SPRING ROOM TRANSFORMATION WITH H&M

Ako som si dnes prezerala novinky a zľavy v aplikácii obchodu H&M, zo zvedavosti som klikla na sekciu "home" a práve vtedy mi napadol nový článok. Konečne sa nám prítomnosť jari potvrdzuje aj počasím, dni začali byť teplejšie, plné slniečka a naozaj sa už pomaly podobajú na tie jarné. Keďže som v H&M našla kopu krásnych jarných doplnkov, rozhodla som sa vám urobiť článok s tipmi, ako si aj do izby priniesť trošku jari a obklopiť sa o niečo príjemnejšími tónmi a dekoráciami. Niekedy stačí naozaj len málo a priestor vie úplne inak vyniknúť. Poďme teda na to!


Neviem ako vy, ale okrem doplnkov milujem aj rôzne dekoračné vankúšiky, deky alebo posteľnú bielizeň. Práve posteľ mi príde ako prvok, ktorý aspoň u mňa musí byť vždy upravený a táto myšlienka sa mi v hlave zrodila ešte veľmi dávno, kedy som frčala na krásne upravených fotkách plných inšpirácie v období, kedy som si prerábala izbu a odvtedy mi skrášľovanie interiéru nejako prirástlo k srdcu. 

V H&M ma na prvý pohľad zaujali krásne a zároveň veľmi jednoduché návliečky na posteľ s vtáčikmi, ktoré sa dajú pekne zladiť s jednofarebnou štrikovanou dekou alebo vankúšikmi rôznych veľkostí a materiálov.



Veľa ľudí si uvedomí, ako práve závesy vedia izbu alebo hocijaký priestor zútulniť. Síce sa bez nich môže izba zdať o niečo vzdušnejšia, výber tých správnych závesov vie naozaj priestor zmeniť na úplne iné miesto a dodať mu úžasnú atmosféru. Nebojte sa ani vankúšikov na stoličky či kancelárske kreslá, ktoré vašu "home office" aspoň málinko spestria a urobia ju pohodlnejšiu.



Konečne sa presúvame k oddeleniu s dekoráciami, ktoré momentálne v H&M nájdete a sú priam ako stvorené na jarné obdobie. Čo sa týka farieb, jar mi symbolizujú práve veľmi jemné pastelové farby a tento trend sa stále drží, preto nie je žiadnym prekvapením, že pri doplnkoch dominujú práve tieto farby.



Pre milovníkov organizácie tu mám zopár úložných možností. Všimla som si, že okrem klasických plátených úložných boxov, košíkov či krabíc sa trendom stávajú aj tie prútené, ktoré sa dajú krásne zladiť s prútenými kvetináčmi či inými doplnkami v "prírodnej" tématike.




Čo vy a H&M Home? Ktoré bytové doplnky či dekorácie sa vám zapáčili najviac? Prispôsobujete bytové doplnky a bytové dekorácie ročnému obdobiu?




12 comments

  1. H&M naprosto miluji a už se těším, až budu mít svůj byt a koupím si plno dekorací! :D :)

    ELIS MINAROVÁ

    ReplyDelete
  2. Ani jsem nevěděla, že HM má v nabídce tak krásné bytové doplňky. Všechny se mi moc líbí a ty barvy jsou úžasné. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Jee, tak to je úžasné:D. Moc se mi to líbí, díky za tipy!
    Windy pink style

    ReplyDelete
  4. božinku, to je nádhera! milujem tie pastelové farby a zaujali ma hlavne deky a vankúše :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  5. I love H&M, and these decorative items are just too cute! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  6. Ani jsem netušila, že má toto HM v nabídce. Moc se mi to líbí, to je přesně můj styl a k tomu ty jarní barvy... Fakt všechny věci se mi mov líbí :) Nejvíce se mi líbí ty huňaté obaly na polštáře. Pokojík zdobím většinou jenom vánočně jinak tomu moc pozornosti nedávám :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
  7. Bytové doplňky se mi strašně líbí obecně a tyhle, které jsi vybrala jsou extra krásné :)

    Maris Novotná

    ReplyDelete
  8. Tieto bytové doplnky vyzerajú super. Ja som teraz momentálne trošku zabrzdená tým, že sa s manželom opäť rozhodujeme nad tým či sa odsťahujeme a tak si doplnky momentalne nekupujem. Inak ich veľmi rada nakupujem.

    Suesanqa

    ReplyDelete
  9. V H&M home jsem ještě nic nekupovala, dekoraci nakupuji v Pepco a občas i v Kauflandu, či Penny jsou fajn věci.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  10. Wau, vybrala si krásne jarné dekorácie, mne sa teraz veľmi páči kombinácia mentolovej a zlatej, je úplne dokonalá. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.