aby na pleti dôkladne zaschla. Avšak s jej zmývaním je to o niečo lepšie, maska sa vlažnou vodou zmyje veľmi ľahko a rýchlo, čo môže byť pre niekoho plusom. Pleť ostala po použití masky rozžiarená, čistejšia a na mali ste pocit, akoby pleť bola naozaj vyčistená do väčšej hĺbky. Okrem toho pleť ostala zmatnená, na dotyk veľmi jemná a nebola ani príliš napnutá. 



Balea Dead Sea Face Mask

Ďalšou maskou je opäť čistiaca pleťová maska, tentokrát s obsahom bahna z Mŕtveho mora, aloe vera a zrniečok z marhule a bambusu, ktorá je určená predovšetkým na aknóznu pleť a sľubuje dokonale čistú a hydratovanú pleť bez nadbytočného mazu.

Maska má veľmi zaujímavú, ale príjemnú vôňu a rovnako tak aj príjemnú, chladivú bahennú konzistenciu s obsahom peelingových zrniečok (ako som už spomenula aj vyššie), ktoré pripomínajú soľ. Po nanesení na vyčistenú pleť som na niektorých miestach cítila mierne pálenie, ktoré sa však dalo zniesť a pleť neostala podráždená. Maska zasychala veľmi rýchlo a rovnako tak aj jej zmývanie bolo rýchle a jednoduché. Pleť a póry boli veľmi pekne prečistené, pleť ostala veľmi jemná a rozžiarená

Pokiaľ by som ju mala porovnať s ostatnými čistiacimi maskami, ktoré ste mohli v tomto článku vidieť, je z nich naozaj najlepšia a práve pri nej som videla aspoň nejaký ten rozdiel. Na druhom mieste by sa v čistení umiestnila 3-minútová maska na pleť a zlupovacia maska, aspoň pre mňa, bola trošku sklamaním, keďže okrem depilácie chĺpkov som nevidela žiadne zmeny.



Balea Multimasking Face Mask

Poslednou maskou je balenie masiek určených na multimasking, ktorý sa stal veľkým trendom v čistení a starostlivosti o pleť a určite ste už o ňom počuli. Na recenziu si však ešte budete musieť počkať a to práve preto, že som sa rozhodla pripraviť si pre vás veľmi zaujímavý článok práve s touto maskou a ešte niečím naviac. Pevne verím, že vás článok zaujme a po jeho uverejnení dodatočne pridám recenziu aj do tohto článku. Nechajte sa teda zatiaľ prekvapiť!


Ste milovníčkami značky Balea? Používate ich pleťové masky? Ktorá ja vaša najobľúbenejšia?





31 comments

  1. Zo spomínaných masiek som mala zatiaľ dve, medovú, ktorá bola celkom fajn a zlupovaciu, pri ktorej mi vadilo práve to, že na niektorých miestach nezaschla úplne a strašne ťažko sa ju potom dávalo dolu z tváre. Bahenná a trojminútová ma celkom zaujali, keďže sú vhodné na zmiešanú a aknóznu pleť, čo trápi aj mňa. :) Určite vyskúšam.

    ReplyDelete
  2. Já od Balei vyzkoušela zatím jen jednu pleťovou masku a to tu medovou. Byla docela fajn, ale nejvíce mě z tvé recenze zaujala tří minutová maska. Po té se asi zajdu podívat, jestli ji u nás najdu. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Balea pleťové masky jsem ještě nezkousela. Vlastně ano, ty plátýnkové limitovanou edici panda a tygr :D A ty byly opravdu fajn :)
    Určitě se ještě na nějaké mrknu :) moc hezké recenze!

    LITTLE THINGS FOR EM

    ReplyDelete
  4. Měla jsem je všechny už, některé pálí a některé ne :) já jsem více spokojená s maskami od freemana, ale když není zbytí sáhnu i po balee

    ReplyDelete
  5. I love this type of mask kiss

    http://denimakeup95.blogspot.it

    ReplyDelete
  6. Od Baley jsem ještě žádnou masku nezkoušela, obecně na ně moc nejsem, ale někdy bych nějaké mohl dát šanci :)

    Maris Novotná

    ReplyDelete
  7. Baleu mám strašně ráda a mám doma hromadu masek. Používám tedy většinou jenom tři druhy, které mi sedí nejvíce, ale rozhodně se porozhlédnu po té Balea Porenfein 3-Minutes Face Mask :O Ta mě asi zaujala nejvíc. :-)

    ReplyDelete
  8. Měla jsem tu černou a měla jsem z toho stejné pocity. :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  9. Ty jo, závidím všem, co mohou používat pleťové masky! Já bohužel nemohu, vždy mě pálí obličej a pak se mi i osype.. Teď jsem právě měla jednu krásnou masku s jahůdkami, ale bohužel jsem ji musela hned sundat. takže pro mě testování jakýkoliv masek - NEE. Mohu pouze nějaké krémy, abych neměla vysušený obličej. :)

    ReplyDelete
  10. Moje nejoblíbenější maska od značky Balea je určitě ta medová:). Ta vůně je prostě neuvěřitelná:D.
    Windy pink style

    ReplyDelete
  11. Masky od Balea jsou lásky :) Mám ráda hlavně ty slupovací. Sice mi ne vždy všechny sedly, ale tak to je prostě typem mé pleti.

    TheWayByA

    ReplyDelete
  12. Tieto masky od balei mam veľmi rada, minule som v teta drogerii našla tiež takéto jednorázové, značku si nepamätám, ale sú fakt skvelé :)
    THE NOELA

    ReplyDelete
  13. Značku Balea mám veľmi rada, ale pleťové masky určite nie sú pre mňa. Vždy ma po nich svrbí a páli pleť a to ju nemám nejako extra citlivú.

    ethical vibes / blog instagram

    ReplyDelete
  14. Kdo by neměl rád masky od Balea. :-) Akorát občas nejsou tak účinné, jako jejich dražší kolegyně. Mně ale stejně přijde, že masky jsou jen pro relax a srandu, než aby něco doopravdy dělaly. :-D

    ReplyDelete
  15. Baleu mám rada, ale ak ide o masky, siahnem radšej po iných značkách. Raz som skúsila tú multimasking a spálila mi tvár. Takže odvtedy som ich masky nemala, maximálne látkové...

    IVANNA THE BLOGGER

    ReplyDelete
  16. Baleu nepoužívám, i přestože mě láká ji vyzkoušet. Momentálně poslední dva týdny jedu jen na Garnieru - co se týče vlasů, tak i pleti, takže pokud to nedopadne, tak zkusím Baleu. :)

    ReplyDelete
  17. Z těchto masek jsem od značky Balea vyzkoušela jen tu první. Mám na ní stejný názor jako ty, ale zas aspoň povrchově vyčistil póry. Měla jsem už pár masek které po sloupnutí neodstranily nic :D Na ostatní mrknu, protože mám tuhle značku ráda a ráda bych je vyzkoušela :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  18. Balea ma super masky, osobne ich zbožnujem! krásny článok :)
    Mon
    http://lifebymon.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  19. Zatiaľ som žiadnu masku od tejto značky nevyskúšala, ale hodlám do zmeniť :)

    Strong as a Rock

    ReplyDelete
  20. Miluju tuhle značku! Vždycky mě okouzlí, jak si dávají záležet i na designu produktů.
    Rozálie R.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To áno, ich designy sú naozaj podarené :)

      Delete
  21. Značka Balea je fajn a v poslednej dobe tiež testujem ich masky 😊

    ReplyDelete
  22. Díky za recenze :) Nejvíce mě zaujala ta maska medová. Asi po ní šáhnu :)

    Gabux

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.